hislerimi duygularımı kaybettim sanki :((

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
kızlar mrb sanki hislerimi duygularımı kaybetmiş gibiyim yeni biriyle tanıştım artık bende birisi olsun istiyorum hayatımda zaten ama o kadar garipki çocuk çok iyi bana karşı falan ilgili işi gücüde çok iyi kendide sempatik ama ben mutsuzum onuda mutsuz ediyorum üzüyorum onun her hareketinde bişe arıyorum karşıma dört dörtlük biride çıksa ona bile kusur bulcak pskolojideyim napmam lazım bana fikir verin

geçmişten kalan bi aşk acınız var gibime geldi (kendimden biliyorum ben de böyleyim )

Geçmişte yaşadığın şeylerin acısını çıkarıyor olabilir misin acaba :26:
Eğer o sana bi iyi bi kötü davransaydı belki de daha çok ilgi duyacaktın, hep öyle olur ya zaten.
Ama çocuk çok iyi davrandığı için bi açık aramaya çalışıyorsun.
Bence ne kendini ne de onu üz.
Gerekirse bi süre görüşme, böylece daha az kırılırsınız.
İyice düşün ve emin olduğunda ona ulaş.

Son düzenleme:
Hazır olmadan ilişkiye neden başlanılmaz'a çok güzel bir örnek.

geçmişte yaşadıklarım çok zordu evet ama sevdiğim biri yok pskolojik tedavi görüyorum zaten ama beklemeye hazır sen ne zmana istersen diyor eğer ben beklersem kızlar hiç kimseye evet diyemem gibime geliyor mecbur değilim elbette ama yeni bi işe girdim çok yıprandım alışamadım daha yeni alışıyorum yeni toparlanıyorum bu çocukla konuşmayı kesmekten yalnız kalmaktanda korkuyorum çok ii çnkü

Geçmişte yaşadığın şeylerin acısını çıkarıyor olabilir misin acaba :26:
Eğer o sana bi iyi bi kötü davransaydı belki de daha çok ilgi duyacaktın, hep öyle olur ya zaten.
Ama çocuk çok iyi davrandığı için bi açık aramaya çalışıyorsun.
Bence ne kendini ne de onu üz.
Gerekirse bi süre görüşme, böylece daha az kırılırsınız.
İyice düşün ve emin olduğunda ona ulaş.

geçmişte sıkıntı çok çektim ama karşıma her çıkana aynısını yapıyorum bilmiyorum napcam

Back
X