• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hislerimi yorumlayamıyorum..

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.337
1.596
133
34
Merhabalar.İş yerinde benden yaşça büyük çok güzel vakit geçirirken ondan hoşlandığımı fark ettim.Yani hoşlantı mı ,arkadaşlığın verdiği keyif mi 🤷‍♀️ bilmiyorum.Arkadaş eşinden ayrılmış,bağımsızlığına düşkün ,evlilik istemeyen birisi.Ben ilişkilerim de ciddiyete önem verdiğim için ona hep arkadaşça yaklaştım.Daha doğrusu var olan duygumu bastırdım.Bir insan bir insana durduk yere bir şeyler hissetmez.O da bana bir kadın olarak kendimi değerli hissettirdi. Bana değer verdiği kesin.
Bastırdığım bu duyguyu bir arkadaşım gün yüzüne çıkardı.”Ona ilgin var gibi.Fazla alıngan davranıyorsun bu aralar ona karşı.Fazla hassassın.” dedi.Kesinlikle reddetsem de içimden reddetmedim bu duyguyu..
Olmayacak bir şey..Evlilik fobisi olan,dini inanç konusunda fikirlerimin uyuşmadığı,değer yargılarımızın örtüşmediği birisi.
Ona karşı nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum..Uzak mı durmalıyım,mesafe mi koymalıyım,hiç bir şey yokmuş gibi devam mı etmeliyim?Açıkçası hoşlantımın fark edilmesi beni üzdü..

Merhabalar.İş yerinde benden yaşça büyük çok güzel vakit geçirirken ondan hoşlandığımı fark ettim.Yani hoşlantı mı ,arkadaşlığın verdiği keyif mi 🤷‍♀️ bilmiyorum.Arkadaş eşinden ayrılmış,bağımsızlığına düşkün ,evlilik istemeyen birisi.Ben ilişkilerim de ciddiyete önem verdiğim için ona hep arkadaşça yaklaştım.Daha doğrusu var olan duygumu bastırdım.Bir insan bir insana durduk yere bir şeyler hissetmez.O da bana bir kadın olarak kendimi değerli hissettirdi. Bana değer verdiği kesin.
Bastırdığım bu duyguyu bir arkadaşım gün yüzüne çıkardı.”Ona ilgin var gibi.Fazla alıngan davranıyorsun bu aralar ona karşı.Fazla hassassın.” dedi.Kesinlikle reddetsem de içimden reddetmedim bu duyguyu..
Olmayacak bir şey..Evlilik fobisi olan,dini inanç konusunda fikirlerimin uyuşmadığı,değer yargılarımızın örtüşmediği birisi.
Ona karşı nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum..Uzak mı durmalıyım,mesafe mi koymalıyım,hiç bir şey yokmuş gibi devam mı etmeliyim?Açıkçası hoşlantımın fark edilmesi beni üzdü..
Hoşlansa dile getirirdi zaten sadece dile de getirmez efor sarfederdi.
Ayrıca uyuşmadığınız konular temel konular
Bana göre asla oluru yok
Evlenelim dese bile olmamalı yoksa çok çatışma çıkıyo ve kişiler bu konularla uğraşırken birbirinden soğuyo
O yüzden bu konuyu daha fazla kendi içinizde büyütmeden kapatın bence

Ona karşı nasıl bir tavır almalıyım bilmiyorum.
Olmayacak bir sey diyorsun..İnanclarimiz,degerlerimiz uyusmuyor diyerek ekliyorsun..
Sonra da nasil tavir alirim bilemiyorum diyerek devam ediyorsun.
Bizden bekledigin cevap seni cesaretlendirmemiz ise sahsim adina bu olmayacak..
Bu kadar tezatlik varsa uzaklasacaksin.Bu kadar..
Bir kadin bir tavir almak isterse o adam bunu en az 1 km oteden anlar..

Ama kadin kendisini tavir aldigina inandirip adamla konusup gulusmeye devam ederse bu da adami cesaretlendirir..
Haberin olsun.

Olmayacak bir sey diyorsun..İnanclarimiz,degerlerimiz uyusmuyor diyerek ekliyorsun..
Sonra da nasil tavir alirim bilemiyorum diyerek devam ediyorsun.
Bizden bekledigin cevap seni cesaretlendirmemiz ise sahsim adina bu olmayacak..
Bu kadar tezatlik varsa uzaklasacaksin.Bu kadar..
Bir kadin bir tavir almak isterse o adam bunu en az 1 km oteden anlar..

Ama kadin kendisini tavir aldigina inandirip adamla konusup gulusmeye devam ederse bu da adami cesaretlendirir..
Haberin olsun.
Ben zaten olmayacağını biliyorum.Ama arkadaşlık da olsa ilişkiyi bitirmeli miyim onu bilmiyorum.

İnançlar ve değerler sizin açınızdan önemliyse duygularınıza yenilmeyin, mantığınızla hareket edin derim. Çok üzülebilirsiniz.

Bunun yanı sıra inançlı ve inançsız iki insanın evliliği, uçlarda değillerse gayet de oluyor. Kendimden biliyorum.

İnançlar ve değerler sizin açınızdan önemliyse duygularınıza yenilmeyin, mantığınızla hareket edin derim. Çok üzülebilirsiniz.

Bunun yanı sıra inançlı ve inançsız iki insanın evliliği, uçlarda değillerse gayet de oluyor. Kendimden biliyorum.
Ben inanç olarak uçta değilim,ama o agnostik

Ben inanç olarak uçta değilim,ama o agnostik
Bu uc bir nokta degil ama..
Ayrica adam kendisini agnostik olarak mi niteliyor..?
Eger oyleyse sana bir kisitlama getirmez.
Onlar genelde dini ogretilere fazlaca kafa yormaz..
Ne kabul edene karsi cikar ne varligini kabul ettiginiz ogretiyi curutmek adina tezler sunar..
Suya sabuna dokunmaz,kanitlayamam,bilemem der ve gecer..

İnanc konusunda problem yasamazsiniz :)

Romantik olmaya gerek yok.Uzak durun.Şuan sizde duygular filizlenmiş.Ciddi manada araya mesafe koymalısınız.Bu süreçte arkadaşlık iliskisini de sürdüremezsiniz.Etkileniyorsaniz arkadaşlık iliskisi de sizin için tehlikeli çünkü.Ben de eğer bu topa girerseniz sonunda çok üzüleceğinizi düşünüyorum

Bu kadar olmayacak birşeyse mecburen mesafe koyacaksinjz

Melodrama gerek yok.Uymuyorsa yaşantınız arkadaş gibi davranmaya devam edin.Hem öyle hem böyle olmayacağına göre.

Yas farki, evlenip bosanma, evlilik istememe, inanc farkliligi… bence cogu uyumlu olunmasi gereken konular. Uzulmek istemiyorsaniz simdiden onleminizi alin ve ondan soguyacak seyler bulun

Adamın ilginizden haberi yok anlattığınıza göre. Yazdıklarınızdan , adamın size arkadaşlık dışında bir yaklaşımı yokmuş gibi görünüyor.

Bir başka arkadaşınız ilginizi anlamış sadece.

Adam size bir aşk ilişkisi teklif etmişçesine , neden adama dair bu kadar incelemeye girdiniz ki ?

Ben zaten olmayacağını biliyorum.Ama arkadaşlık da olsa ilişkiyi bitirmeli miyim onu bilmiyorum.
Duygularınız var ve olmayacak bir iş sözkonusu… bu durumda arkadaşça isteseniz de devam edemezsiniz. bir arkadaşınız zaten fark etmiş hislerinizi. Dolayısıyla ben olsam mesafe koyardım. Bu nasıl yapılır… sık sık yanyana gelmeyerek, anlattıklarını her seferinde dinlemeyip başka yerlere takılarak mesela

Adamın ilginizden haberi yok anlattığınıza göre. Yazdıklarınızdan , adamın size arkadaşlık dışında bir yaklaşımı yokmuş gibi görünüyor.

Bir başka arkadaşınız ilginizi anlamış sadece.

Adam size bir aşk ilişkisi teklif etmişçesine , neden adama dair bu kadar incelemeye girdiniz ki ?
Ben ilgisinin olmadığını belirttim zaten.Ama belki de vardır.Çünkü sürekli benim özel hayatımı kurcalıyor,topluluk içinde sinirlenince çok tatlı olduğumu filan söylüyor.Normalde umursamıyordum ama artık önemsiyorum.

Hemen hislerinizi yorumluyayim. Bazı insanlar zor olan, imkansız görünen, ilişkilerden etkilenir. Aslında o kişi aradığınız adam değil, kafanızda ki hayaller de ona kesinlikle yer yok. Hatta hadi es kaza evlendiniz diyelim sonu yok bu adamla. Tamamen farklı kulvarlarin oyuncularisiniz. Şöyle düşün bir spor müsabakasında sen uzun atlama kategorisinde yarisiyorsun ve oturup dinlenirken karşı tarafta da yüksek atlama yarismacilarini izliyorsun ve diyorsun ki ne güzel atlıyorlar ya o yükseklikten 🤗 çok hoşuna giderek izliyorsun fakat diğer taraftan senin antrenörün düdüğü çalıyor ve sana diyor ki hadi gel bakalım başlıyoruz. O an diyorsunuz ki o ne kadar güzel görünse de bende kendi alanımda iyiyim ve bu alanda kendimi gelistirmek istiyorum. İşte o noktada karşı grup senin için güzel bir gösteriden ibaret kalıyor. Yani sen beynine kalbine zıt olan şeylere sadece psikolojik olarak sırf zıt olduğu için sempati besliyorsun. Tamamen zor olana, zıt olana merak seninkisi. Aradığın kişi o değil vaktini boşa harcama derim

Back
X