Hislerini anlayamıyorum :(

Mrs.Rosse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
11
0
86
İstanbul
Uzun zamandır hoşlandığım biri var.Geçtiğimiz yaz sürekli selamlaşırdık aynıı ortamdaysak çok fazla olmasa da konuşurdu.Sonradan selam vermemeye başladı.Sanki trip atıyo gibiydi.Düşünüyorum ortada bişey de yok!Yakın arkadaşlarım da fark etti bunu.Bu sana trip atıyo galiba diyenler oldu :S.Bulunduğumuz ortamlarda da kaçamak bakışlar atıyo, o da çok nadir.Arkadaşlarıyla bile konuşmuyo ben oradayken.Durup dururkenn bu şekilde değişti.Hala da böyle devam ediyo.Yakın zaman önce yine bi ortamda bulunduk.

Bana karşı olan duygularını bi türlü kestiremiyorum.Bir yanım acaba hoşlandığımı çok belli ettim de benden mi kaçıyo diye düşünüyo diğer yanım o da seviyodur diye umutlanıyo..

Yorumlarınıza ihtiyacım var .. :1no2: :sm_confused:

bu çocktan karşılık bulabileceğine inanıyosan yani bi tarafında bna ewt der fln diyosan bnce git söyle çocuğa hoşlanmdını kaybetcek neyin varki ama bnu snden hoşlandını hissettiğin vakit yap.

oratalıkta hiçbişe yokken ona gidip hoşlandığını söylemenin hiçbi manası olmaz bnce bnu bi düşün öyle söyle derim canım bn hayatta kararszlık çok kötü bişe helede ikilemde kalmak bnce bnlar aşmak için çok güzl bi fırsat tatlımm...

gelişmelerden haberdar edersen sevinirim =)

Uzun zamandır hoşlandığım biri var.Geçtiğimiz yaz sürekli selamlaşırdık aynıı ortamdaysak çok fazla olmasa da konuşurdu.Sonradan selam vermemeye başladı.Sanki trip atıyo gibiydi.Düşünüyorum ortada bişey de yok!Yakın arkadaşlarım da fark etti bunu.Bu sana trip atıyo galiba diyenler oldu :S.Bulunduğumuz ortamlarda da kaçamak bakışlar atıyo, o da çok nadir.Arkadaşlarıyla bile konuşmuyo ben oradayken.Durup dururkenn bu şekilde değişti.Hala da böyle devam ediyo.Yakın zaman önce yine bi ortamda bulunduk.

Bana karşı olan duygularını bi türlü kestiremiyorum.Bir yanım acaba hoşlandığımı çok belli ettim de benden mi kaçıyo diye düşünüyo diğer yanım o da seviyodur diye umutlanıyo..

Bence tamda bunu yapmaya çalışıyor,neden diye kafanı karıştırıyor.Sonuçta eminimki hoşlandığını anlamıştır,bence gitme bunu belli etmen bile adım sayılır o ilk konuşmayı yapsın. Hatta sende onun kafasını karıştır :umursamaz::dance:

valla gider yakasına yapışırım,olum nedir senin olayın der,ben sana boş değilim derdim bide.
ne bu yaa..

Ahh ah nerede bende o cesaret!! :kedi:

onu daha fazla düşünmeni sağlıyo, seni havaya sokuyo. sakın sen gitme, gelirse o gelicek. :)

bence o da hoşlanıyor anlaşılmasın diye kastığından cıcığını çıkarıyor :)

İnşallah o da hoşlanıyodur ve gelir.Sabır sabır biyere kadar =)=)

bu çocktan karşılık bulabileceğine inanıyosan yani bi tarafında bna ewt der fln diyosan bnce git söyle çocuğa hoşlanmdını kaybetcek neyin varki ama bnu snden hoşlandını hissettiğin vakit yap.

oratalıkta hiçbişe yokken ona gidip hoşlandığını söylemenin hiçbi manası olmaz bnce bnu bi düşün öyle söyle derim canım bn hayatta kararszlık çok kötü bişe helede ikilemde kalmak bnce bnlar aşmak için çok güzl bi fırsat tatlımm...

gelişmelerden haberdar edersen sevinirim =)
Karşılık verir büyük bi ihtimal ama ben buna cesaret edemem ve istemem de zaten.O gelsin o kadar süründürüp artistliğini yapıyo sonunda da kendisi gelsin. :D eyvahedigeldismile
Gelişmelerden de mutlaka haberdar ederim tabii bi gelişme olursa :Saruboceq:

Bence tamda bunu yapmaya çalışıyor,neden diye kafanı karıştırıyor.Sonuçta eminimki hoşlandığını anlamıştır,bence gitme bunu belli etmen bile adım sayılır o ilk konuşmayı yapsın. Hatta sende onun kafasını karıştır :umursamaz::dance:

Amacı buysa başardı valla :D Bekliyorum kendisinden ilk adımı :1closedeyes:

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :1hug:

bu tip oyunları sadece çocuklar yaparşakkıdı

adam senden selamı bile kesmiş , tavrı düşüncesi gayet açık benceşutarafagitti

yakında çıkar kokusu.sewiosaa gelir sölerr elbett.söylemzsee we böle dewam ederse bilkii senden kaçıoo

Cok umutlanma
Eger yakın bir zamanda söylemezse senden hoslandıgını, hoslanmıyo demektir sogumustur artık.

Sanırım haklısınız.Sevse çoktan gelirdi zaten!Yazdan bu yana beklenicek bi durum yoktu.

Yorumlar için teşekkür ederim fisfisfis

canım sıkma kendinii...o odaklı yaşamada hayatını zaten,heleki şu duurmda..
klişe bi laf ama ilgiisi varsa gelir en kısa zamanda..sende ama bu zaman zarfına ilgili görünme ona karşı ama ketumda davran demiyorum..yani normal ol,doğallığından ödün vermeyerimseniben

Yok yok zaten o odaklı yaşamayı bıraktım bi süre önce sositososito
Zaten çok fazla da göremiyorum.Allahtan sadece hoşlanıyordum daha ileri gitse bu kadar iyi yırtamazdım..Yavaş yavaş kendimi ondan iyice soğutmaya bakıcam hihoyyyt

Yorum için teşekkür ederim a.s

Back
X