hissedemıyorum?yardım

sendemikayboldun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
108
0
66
K.K.T.C.
ya arkadaslar benım ilk gebeligim 20 haftalık gebeyim bebegımı hissedemıyorum anlıyamıyorum , şunlar oluyor karın bölgemde sanıyelık sızı oluyor bı sag tarafımda bır sol AMa aralıklı bır sekılde sızı şeklınde ben o sanıyorum . anlatmak istersenız siz nasıl anladınız ?
not:sizden ricam mesajıma site kuralları cercevesinde ve gercekten anlayan kardeşlerimiz cvap verirse çuncu bu konu benı uzuyor. bırde ricam kelebeyın ucması vb tabır kullanmıyalım :d kelemek sesiz ucar :42:

Ben tam anlamıyla 21.haftamda hissetmiştim.söz ettiğin sızı tarzı şeyler bende de oluyordu erken dönemlerde onları bebek hareketi zannediyodm ama alakası yokmuş.bilmem benim tabirlerim hoşuna gider mi ama anlatmaya çalışaym.başlarda hissettiğim şey bir yaranın zonklaması gibiydi.hani bir yerini kesersin vs.orası zonklar ya işte onun daha şiddetlisi gibiydi.bir noktada çok şiddetli bir nabız atışı gibiydi.şimdilerde dışardan bile farkediliyo.

Ben ilk 18.haftamda hissettim ama ilk gebeliklerde 22.hafta sınırı var yani az kaldı sabret duyacaksın minik tekmelerini:)

canım öncelikle hayırlı olsun ben çok zayıf olduğumdan mıdır nedir bilmem ama ben hissediyorum bir buçuk haftadır özellikle yemek sonrası. ben göbek deliğimin 3 cm falan aşağısında hissediyorum hissetme şeklimde büyük bir atar damarın atması şeklinde ve kesinlikle acılı sancılı birşey değiiiiilll

öncelikle hayırlı olsun cnm.. ben 14 haftalıktı hissetmeye başladım.. küçük pıt pıtlar şeklinde hissediyodum kalp atışı qibiydi aynen...

Ben 24.haftamda tamamen hissettim. Ultrasonda hareketlerini görmeme rağmen hissetmiyordum. Doğuma kadarda çok hareketli değildi. 21.haftadan itibarende hissettiğim karnımın içinde pıt diye gaza benzer bir hareketti. Bazı bebekler çok hareketli olmuyor, yada hissetmek kişiye göre değişiyor

Back
X