Hissettiğiniz oldu mu?

Merhaba canim. Hamileligimi ogrenmeden once ve ogrendikten sonra hep erkek hissediyordum. Ben hep benim oglum olacak diyordum. Hissettigimde cikti. Rabbim insallah nasip ederse oglum olacak ☺☺

Günaydın canım, ben değilde bana kim başka senin oğlun olacak demişlerdi ve doğru çıktı. Ben hep rüyalarımda erkek bebek görüyordum, emziriyordum, doğuruyordum en son da rüyamda erkek bebeği hemşire getirip bana koklatıyordu o hafta da cinsiyetini öğrendim :) hayırlı gebelik ve doğumlar herkese .

Hislerime güvenmiyorum:KK48: gönlüm neyi isterse onu hissediyorum. İlkinde kız istemiştim hep kız dedim erkek oldu.. Şimdi yine kız istiyorum o yüzden hislerim yok bu konuda:anneadayı:

Bende sattan sonra bi rüya görüp eşime bu ay olursa erkek hissediyorum demiştim. Oda rüyasında oğlumuz olduğunu ggörmüş. Bu ay hamile kaldım, dediğim gibi olacak mı merak ediyorum :) rabbm sağlıklı versinde cinsiyet hiç problem değil :)

Hamile kalmadan once benim bir kızım olmalı derdim. Hamile kaldigimda erkek gibi hissettim ama esim ve annem hep kız olacak dediler. Gercekten de kız imiş bebegimiz annem ve esim benden daha iyi hissetmisler.

ben hep oglum olsun isterdim ama neyi istersen olmaz ya kesin olmaz kiz olur diye sartlamistim kendimi annemle kizkardesimde hep kizin olcak diyolardi ama cok sukur allah gonlume gore verdi erkek bebek bekliyoruz

Bnde kiz olarak hissediyorum ama 2 kere ruyamda erkek cocugu oldugunu gordum annem ve kuzenimde ruyalarinda erkek cocugumun oldugunu gormusler bakalim ne olacak hayirli hayirli saglikli sihhatli olsunda bnm icin hic fark etmez ;)

Back
X