bazılarınız biliyor .ilgisiz bana zaman ayırmayan bana mesaj atmak yerine arkadaşlarına cevap vermeyi secen bir adamla taze bir ilişkim vardı.nasıl düzeltirim ne yaparım diye size danışmıştım.dediğiniz gibi uzak durdum onun yaptıgını yaptım işe yaramadı.sonrada neden böyle yaptıgını sordum dayanamayıp icimi döktüm.yine taş duvar.yine cevap yok....ve bugun konuşma fırsatımız oldu.bana açık konuşmasını söyledim.^^benim gibi adamla senin gibi temiz güzel kızın ne işi olur ben ilgi veremem,zaman ayıramamki seni üzerim^^ dedi...bende herşeyi kabul ettiğimi söyledim.cünkü onu ne olursa olsun kaybetmek istemiyodum.mücadele vermem gerekliydi....bana ömür boyu bu ilişkinin adı konulmadan devam edip edemeyecegimi sordu.kendisinin beklentilerini karşılayamayacagımı söyledi.oda benim beklentilerimi karşılayamazmış ...yani benimle görüşme amacının farklı oldugunu belli etti.bende seviniyordum doğru dürüst bi adam cıktı karşıma diye ... bi yıkımdan bi yıkıma gectim yine. ben nasıl güvenicem bir daha insanlara gercekten yoruldum. benim duygularımla oynadı...madem ilgi veremezdin neden hayatıma girdinki...amacının farklı oldugunu en başta anlamalıydım.fiziğe güzelliğe önem veriyordu hep.hiç benim duygularım benim kişiliğim umrunda degildi...kendimi cok kötü hissediyorum.cok kötü...
Son düzenleme: