Hissiz gibiyim ...

Masalruya6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
1.252
1.692
53
bir haftadır morel bozukluğumu geçirmek için deli gibi çalışıyorum hiç boş kalmıyorum ama iki dakika boş kalsam kendimi çok kötü hissediyorum . hiç mutlu değilim . . . var mı bir tavsiyeniz . En son ne zaman içimden gelerek güldüm hatırlamıyorum... Sürekli dalıp gidiyorum

Sebepleri nedir?Ona göre tavsiye verebiliriz.Durduk yerde oluyorsa vitaminlerinize baktırın.Kan tahlili ilk etapta önemli.Farklı aktivetelere yönelin mesela.

zannedersem aşk acısı çekiyorsunuz. eski konunuza baktım. bunun tek çaresi zaman. bir süre sonra istesenizde üzülemiceksiniz emin olun.

h
zannedersem aşk acısı çekiyorsunuz. eski konunuza baktım. bunun tek çaresi zaman. bir süre sonra istesenizde üzülemiceksiniz emin olun.
hala merak ediyorum onu ve onu başkasıyla düşünmek beni çok yıpratıyor neden böyleyim de o benim gibi değil

bir haftadır morel bozukluğumu geçirmek için deli gibi çalışıyorum hiç boş kalmıyorum ama iki dakika boş kalsam kendimi çok kötü hissediyorum . hiç mutlu değilim . . . var mı bir tavsiyeniz . En son ne zaman içimden gelerek güldüm hatırlamıyorum... Sürekli dalıp gidiyorum
Bende çok mutsuzum bende terkedildim hatta bazen içim yaniyor sanki ama yinede gülüyorum ya nasıl başariyorsun derseniz kendimi deli gibi işe verdim böyle iyleşiyorum bide burda konularimda var terkedilmemle ilgili burdaki hanimlarin yorumlarını okuyorum defalarca kendime geliyorum ve ben kendi şahsima gidene üzülmüyorum artik değmez değseydi yanimizda olurlardi sadece ben ne zaman sevilcem artik ondan mutsuuzm üzülüyorum bakiyorum herkes bir sekilde hayat kuruyor olan bana olmus diyorum buna üzülüyorum üzüldüklerim bunlar esasinda

Back
X