Gebeliğe Hazırlık Histerekopi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurcihan33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2021
1.840
1.063
83
30
Merhaba hanımlar bugün histerekopi oldum olanlara sorum olacak korunma süreniz ne kadardı ne kadar süre sonra gebe kaldınız? 🌼

Ertesi ay gebe kaldım. Korunma süremiz yoktu. Zaten olduğum ay kanamalardan yumurtlama kacmıştı.

Merhaba hanımlar bugün histerekopi oldum olanlara sorum olacak korunma süreniz ne kadardı ne kadar süre sonra gebe kaldınız? 🌼
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Histeroskopi ameliyatiniz nasıl geçti . Bende olacam inşallah adet olmayı bekliyorum .

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Histeroskopi ameliyatiniz nasıl geçti . Bende olacam inşallah adet olmayı bekliyorum .
Çok kısa sürdü ilk Bi saat hafif Bi ağrı ve mide bulantım oldu onun dışında kanama ara ara devam ediyor.

Histeroskopiniz neydi acaba ben perde ameliyat olacam da . Peki hemen taburcu oldunuz mu hastaneden
2 düşüğüm var canım hsg çekildim Y rahim çıktı o yüzden oldum Bi kaç saat bekledim mide bulantım olunca sonra taburcu oldum

İnşallah Allah razı olsun Bi çok kez rahatlattınz beni bu ilk değil Rabbim evladınızla hayırlı sağlıklı Bi ömür nasip etsin inşallah 🤍
Amin teşekkür ederim. 🥲 Hepimize evlatlarımızla sağlıklı ömürler nasip olsun. 🤲🏻

Merhabalar, 1 tutmayan ve 1 kimyasal gebelikten sonra 3. Tup bebeğe başlayacağım ama öncesinde histeroskopi yapılıp rahime çizik atılacak. İlk defa yaptıracağım bu işlemi ben ısrarla anestezi istedim ama doktorum ve hemsirem kesinlikle gerek yok çok basit bir işlem boşuna anestezi alma parada verme diyorlar. Bende ikna oldum ama korkuyorum da acikçasi🙄 çizik atma işlemini yaptıranlar varsa siz nasıl yaptırdınız acı ağrı durumu nedir?

Back
X