- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
Merhaba hanımlar bugün histerekopi oldum olanlara sorum olacak korunma süreniz ne kadardı ne kadar süre sonra gebe kaldınız? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kusura bakmayn Bi şey daha soracam parça gelmiş miydi benm geldi de korkuyorum şuanErtesi ay gebe kaldım. Korunma süremiz yoktu. Zaten olduğum ay kanamalardan yumurtlama kacmıştı.
Evet iki kez geldi.Ya kusura bakmayn Bi şey daha soracam parça gelmiş miydi benm geldi de korkuyorum şuan![]()
Teşekkür ederim ya çok korkmuştumEvet iki kez geldi.
Endiselenme.Teşekkür ederim ya çok korkmuştum
İnşallah Allah razı olsun Bi çok kez rahatlattınz beni bu ilk değil Rabbim evladınızla hayırlı sağlıklı Bi ömür nasip etsin inşallahEndiselenme.Inşallah gebeliğe vesile olsun operasyon.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Histeroskopi ameliyatiniz nasıl geçti . Bende olacam inşallah adet olmayı bekliyorum .Merhaba hanımlar bugün histerekopi oldum olanlara sorum olacak korunma süreniz ne kadardı ne kadar süre sonra gebe kaldınız?![]()
Çok kısa sürdü ilk Bi saat hafif Bi ağrı ve mide bulantım oldu onun dışında kanama ara ara devam ediyor.Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Histeroskopi ameliyatiniz nasıl geçti . Bende olacam inşallah adet olmayı bekliyorum .
Histeroskopiniz neydi acaba ben perde ameliyat olacam da . Peki hemen taburcu oldunuz mu hastanedenÇok kısa sürdü ilk Bi saat hafif Bi ağrı ve mide bulantım oldu onun dışında kanama ara ara devam ediyor.
2 düşüğüm var canım hsg çekildim Y rahim çıktı o yüzden oldum Bi kaç saat bekledim mide bulantım olunca sonra taburcu oldumHisteroskopiniz neydi acaba ben perde ameliyat olacam da . Peki hemen taburcu oldunuz mu hastaneden
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız2 düşüğüm var canım hsg çekildim Y rahim çıktı o yüzden oldum Bi kaç saat bekledim mide bulantım olunca sonra taburcu oldum
Beraber inşallahTeşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Amin teşekkür ederim.İnşallah Allah razı olsun Bi çok kez rahatlattınz beni bu ilk değil Rabbim evladınızla hayırlı sağlıklı Bi ömür nasip etsin inşallah![]()