- Konu Sahibi 2025teanne
Ben hem pgt hemde Ngs yaptırdım Ngs kromozom pgt tek gene bakıldıNormal embriyonun genetiğine bakmaya pgt diyolar sanırım o yapıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hem pgt hemde Ngs yaptırdım Ngs kromozom pgt tek gene bakıldıNormal embriyonun genetiğine bakmaya pgt diyolar sanırım o yapıldı
bana bi özelden yazar mısınız lütfen.Hiç yaptırmadıysanız yaptırmanız iyi olur. Benim ilk 2 denemem genetiksizdi negatif oldu. 3. Denememde genetikli oldu ve histereskopi yapilmisti ama olmadi malesef kaybettik. 4. Denemem yine genetikli ve histereskopi negatif. 5. Ve 6. Denemem genetikli negatif. Artık yıldım karar verdim tedavi maceramı burda bitirmeye. Nasip değilmiş.
Merhaba Melek Hanım,genetikli embriyolarınızın tutmamasına doktorunuzun ne yorumu oldu acaba şimdiden teşekkürlerNormal embriyonun genetiğine bakmaya pgt diyolar sanırım o yapıldı
Merhaba era testi banada doktorum önerdi negatif denememden sonra. Biyopsi alınırken acı veya ağrı oluyor mu? Ve sizce era testi faydalı mı yoksa zaman kaybı mı?Benim anladığım kadarıyla bir yorumu yok. Era testi tekrarlamayı önerdi ama zaten era yapılmıştı. Histeroskopi yapıldı bağışıklık baskılandı (prograf kullandım herkes adına başka birşey diyor cd56 testi katil hücre testi ama aynı şey) embriyoların genetiğine bakıldı. Bazen nasip Allah vermeyince olmuyor biz ne yaparsak yapalım.
Merhabalar. Rahminizi transfer yapar gibi hazırlıyolar, adetinizin belli bir gününde işlemi yapıyolar acı olmuyor ama anlık sancı oluyor tabi. Bizler doktor değiliz elbette ama bana saçma geldi. Çünkü biz test yaptırdık tekrar negatifler oldu era testi tekrarlanmak istendi. Bana yaramayan belki başka birine şifa olur, Allah büyük.Merhaba era testi banada doktorum önerdi negatif denememden sonra. Biyopsi alınırken acı veya ağrı oluyor mu? Ve sizce era testi faydalı mı yoksa zaman kaybı mı?
Yani era testi transfer günümü saatimi belirliyorsa sabit bir test olması lazım. Tekrarlayınca değişmez. Tekrarlamak istemeleri bana da saçma geldi. Çok araştırıyorum İngilizce makalelere kadar okudum yeterli argümanlar olmadığını yazmışlar çalışmalar yetersiz. Ayrıca implantasyon penceresi yarım gün veya 1 günle değişmez. Çünkü embriyo konulduktan 2-3 gün içerisinde tutunur. Bu bilgide era testini çelişkiye düşürdü maalesef. Doktorum kesinlikle yapalım diyor aklımda soru işareti kalır mı yine negatif olursa vicdan azabı duyarmıyım bilmiyorum halâ araştırma içerisindeyim.Merhabalar. Rahminizi transfer yapar gibi hazırlıyolar, adetinizin belli bir gününde işlemi yapıyolar acı olmuyor ama anlık sancı oluyor tabi. Bizler doktor değiliz elbette ama bana saçma geldi. Çünkü biz test yaptırdık tekrar negatifler oldu era testi tekrarlanmak istendi. Bana yaramayan belki başka birine şifa olur, Allah büyük.
Küçük bir pay da olsa değişebiliyormuş :)) doktorunuz kim. Ben yaptırırken ücreti bin dolardı. Eğer imkanınız varsa içinize de sinmiyorsa bu durum yaptırın isterseniz.Yani era testi transfer günümü saatimi belirliyorsa sabit bir test olması lazım. Tekrarlayınca değişmez. Tekrarlamak istemeleri bana da saçma geldi. Çok araştırıyorum İngilizce makalelere kadar okudum yeterli argümanlar olmadığını yazmışlar çalışmalar yetersiz. Ayrıca implantasyon penceresi yarım gün veya 1 günle değişmez. Çünkü embriyo konulduktan 2-3 gün içerisinde tutunur. Bu bilgide era testini çelişkiye düşürdü maalesef. Doktorum kesinlikle yapalım diyor aklımda soru işareti kalır mı yine negatif olursa vicdan azabı duyarmıyım bilmiyorum halâ araştırma içerisindeyim.
Şuan 450 Euro gerçekten faydalı olacaksa parasına bakmıyoruz artık yeterki olsun Allah’ın izniyle. Doktorum Prf. Meryem Eken çokda başarılı bir doktor seviyorum doktorumu. Her şeyi yaptık ilk denemeden önce. hiç bir şeyi şansa bırakmıyor çok garantici ama ilk denemem negatif oldu. Elimizde son yöntem era testi kaldığı için denemek istiyor sanırım. İçimiz rahat olsun diyeKüçük bir pay da olsa değişebiliyormuş :)) doktorunuz kim. Ben yaptırırken ücreti bin dolardı. Eğer imkanınız varsa içinize de sinmiyorsa bu durum yaptırın isterseniz.
Evet dediğiniz gibi. Katil hücreyede baktırdım pazartesi günüde histereskopi olacağım. Yani elimizde tek yapmadığım era testi kalacak. Nasip artık. Elimizden geleni yapalımda. Kaçıncıda nasip olacak bilmiyorum. Amin Allah razı olsun hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun. Hiç bir tedavi garanti değil malesef. Era testine göre transfer yapsa ve tutmasa bi dahaki transfer için histeroskopi önerirler veya katil hücreye bakalım derler veya başka bişey önerirler. Denemekten başka çare yok.. Allah kolaylıkla evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim amin inşallahİnşallah en kısa sürede hayırlısıyla olurAllah büyüktür o verirse olur. Siz içinizi ferah tutun olacağına inanın. Transfer olunca bebeğinizle konuşun büyüsün. Era testi sonucu zaten normal çıkar ama olsun içinizde kalmasın.