Histereskopi

nasrok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
47
16
3
45
Arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa cevap yazarsa sevinirim. İlk tüp bebek denemem 3 gün önce negatif sonuçlandı şimdi doktorum histeroskopi ve hsg yapalım dedi. Bir başka doktorla daha görüştük oda hsgye gerek yok direk histeroskopi yapıp sorun var mı bakalım ve birde Rahmi çizelim dedi. Histeroskopi ile hsg arasındaki fark nedir? Rahime çizik attırmak başarıyı arttırıyor mu?Yaptıranlar varsa histeroskopi, hsg, çizik işlemlerini bilgi verebilir mi?

Negatif sonucuna üzüldüm canım.Hsg,ilaçlı rahim filmi.tüpler açık mı,kapalı mı ona bakılıyor.histeroskopi ise anestezi ile yapılıyor,eğer aynı anda müdahale edilecek birşey varsa onu da halledeceklerse.hsg den daha iyi olduğunu düşünüyorum.evet ondan daha pahalı bir işlem ama ne var ne yok gözle görülecek.daha garanti hsg den.ikisini de yaptırdım.bir sorun çıkmadı.bana da çizik atıldı.3 ay sonrası 2.tüp bebek tedavime başladım.bir faydası oldumu çiziğin bilmiyorum ama belki rahim hücreleri yenilenip tutunmaya yardımcı bir işlem olmuştur.çizik işlemi sonrası çok vakit geçmeden yeniden deneyeceksen tedavi,belki sana da faydası olabilir.

Arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa cevap yazarsa sevinirim. İlk tüp bebek denemem 3 gün önce negatif sonuçlandı şimdi doktorum histeroskopi ve hsg yapalım dedi. Bir başka doktorla daha görüştük oda hsgye gerek yok direk histeroskopi yapıp sorun var mı bakalım ve birde Rahmi çizelim dedi. Histeroskopi ile hsg arasındaki fark nedir? Rahime çizik attırmak başarıyı arttırıyor mu?Yaptıranlar varsa histeroskopi, hsg, çizik işlemlerini bilgi verebilir mi?
Hsg tüplerin acık mı kapalı mi olduğuna bakar
Histeroskopi rahim içine bakar
Perde polip miyom var mi diye
Ben ikisini de yaptırdım

Rahimimde polip çıktı dr onu aldı ve çizik attı
Bebeğim tutundu

Polip i almasa bebeğim dilerdi

Bu arada kanınızda pıhtılaşma var mi bakıldı mi
O da hamıle kalsanız da bebeği düşürür

İğne kullanman gerekir önemli konu

Yok pıhtılaşmaya bakılmadı böyle bir sorunun belirtileri nelerdir?

İmkânınız varsa ikisini de yaptırın. Benden de Dr HSG istemedi, direk histeroskopi istedi. 31 Mayıs'ta yaptırdım. Rahimde yapışıklık olduğu çıktı ortaya. 3 kez kürtaj geçirdim. Bebeklerin kalbi durduğu için. Drum ondan kaynaklanabileceğini söyledi.

Pıhtılaşma için trombofili paneli bakılıyor. Devlet Hastanesi'nde baktırdım. Üç kez erken gebelik kaybı olunca Tıbbi Genetiğe yönlendirdiler. Eşimin ve benim karyotip analizine bakıldı. Kromozom bozukluğu yok. Sadece kan veriyorsunuz bunun için eşiniz ve siz. Aynı anda bir de trombofili paneline bakıyorlar. Pıhtılaşma için. Onun için sadece sizden kan alıyorlar. Geçmiş olsun.

Arkadaslar ben işk tüp bebek tedavisindeyim yumurtalarım toplandıktan sonra doktorum histeroskopi yapabiliriz rahiminde hafif çöküntü var dedi bu korkulcak bir şey mi lütfen yardımcı olurmusunuz

Arkadaslar ben işk tüp bebek tedavisindeyim yumurtalarım toplandıktan sonra doktorum histeroskopi yapabiliriz rahiminde hafif çöküntü var dedi bu korkulcak bir şey mi lütfen yardımcı olurmusunuz
Benim de arkuat uterustu yani kalp şeklinde hafif üstten çöküktü rahmim. 5 gün önce histeroskopi yapıldı rahim içten traşlanarak çöküklüğü düzeltilmiş. Tüp bebek için engel olabiliyor tutunmayı engelleyebiliyormuş. Korkulacak bişey değil 5 gündür kanamam var sadece ama basit bir işlem

bende şişli memorialde tüp bebek tedavisine başladım kesin bişey soylenmedi hafif bir çöküntü var buda hamile kalmaya engel değil ama erken doğuma sebeb olur dedi bakalım ne olucak bilemiyorum bnde

bende şişli memorialde tüp bebek tedavisine başladım kesin bişey soylenmedi hafif bir çöküntü var buda hamile kalmaya engel değil ama erken doğuma sebeb olur dedi bakalım ne olucak bilemiyorum bnde
TOMAKİNT şişli memorialde ben de tüp bebeğe başlamak istiyorum.henüz gitmedim ama benim öncelikle rahmimde yapışıklık var onun için histereskopi olcam. doktor arayışındayım. daha önce de polip vardı, ankarada bir doktor 15 dakkada temizleriz çok kolay diyerek beni ameliyata aldı ancak rahmimi deldiği için ameliyattan 1,5 saatte zor çıktım. üstelik karnımda daha hiç doğurmadan kocaman bir sezeryan kesisi oldu. bunlar da yetmezmiş gibi şimdi de yapışıklıklar var,
şişli memorialde kime tedavi oluyorsunuz biraz bilgi verir misiniz

Merhaba arkadaşlar bende polip var denildi bana devlet hastanesinde histereskopi yapılacak 20 ağustos gelin yatışınız yapılcak 21 ağustos ameliyatınız yapılcak denildi bir gün önceden yatan var mı devlet hastanesinde yaptıranlar acil cevap

TOMAKİNT şişli memorialde ben de tüp bebeğe başlamak istiyorum.henüz gitmedim ama benim öncelikle rahmimde yapışıklık var onun için histereskopi olcam. doktor arayışındayım. daha önce de polip vardı, ankarada bir doktor 15 dakkada temizleriz çok kolay diyerek beni ameliyata aldı ancak rahmimi deldiği için ameliyattan 1,5 saatte zor çıktım. üstelik karnımda daha hiç doğurmadan kocaman bir sezeryan kesisi oldu. bunlar da yetmezmiş gibi şimdi de yapışıklıklar var,
şişli memorialde kime tedavi oluyorsunuz biraz bilgi verir misiniz
merhaba daha yeni gördüm yazadıklarınızı o yüzden gec cevap veriyorum kusura bakmayın .. Ben gönül özere aldım randevumu ama orda bütün doktorlar iş birliği içinde zaten mükemmel bir ekibe sahipler semra hoca var o yapıyor histereskopiyi zaten benim çarşamba günü histereskopim var semra hoca ve umut bey diye 2 doktor gircekmiş ben güveniyorum acıkcası bi çok tanıdıgım bu hastanede tedavi gördü ve hepsi olumlu

Kizlar bubay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu

Kizlar bubay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu
Ben histereskopi yaptırdım . Bana katman var denildi . Cocuk istedigim icinde hsg önerdi doktor ama cektiremedim hamile oldugumu ögrndim sonra kalbi durdu 2 aylıkken 😔

Ben histereskopi yaptırdım . Bana katman var denildi . Cocuk istedigim icinde hsg önerdi doktor ama cektiremedim hamile oldugumu ögrndim sonra kalbi durdu 2 aylıkken 😔
Allah inşallah bidaha saglikli evlat nasip etsin canm benim🙏🙏🙏 bikere gebe kalmişsin yine kalirsin umut çok bence.. bende bugun yaptirdim rahat gecti ameliyatim hsg cekmicem dedi

Back
X