Hsg tüplerin acık mı kapalı mi olduğuna bakarArkadaşlar bilgisi olanlar paylaşırsa cevap yazarsa sevinirim. İlk tüp bebek denemem 3 gün önce negatif sonuçlandı şimdi doktorum histeroskopi ve hsg yapalım dedi. Bir başka doktorla daha görüştük oda hsgye gerek yok direk histeroskopi yapıp sorun var mı bakalım ve birde Rahmi çizelim dedi. Histeroskopi ile hsg arasındaki fark nedir? Rahime çizik attırmak başarıyı arttırıyor mu?Yaptıranlar varsa histeroskopi, hsg, çizik işlemlerini bilgi verebilir mi?
Benim de arkuat uterustu yani kalp şeklinde hafif üstten çöküktü rahmim. 5 gün önce histeroskopi yapıldı rahim içten traşlanarak çöküklüğü düzeltilmiş. Tüp bebek için engel olabiliyor tutunmayı engelleyebiliyormuş. Korkulacak bişey değil 5 gündür kanamam var sadece ama basit bir işlemArkadaslar ben işk tüp bebek tedavisindeyim yumurtalarım toplandıktan sonra doktorum histeroskopi yapabiliriz rahiminde hafif çöküntü var dedi bu korkulcak bir şey mi lütfen yardımcı olurmusunuz
TOMAKİNT şişli memorialde ben de tüp bebeğe başlamak istiyorum.henüz gitmedim ama benim öncelikle rahmimde yapışıklık var onun için histereskopi olcam. doktor arayışındayım. daha önce de polip vardı, ankarada bir doktor 15 dakkada temizleriz çok kolay diyerek beni ameliyata aldı ancak rahmimi deldiği için ameliyattan 1,5 saatte zor çıktım. üstelik karnımda daha hiç doğurmadan kocaman bir sezeryan kesisi oldu. bunlar da yetmezmiş gibi şimdi de yapışıklıklar var,bende şişli memorialde tüp bebek tedavisine başladım kesin bişey soylenmedi hafif bir çöküntü var buda hamile kalmaya engel değil ama erken doğuma sebeb olur dedi bakalım ne olucak bilemiyorum bnde
TOMAKİNT şişli memorialde ben de tüp bebeğe başlamak istiyorum.henüz gitmedim ama benim öncelikle rahmimde yapışıklık var onun için histereskopi olcam. doktor arayışındayım. daha önce de polip vardı, ankarada bir doktor 15 dakkada temizleriz çok kolay diyerek beni ameliyata aldı ancak rahmimi deldiği için ameliyattan 1,5 saatte zor çıktım. üstelik karnımda daha hiç doğurmadan kocaman bir sezeryan kesisi oldu. bunlar da yetmezmiş gibi şimdi de yapışıklıklar var,
şişli memorialde kime tedavi oluyorsunuz biraz bilgi verir misiniz
merhaba daha yeni gördüm yazadıklarınızı o yüzden gec cevap veriyorum kusura bakmayın .. Ben gönül özere aldım randevumu ama orda bütün doktorlar iş birliği içinde zaten mükemmel bir ekibe sahipler semra hoca var o yapıyor histereskopiyi zaten benim çarşamba günü histereskopim var semra hoca ve umut bey diye 2 doktor gircekmiş ben güveniyorum acıkcası bi çok tanıdıgım bu hastanede tedavi gördü ve hepsi olumlu
Ben histereskopi yaptırdım . Bana katman var denildi . Cocuk istedigim icinde hsg önerdi doktor ama cektiremedim hamile oldugumu ögrndim sonra kalbi durdu 2 aylıkkenKizlar bubay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu
Allah inşallah bidaha saglikli evlat nasip etsin canm benimBen histereskopi yaptırdım . Bana katman var denildi . Cocuk istedigim icinde hsg önerdi doktor ama cektiremedim hamile oldugumu ögrndim sonra kalbi durdu 2 aylıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?