Histereskopi

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
29
Kızlar merhaba. Sorarmisin kızlara Perşembe günü histereskopi olucam tanısal birde çizik atabilirim demişti doktor. Sonrasında ağrı vs falan oluyormu ne kdr sürede cikartiyorlar hastaneden bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim

Ben 5 6 saat kalıp çıktım ağrım sızım olmadı.

merhaba
ben cumartesı günü histereskopi oldum.
hem çizik atıldı hemde rahim tıraşlama oldu.
uyanınca cok agrım oldu ve cok kanamam. bugun 4.gün halen ara ara regl agrısı gıbı batmalar oluyor.
sanıırım herkeste farklı oluyor.
doktor bana agrı eşiğin cok dusuk dedi.

Benim korktuğum gibi olmadi canım çok ağrım olmadı ilk gün kanamam oldu sonraki günler hafif hafif 4 günde bitti

Benim korktuğum gibi olmadi canım çok ağrım olmadı ilk gün kanamam oldu sonraki günler hafif hafif 4 günde bitti
gecmıs olsunn atlattın mı sende :)

senin sadece çizik mi atıldı. benım hem çizik hemde rahim tıraşlama. rahmin şekli değiştirildi.

transfer ne zaman yapılacak

gecmıs olsunn atlattın mı sende :)

senin sadece çizik mi atıldı. benım hem çizik hemde rahim tıraşlama. rahmin şekli değiştirildi.

transfer ne zaman yapılacak
Hem çizik hemde rahim girişi dik ve yapisikmis orayı genislettim dedi doktor canım. Transferde Allah izin verirse ilk adetle galiba

Hem çizik hemde rahim girişi dik ve yapisikmis orayı genislettim dedi doktor canım. Transferde Allah izin verirse ilk adetle galiba
bende ilk adet ile istedim ama bana ıkıncı adette dedi
şu doktornların kararları yokmu hepsı bırbırınden farklı

Ücreti nedir kizlar ben de düşünüyorum transfer öncesinde

Histerskopi isleminde anestezi ile oluyor dimi kızlar banada uygulayacaklar ve biraz stresliyim nasıl bir işlem

Okadar çok mu ya vallahi harcanılan paranın haddi hesabı yok
bızım hastanede fıyat buydu.
sızınkı ne kadar ?

kalktıgımda cok agrım ve kanamam oldu ama benım acı eşiğim düşükmüş.
sizin belkıde hıc agrınız olmaz.,
güzel düşünelim.
şimdiden geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim sizde gecmis olsun insallah duruma gore degisiyor benim belli olmuyor son zamanlarda hayırlısı artık diyelim

Ben daha olmadim ama 4.500 falan sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…