Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun.bende bir hafta oldu olalı..regl ağrıları gibi oldu..ve halen lekelenme olarak kan geliuor böyle az gibi .herkeste değişir mi acaba kısa ve uzun surmesi4 ekimde oldum oyle agri sizi olmuyor sadece gazi atmak uzun suruyor sirtta ve kolda agrimvardi bir sure sonra gecti kanamam br kac gun az az oldu diyr hatirliyorum
Merak etme normal lekelenme olmasi sonucta icerde islemler oldu kesilicektir yakindaÇok geçmiş olsun.bende bir hafta oldu olalı..regl ağrıları gibi oldu..ve halen lekelenme olarak kan geliuor böyle az gibi .herkeste değişir mi acaba kısa ve uzun surmesi
İnşallah canım .kimisinde bir iki gün de biymis.ben bir haftayı geçti.birde regl lede çakisti.ay kadın olmakMerak etme normal lekelenme olmasi sonucta icerde islemler oldu kesilicektir yakinda
oyle valla ne cekiyorsa kadin cekiyorİnşallah canım .kimisinde bir iki gün de biymis.ben bir haftayı geçti.birde regl lede çakisti.ay kadın olmak
Ah ah kadınlıkoyle valla ne cekiyorsa kadin cekiyornasil gecti peki histereskopin hayirla sonuclanmistir insaAllah
Cok gecmis olsun sifa olsunAh ah kadınlıkGergindim gunlerdir nasıl olcak diye.rahimde perde alındı belden aşağı aneztesi uygulandı.ay o ayaklar dört saatte çözüldü..cozukir çözülmez WC ye gitmek bile şükür sebebiydi
bı sorun olmadı ama bu lekelenmeler biteydi.korkituyor beni hiç bitmicek gibi ...sizde nasıl geçti perde mi alındı
Hay Allah rabbim nasip etsin inşallahCok gecmis olsun sifa olsunbmm tupler kapaliydi onlara bakti 1 i acikmis 1 kapali rahimde elhamdulillah hersey temizdi ama gebelik olmadi yine
![]()
Ah keske ben 3 kere denedim tup bebek ama malesef olmadi bende ocakta 4.deneyecegm Allah nasip ederseHay Allah rabbim nasip etsin inşallah...bend kontrole gidicem..Ocak ayında tüp bebek için baslicaz..ah doğal yolla olabilse bir mucize
![]()
Maddi manevi zor süreç...sebebine ne diyor doktor peki ...beş yıldır evliyim hiç hamile kalamadim.bi aşılama oldum .tutmadı..bende şaşırdım ne yapacağımı...insalalh rabbim kucaklari boş birakmazAh keske ben 3 kere denedim tup bebek ama malesef olmadi bende ocakta 4.deneyecegm Allah nasip ederse
Üzüldüm ins olur canım...bı vakti zamanı var elbet...prp duydum ama araştırmadım acikcasiBnm br hamelgm oldu dogal 7 haftAlik dusuk oldu sonra tup bebege basladk 2 negatf 1 kimyasal oldu aslnda tutmasi icin bir sebep goremediler smdi hasraneyi degstrdk once prp yapilcak duydnmu hic
Aynen oyle herseyin br vakti var cocuk isi nasip isi ne yaparsak yapalimÜzüldüm ins olur canım...bı vakti zamanı var elbet...prp duydum ama araştırmadım acikcasi
Tekrar merhabaAynen oyle herseyin br vakti var cocuk isi nasip isi ne yaparsak yapalimsende insaAllah hayirlisyla tez vakitte bebisine kavusursun ❤
Yok onu ilk duydum bende oyle olmadi bakildi herhangi br yapisiklik enfeksiyon filan olmadgini soyledi doktorum tabi sonra icerde nelee oldu Allah bilirTekrar merhabarahatsız ettim ama kafama bir şey takıldı..buradan biri demişti.yapisiklik olmasın diye spiral takilirmis.sizdede böyle bir şey denildimi uygulandimi canim
Ah rahimlerYok onu ilk duydum bende oyle olmadi bakildi herhangi br yapisiklik enfeksiyon filan olmadgini soyledi doktorum tabi sonra icerde nelee oldu Allah bilir![]()
Merhaba bende hiç etki etmedi regl oldum...maşallah hepte gelir hangi işlem olursa olsunKızlar merhaba bende histeroskopi oldum ama adetim geçiyor sizde böyle bir durum yaşadınız mı normalde adet düzensizliğim yoktur