Histereskopi

2569

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
6
0
6
30
selamün aleyküm arkadaşlar ben 1 senelik evliyim bekarlığımdan pko hastasıyım ve dolayısıyla evlenir evlenmez hemen tedaviye başladım 2 kere menegın kullandım birinde yumurtam gelişti fakat son alamadım ikincisinde gelişmedi daha sonra famera kullandım oda işe yaramadı sonra glifor kullandım ama yine olmadı rahim filmi çektirdim tüplerim açık fakat rahim şekli bozukluğu vardı ben histereskopi yaptırmak istiyorum bu histereskopiyi sadece tüp bebek uzmanları mı yapıyor acaba bilgi verebilirmisiniz?

Ben yaklaşık 4 sene önce marmara araştırma hastanesinde infertilite bölümünde dr istmişti .Aynı uzman dr ve asistan dr yapmıştı

Çeşitli nedenlerden hemen tedavi olamadım.1 sene sonra iğne tedavisiyle oldu.Histeroskopide şekil bozukluğu düzeltiliyor diye biliyorum.Benim raporda da rahim ortası sola deviye idi düzeltildi diye yazıyordu

selamün aleyküm arkadaşlar ben 1 senelik evliyim bekarlığımdan pko hastasıyım ve dolayısıyla evlenir evlenmez hemen tedaviye başladım 2 kere menegın kullandım birinde yumurtam gelişti fakat son alamadım ikincisinde gelişmedi daha sonra famera kullandım oda işe yaramadı sonra glifor kullandım ama yine olmadı rahim filmi çektirdim tüplerim açık fakat rahim şekli bozukluğu vardı ben histereskopi yaptırmak istiyorum bu histereskopiyi sadece tüp bebek uzmanları mı yapıyor acaba bilgi verebilirmisiniz?
Ben 6 ay önce pendik marmarada yaptırdım pendik yüzyılda fark ettiler emin olmak için üniversiteye gittim doktorum hemen histeroskopi istedi polip varmış ve hsg de çıkmamış.
Kısırlık bölümünde ultrasonla bakılıyor bir sorun varsa emin olmak için ofis histeroskopisi yapılıyor.
Sonrasında histeroskopi işlemi yapılıyor basit bir işlem yapan doktorda üniversitede tüp bebek uzmanıydı.

Ben 6 ay önce pendik marmarada yaptırdım pendik yüzyılda fark ettiler emin olmak için üniversiteye gittim doktorum hemen histeroskopi istedi polip varmış ve hsg de çıkmamış.
Kısırlık bölümünde ultrasonla bakılıyor bir sorun varsa emin olmak için ofis histeroskopisi yapılıyor.
Sonrasında histeroskopi işlemi yapılıyor basit bir işlem yapan doktorda üniversitede tüp bebek uzmanıydı.
Benimki normal ameliyathanede anestezili oldu

Arkadaşlar benim rahimde miyom bulundu. Adet kanamalrım 10 gün sürüyordu ve çok yoğun bir şekilde oluyordu.En son kan ölçümü yaptırdığımda kanım 7 olmuş çok düşük.Aşırı derece de halsizlik var ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum. miyomun alınması gerek dediler ama ben bekarım dolayısıyla bu işlemde kızlık zarımın bozulma ihtimali yüksekmiş.Ama ben herşeyi göze aldım sağlığım sözkonusu. Fakat çok korkuyorum daha önce jinekolojik muayene bile yaptırmadım. Histereskopi ameliyatı yaptıran varmı bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınız çok korkuyorum.Neler olacak öncesi ve sonrası nasıl canım yanacakmı lütfen yardım edin bana....

Back
X