Histeroskobi olanlar

kubosss97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar 3 agustos pazartesi günü histeroskobi olcam rahimin üst tarafında doktorum hafif çöküklük var dedi histeroskopi önerdi histeroskobi sonrası günlük hayatınıza yada calısmaya ne zamn basladınız sürec nasıldı
Bu arada doktorum Prof Dr Mehmet Erdem gidip memnun kalan var mı

Yapildigi gun dinlenmeniz gerekiyor ertesi gun işe dönebilirsiniz yapışıklık olmasin diye foley katateri yerlestirirse o biraz zor olabilir ama agrisi acisi yok sadece alisma durumu var bende 10 gun kadar durmuştu

Olduğunuz gün dinlenmeniz yeterli benim rahmim de üstten hafif basıktı düzelttiler ertesi gün iyiydim gayet

Histeroskopi sonrası doktorunuz %100 düzelme olur dedi mi? Eğer böyle dediyse çok iyi. Çok basit bir işlem. Ben işlem olduğum gün ayaklanmistim. Sanki hiç olmamış gibiydim. İşlem sonrası normal hayatınıza dönebilirsiniz.

Düzelme olur dedi doktor degerlendirelim bakalım dedi calısıyorum ben o yüzden

Ben 10 gün rapor almıştım ama gerek yokmuş ertesi gün hiç ağrım falan kalmadı kanamamda hemen bitti 1 2 gün hafifti zaten. İşiniz ağır değilse sürekli ayakta ağır kaldırma taşıma falan değilse calisirsiniz

Hiç endişe etmeyin çok basit bir işlem. İlk gün hafif lekelenme var çok hafif kasık ağrısı oluyor. Ama regl olduğunuzdan bile daha az bir ağrı öyle söyliyim

Garsonum ben

Kuzum ben histereskopiyle birlikte perde ameliyatı oldum o yüzden 1 gece yattım 2 gün dinlenmen lazım benim ilk gün biraz kanamam oldu ama onun dışında bir sıkıntı olmadı birkaç gün dinlendim normal hayatıma devam ettim. Bana yapışıjlık için sadece ilaç verdi doktorum . Çok korkmuştum ama öyle pek acı hissetmedim spinal ile uyuşturdular sonda taktılar hatta sondann takıldığını çıkınca farketmiştim üzülmüştüm. Sana bir tavsiye anestezinin etkisi tam geçmeden çıkarttır sondayı eğer takılırsa öyle olunca acı hissetmiyorsun ben hissetmedim yani. Sen bence 2 gün kessin izin al. Eğer sadece kamerayla bakarsa sıkıntı yok ama doktor baktığında eğer perde varsa ufak polip filan varsa onlara da müdahale edebiliyor. Benim sadece perde vardı. Bunu biliyorduk zaten o sebeple histeroskopi olmuştum

Cumaya kadar izin aldım zaten calıstıgım yerden garsonluk yapıyorum ben sadece üst tarafta hafif çöküklük var dedi doktor

Cumaya kadar izin aldım zaten calıstıgım yerden garsonluk yapıyorum ben sadece üst tarafta hafif çöküklük var dedi doktor
İşte o çöküklüğün nedenine bakılır. Belki perde vardır. Film her zaman birebir doğruyu göstermeyebilşyor. Korkma zor bir işlem değil

Masa başı bir işiniz olsaydı 1 gün dinlenmeniz yeterli derdim ancak mesleğiniz gereği 3-4 gün dinlenseniz iyi olur. Geçmiş olsun

`