Histeroskopi 2020 yılı fiyatları

bambuvemadagaskar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
310
199
53
37
Arkadaşlar histeroskopi yapılma durumu var ultrasonda polip göründü. Özel mi yoksa devlet hastanesi mi tavsiye edersiniz?
Fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz?

bizde fiyat sorduk 2600 dediler polip ne zman fark eti doktorun
Ben bebek düsünüyoruz öncesinde bir problem olup risk oluşturabilecek bir sorun varsa önceden tedavi olayım ki rahat bir hamilelik geçireyim isteğiyle muayene olmaya gittiğimde rahimimin ortasında polip ve rahîm ağzında kanamalı yara var demişti. Aynı anda ikiside tek operasyonla halledildi.

ben tüp bebek tedavisine başladım yumurtaların büyüme aşamasında oluştu önceden yoktu
Anladım polip ile ilgili doktorum bana hamileliğe engel olabilir yada hamile kalsan bile risk oluşturup düşüğe sebep olabilir o yüzden almamızda fayda var demişti. Siz aldiracak misiniz peki doktorunuzun gorusu ne oldu

Anladım polip ile ilgili doktorum bana hamileliğe engel olabilir yada hamile kalsan bile risk oluşturup düşüğe sebep olabilir o yüzden almamızda fayda var demişti. Siz aldiracak misiniz peki doktorunuzun gorusu ne oldu
benim doktorum görüntü yanıltıcı olabiliyor yumurta toplama işleminde tekrar bakacağım ona göre ameliyat olacaksın dedi

Eklentiler

• polip.webp
    polip.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar ben bugün hacettepe üniversitesi hastanesinde ofis histeroskopi yaptırdım.yani keşif amaçlı.doktorum bir sıkıntı görmediği için işlem yapmamış. Sadece günlük yatak parası ödedim. 18.5 tl anestezi oldum. Onada ayrı ücret almadılar. Ama özelde bunların hepsi paralı

İtanbul tüpbebek merkezinde bu yapıldı 4000 TL ödedim

Back
X