- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 53
- 37
- Konu Sahibi bambuvemadagaskar
-
Valla 2 ay önce bir polip aldırdım yanlış hatırlamıyorsam1000 veya 1200 arasiydi ama ben tam özele gidiyorum.Arkadaşlar histeroskopi yapılma durumu var ultrasonda polip göründü. Özel mi yoksa devlet hastanesi mi tavsiye edersiniz?
Fiyatlar hakkında bilgi verir misiniz?
bizde fiyat sorduk 2600 dediler polip ne zman fark eti doktorunValla 2 ay önce bir polip aldırdım yanlış hatırlamıyorsam1000 veya 1200 arasiydi ama ben tam özele gidiyorum.
Ben bebek düsünüyoruz öncesinde bir problem olup risk oluşturabilecek bir sorun varsa önceden tedavi olayım ki rahat bir hamilelik geçireyim isteğiyle muayene olmaya gittiğimde rahimimin ortasında polip ve rahîm ağzında kanamalı yara var demişti. Aynı anda ikiside tek operasyonla halledildi.bizde fiyat sorduk 2600 dediler polip ne zman fark eti doktorun
Siz ne için gitmiştiniz de fark etti doktorunuzbizde fiyat sorduk 2600 dediler polip ne zman fark eti doktorun
ben tüp bebek tedavisine başladım yumurtaların büyüme aşamasında oluştu önceden yoktuSiz ne için gitmiştiniz de fark etti doktorunuz
Anladım polip ile ilgili doktorum bana hamileliğe engel olabilir yada hamile kalsan bile risk oluşturup düşüğe sebep olabilir o yüzden almamızda fayda var demişti. Siz aldiracak misiniz peki doktorunuzun gorusu ne olduben tüp bebek tedavisine başladım yumurtaların büyüme aşamasında oluştu önceden yoktu
benim doktorum görüntü yanıltıcı olabiliyor yumurta toplama işleminde tekrar bakacağım ona göre ameliyat olacaksın dediAnladım polip ile ilgili doktorum bana hamileliğe engel olabilir yada hamile kalsan bile risk oluşturup düşüğe sebep olabilir o yüzden almamızda fayda var demişti. Siz aldiracak misiniz peki doktorunuzun gorusu ne oldu
Anladim çok geçmiş olsun. Rabbim emeklerinizi boşa çiķarmasın.en kısa zamanda hamile kalırız inşallahbenim doktorum görüntü yanıltıcı olabiliyor yumurta toplama işleminde tekrar bakacağım ona göre ameliyat olacaksın dedi
herşey derken neler içerisinde canımocak ayında polip sebepli histeroskopi oldum tam özelde. 2700tl verdim herşey içerisinde
Merhaba. Tüp bebek yaptiriyorum bu ay. Polipim 3mm küçücük. Rahim filmi ceken doktor hamilelige engel degil dedi. Tüp bebek icin sıkıntı olur mu bilginiz var mubenim doktorum görüntü yanıltıcı olabiliyor yumurta toplama işleminde tekrar bakacağım ona göre ameliyat olacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?