Histeroskopi ameliyatı sonrası

Histeroskopi amaliyati sonrası bir hafta oldu cok sancim var adet olacakmisim ve akintilarim var sizde oldumu boyle şeyler

canım bende histereskopi olalı yarın 2 hafta oluyor ama kanamam geçmedi ara sıra azalıyor ama uzun süre yol yürüdüğümde hem adet sancısı gibi sancım oluyor hem de kanamam artıyor korkuyorum açıkçası ama umarım normaldir bir sıkıntı olmaz:26:

canım bende histereskopi olalı yarın 2 hafta oluyor ama kanamam geçmedi ara sıra azalıyor ama uzun süre yol yürüdüğümde hem adet sancısı gibi sancım oluyor hem de kanamam artıyor korkuyorum açıkçası ama umarım normaldir bir sıkıntı olmaz:26:

Ins bir sorun olmaz rabbim hayirli evlatlar nasib etsin istiyenlere ya benim dokturum bes gun korun. Dedi

Rahim filmi tekrar çekiliyormu ameliyat sonrası?Benim yapışıklık var.Onu traşlayıp düzeltecekler.

Canım benim ben devlete oldum hic ucret odemedim hem tupler tikaliydi hemde yapisiklik vardi histeroskopi ve lepoliskopi oldum gayaet guzel gecti alti hafta sonra teklar gidecem ne oldu ne olmadı diye bu arada siz ozeldemi olacan

Ins bir sorun olmaz rabbim hayirli evlatlar nasib etsin istiyenlere ya benim dokturum bes gun korun. Dedi

benim doktorum 3 hafta ilişki yasak demişti zaten yara iyileşme süreci de 21 günmüş belki senin ameliyatın daha farklıdır benim 2 cm lik polipim alındı

Back
X