histeroskopi çektiren var mı

hilye81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
133
0
96
Konya
çarşamba histeroskopi ve ilaçlı rahim filmi çektireceğim. bana dua edin. histeroskopiyi daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar var mı ?

ben histereskopi oldum üç gün önce bişi hissetmiyosun zaten ayrıca rahim filmi çektirdim hiçç acımadı..kendini rahat bırak..

canım seni korkutmak istemem ama ben geçenlerde rahim filmi çekildim ve çok canım yandı
histereskopi de yapılmıştı bana anestezisizdi ve oda berbattı malesef
sanırım ağrı eşiğim düşük benim, rahim filmine 3 kişi peşpeşe girdik onların gıkı çıkmadı hiç acımadı dediler
Ama şunu söyleyebilirim ikiside 2-3 dakika süren bişey uzun sürse gerçekten dayanılmaz ama çok çok kısa sürüyor inşallah sorunsuz atlatırsın canım.

Canım hıstoroskopı anestezı altında yapıldıgı ıcın bırsey hısedmedım acı olmadı. Rahım fılmını cektirdigimde cok tecurbeli dr cnim acimayacak demisti jenekologum Sukur iyi gecti ama igne yapildi asiri bas donmesi vardi kapi gibi pencere vardi ikisin karistirip pencereni acmak istemistim.... . Insallah seniki de acisiz gecer.Iyi seyler dusun..

canım bende yeni rahim filmi çektirdim felaket bişeydi benden önce 2 kişi çektirdi ikiside bişey yok acısız dediler ama benim canım çok yandı başım döndü ve bayıldım bir daha anestezisiz hiç birşey yaptırmam sanada geçmiş olsun

canım 2 saat önce rahim filmi çektirdim... gerçekten yaşadığım en acı dolu tecribeydi diyebilirim... ama benim tüpüm tıkalı imiş o yüzden bu kadar canım yanmış... sen yinde anestezi alsan iyi edersin... özellikle ağrı eşiğin düşükse...

Back
X