Jinekoloji Histeroskopi operasyonu için doktor araştırması ve histeroskopi olanlar

maliisler

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
2
0
1
38
Merhaba Hanımlar ,

38 yaşındayım ve 1 yıldır normal yollarla hamile kalmayı deniyorum. daha önce 22 yaşında anne oldum 16 yaşında bir kızım var. Hamile kalmak için bu süreçte 3 doktora gittim. hem kontrol hemde tedavi edilecek bir durum var ise tedavi olmak için. 2015 yılında rahimde cin2 seviyesinde bir kanser riski vardı. çapa tıp fakültesinde bir profesörün tedavisi ile rahmin bir kısmını kazıdılar çok şükür altında cin3 seviyesi çıkmadı. 10 yıldır smear testi yapıyorum çok şükür temiz çıkıyor. doktor kontrollerinde hormonlar , yumurta rezervlerim iyi durumda görünüyordu , hsg çektirdim orda da tüpün kenarında 0,99 mm bir polip çıkmıştı. gittiğim 3 doktorda ilaçlarla iğnelerle destekleyerek hamile kalmayı kolaylaştırmak için takviyeler veriyordu. en son nisan ayında aşılama yolu ile hamile kalmayı denedim ama olumsuz sonuçlandı. son çare tüp bebek için amerikan hastanesine gittim profesöre ama beni muayene ettiğinde rahimde yapışıklık gibi bir şey olduğunu söyledi. geçmişten kalan birşey olduğunu ve histeroskopi olmam gerektiğini söyledi. tüp bebek denersem olumlu da olumsuzda olabilir dedi. ama tavsiyesi histeroskopi operasyonu yaptırmamdı. çünkü belki tüp bebeğe gerek kalmaz dedi. normal yollarla gebe kalabileceğimi söyledi. bir yıldır 3 doktorun göremediği bir durum bu. okadar üzüldüm ki. süreç beni yormuştu çünkü. bu durumun hsg rahim filminde belki görülemeyeceğini söyledi. operasyon maliyeti bize çok fazla geldi. şimdi bir araştırma yapıyorum histeroskopi operasyonu için.

sizlerin varmı gidip de memnun kaldığı bir doktor ve hastane. sonuçta rahim operasyonu bu konu için bir iki doktordan daha görüş almam gerek diye düşünüyorum.
sizce ne yapmayalım. bu süreci yaşan ve tedavi olan varmı . doktor tavsiye edebilceğiniz biri varmı görüşlerinizi rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…