Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykümselam canımSelamun Aleykum kizlar aranizda Histeroskopi sonrasi hemen hamile kalanlar varmi?ne kadar sonra,ve normal yollami oldu?
Canım benim troit değerim yüksekti hamile olduğumu öğrendiğimde 7 ye yakındı. Troit in yüksek olması da etki ediyor dedi doktor . Histeroskopi yi de olma amacım rahimde miyom vardı doktor onu aldı Mayıs ayında. Histeroskopi sonrasi kanama biraz bende de az olmuştu ama doktor normal korkulacak bişey yok demişti canım.Aa niye kimyasal olduki,sebep neydi?ben 1,5 yil once tup bebekde kimyasal oldu,o gunden adetlerim damla gibi oldu,agustos 16 histeroskopi oldum,doktor ilaçlar polip yapmis,bebekde duserken yapisiklik yapmis,bir iki cizikde guvence olsun diye attikdedi.simdi bekliyorum merakla.herkes emeliyyatdan sonra adet cok oldu diyo ama bende yine damla damla bilemedim simdi
Aynı ay doğal yolla hamile kaldımSelamun Aleykum kizlar aranizda Histeroskopi sonrasi hemen hamile kalanlar varmi?ne kadar sonra,ve normal yollami oldu?
Anladım canım inşallah Rabbim bizlere de nasip eder hayırlı bi evlat![]()
Canım merhaba bende iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Canım rahimde darlık olunca kimyasal mı oluyorAlrykumselam canim ben klomenle kimyasal gebelik gecirdim 2 kezde femara kullandim fayda etmedi pazartesi gunu histereskopi cekildim doktorum rahim cok darmis cocuk onun icin tutunamiyormus dedi acabildigim kadar actim dedi 1 hafta iliski yasakladi sali gunu kontrole gidecegiz hayirlisi insallah
Doktorum rahimda darlik oldugu icin cocuk tutunamiyor demistiCanım merhaba bende iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Canım rahimde darlık olunca kimyasal mı oluyor
Yani ilk başta mı tutunamıyormuş... Gebelik bunun için mi oluşmuyormuş gebeliğin hiç oluşmaması sebebi miymiş rahimde darlık . Yoksa ileriki zaman da düşük oluyor tutunamıyormu demek istedi doktorun?Doktorum rahimda darlik oldugu icin cocuk tutunamiyor demisti
Hangi doktor acaba.. Hangi şehirde bu teşhisi koyanDoktorum rahimda darlik oldugu icin cocuk tutunamiyor demisti
Evet rahim dar oldugu icin gebelik ilerleyemiyorYani ilk başta mı tutunamıyormuş... Gebelik bunun için mi oluşmuyormuş gebeliğin hiç oluşmaması sebebi miymiş rahimde darlık . Yoksa ileriki zaman da düşük oluyor tutunamıyormu demek istedi doktorun?
Kutahyadayim canimHangi doktor acaba.. Hangi şehirde bu teşhisi koyan
Benimde rahim darmış canım onu törpüledim dedi sağ taraf içe çöküktü dedi aynen dediğin gibi benim de kese oluştu ama ilerlemedi içi boştu. Ama bir yandan da düşünüyorum ilk sene kendi kendime nasıl gebe kaldım o zaman? Ama 16 haftalık iken kese yırtıldı ve suyu geldi o ayrı... Ondan mı bilmem..Evet rahim dar oldugu icin gebelik ilerleyemiyor
Daha önce tüp bebek yada aşılama yapıldı mı sana canım yada düşük yaptın mıKutahyadayim canim
Hayir canim tup bebek ve asilama yapmadik hic sadece catlatma ignesi kullandimDaha önce tüp bebek yada aşılama yapıldı mı sana canım yada düşük yaptın mı