Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün oldum 2 ay korunma dedi. Dr unuz bilgi vermedi miMerhaba bayanlar ufak bir histereskopi ameliyatı oldum. Histeroskopi sonrası ne zaman gebe kaldınız acaba ve ne kadar korundunuz? Teşekkürler
İyi akşamlar kızlar benim doktorumda benden histereskopi istedi ama çok korkuyorum çok acıtıyormu acabaMerhaba bayanlar ufak bir histereskopi ameliyatı oldum. Histeroskopi sonrası ne zaman gebe kaldınız acaba ve ne kadar korundunuz? Teşekkürler
Benim reglim yeni başlamışken yapılmak zorunda kaldı, çıktığımda şiddetli adet sancısı kadar bir ağrım vardı iğne yaptılar. Evde gayet iyiyim beklediğimden daha iyi durumdayım rahim düzeltme de yapıldı. Doktorunuza güveniyorsanız korkacak bir şey yokİyi akşamlar kızlar benim doktorumda benden histereskopi istedi ama çok korkuyorum çok acıtıyormu acaba
Cevabin icin cok tesekkur ederim benim doktorum adetim bittikten 2 gun sonra yapilicagini soyledi umarim canim cok acimazBenim reglim yeni başlamışken yapılmak zorunda kaldı, çıktığımda şiddetli adet sancısı kadar bir ağrım vardı iğne yaptılar. Evde gayet iyiyim beklediğimden daha iyi durumdayım rahim düzeltme de yapıldı. Doktorunuza güveniyorsanız korkacak bir şey yok
Normali adet sonrası benimki biraz karışık oldu.. covid testi yaptırmıştım ameliyat günü reglim başladı tekrar testtle uğraşmayayım diye yaptılar. Operasyonun ertesi günü ev işlerine bile yardım ettim çok rahatım. İlaçlarını düzenli al mutlaka. Benim antibiyotiğim ve cyclo progynava var alarm kurdumCevabin icin cok tesekkur ederim benim doktorum adetim bittikten 2 gun sonra yapilicagini soyledi umarim canim cok acimaz
Tamam canım teşekkür ederim geçmiş olsunNormali adet sonrası benimki biraz karışık oldu.. covid testi yaptırmıştım ameliyat günü reglim başladı tekrar testtle uğraşmayayım diye yaptılar. Operasyonun ertesi günü ev işlerine bile yardım ettim çok rahatım. İlaçlarını düzenli al mutlaka. Benim antibiyotiğim ve cyclo progynava var alarm kurdum
Kuzu bende de rahim düzeltme yapıldı. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ama hiç ağrım yoktu. Kanama da başta kırmızı sorma kahverengi oldu ve bitmişti. Şimdi ise şiddetli akıntı ve akıntı içinde az miktarda kırmızı kanama başladı. Hafif te ağrım var. Kanın kırmızı olması biraz korkuttu beni çünkü aktif kanama başladı demek bu. Sende ameliyat sonrası süreç nasıl ilerledi?Benim reglim yeni başlamışken yapılmak zorunda kaldı, çıktığımda şiddetli adet sancısı kadar bir ağrım vardı iğne yaptılar. Evde gayet iyiyim beklediğimden daha iyi durumdayım rahim düzeltme de yapıldı. Doktorunuza güveniyorsanız korkacak bir şey yok
Bende de ilk birkaç gün kanama oldu durdu, 2 gün sonra yine arttı toplam 1 hafta sürdü. Genel olarak açık kırmızı ve oldukça sulu. Şimdi ilk adetimi oldum o da 1 hafta pıhtıdan sonra yine sulu kırmızıya döndüKuzu bende de rahim düzeltme yapıldı. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ama hiç ağrım yoktu. Kanama da başta kırmızı sorma kahverengi oldu ve bitmişti. Şimdi ise şiddetli akıntı ve akıntı içinde az miktarda kırmızı kanama başladı. Hafif te ağrım var. Kanın kırmızı olması biraz korkuttu beni çünkü aktif kanama başladı demek bu. Sende ameliyat sonrası süreç nasıl ilerledi?
Ağrı kesici verildi mi? Bana ağrın olmasa da iç kanamayı da keser demiştiKuzu bende de rahim düzeltme yapıldı. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ama hiç ağrım yoktu. Kanama da başta kırmızı sorma kahverengi oldu ve bitmişti. Şimdi ise şiddetli akıntı ve akıntı içinde az miktarda kırmızı kanama başladı. Hafif te ağrım var. Kanın kırmızı olması biraz korkuttu beni çünkü aktif kanama başladı demek bu. Sende ameliyat sonrası süreç nasıl ilerledi?
Ağrı kesici vermedi canım. Kanın pıhtılaşmasını sağlayan bir ilaç birde östrojen hormonu verdi. A birde operasyondan sonra 3 günlük antibiyotik. Demekki bu tarz operasyonlardan sonra denge biraz şaşıp olabiliyor. İnşallah bir sorun yoktur.Ağrı kesici verildi mi? Bana ağrın olmasa da iç kanamayı da keser demişti
selam canım, ben de yeni oldum histereskopi. Çarşamba günü bir hafta olacak. Geçirilen sezeryan, kürtaj ve histereskopi sonrası rahim alt tarafında hafif yapışıklıklar gördü dr ve açmak için tekrar bir histereskopi yapıdı. Bu sefer hormonlu spiral de takıldı . Operasyon sornası çok ağrım oldu. Kanamam normal seviyedeydi. Bugün 5. gün lekelenmem var ama kan lekesi değil de böyle yeşilimsi su gibi birşey. Antibiyotik ve Estrofem hormon ialcı kulalnıyorum. Cumartesi kontorlüm var. Acaba bu lekelneme işlem sırasnda rahim içini br suyla dolduruyomuşlar ya o su mu diye düşünüyorum.Bende de ilk birkaç gün kanama oldu durdu, 2 gün sonra yine arttı toplam 1 hafta sürdü. Genel olarak açık kırmızı ve oldukça sulu. Şimdi ilk adetimi oldum o da 1 hafta pıhtıdan sonra yine sulu kırmızıya döndüben geçen yıl kürtaj oldum o zamandan beri böyle sulu kanama var. Histeroskopi de zaten kürtaj yüzünden yapışıklık olduğu için yapılmıştı. Hala düzelmedi mi sorun ne anlamıyorum ama operasyonlar sonrası bu sulu kanama normal sanırım
Ben de öyle bir şey olmadı ama kürtajdan sonra da histeroskopiden sonra da kanamam sulu kan şeklindeydi hatta verilen kağıtta et suyu gibi kanama olabilir diye tarif edilmiş. Ben de antibiyotik kullandım sanmıyorum ama belki enfeksiyon olabilir..selam canım, ben de yeni oldum histereskopi. Çarşamba günü bir hafta olacak. Geçirilen sezeryan, kürtaj ve histereskopi sonrası rahim alt tarafında hafif yapışıklıklar gördü dr ve açmak için tekrar bir histereskopi yapıdı. Bu sefer hormonlu spiral de takıldı . Operasyon sornası çok ağrım oldu. Kanamam normal seviyedeydi. Bugün 5. gün lekelenmem var ama kan lekesi değil de böyle yeşilimsi su gibi birşey. Antibiyotik ve Estrofem hormon ialcı kulalnıyorum. Cumartesi kontorlüm var. Acaba bu lekelneme işlem sırasnda rahim içini br suyla dolduruyomuşlar ya o su mu diye düşünüyorum.
tam işte anlatmak istediğim siin dediğiniz gibi. Sulu kan. Et suyu gibi böyleBen de öyle bir şey olmadı ama kürtajdan sonra da histeroskopiden sonra da kanamam sulu kan şeklindeydi hatta verilen kağıtta et suyu gibi kanama olabilir diye tarif edilmiş. Ben de antibiyotik kullandım sanmıyorum ama belki enfeksiyon olabilir..
Tamam normaldir o zaman o.. doktora yine de söyleyin ama.. geçmiş olsuntam işte anlatmak istediğim siin dediğiniz gibi. Sulu kan. Et suyu gibi böyle
Sağolun. Cumatesi kontorl var zaten o zaman belli olur herşey ak mı kara mıTamam normaldir o zaman o.. doktora yine de söyleyin ama.. geçmiş olsun![]()
Selam canım durumun nasıl şuan. Baya olmuş yazalı. Ben de yeni oldum yarın bir hafta olacak operasyon olalı. Sulu kanama şeklinde kanamam vardı 3 gün. son 6 gündür de kahve su gibi leke devam. Bana da bir haftalık antibiyorik verdi. Ve ostrojen hormuu verdi 28 günlük. Ayrıca spiral taktı hormonlu.Ağrı kesici vermedi canım. Kanın pıhtılaşmasını sağlayan bir ilaç birde östrojen hormonu verdi. A birde operasyondan sonra 3 günlük antibiyotik. Demekki bu tarz operasyonlardan sonra denge biraz şaşıp olabiliyor. İnşallah bir sorun yoktur.
Selam canım, operasyondan bu yana 1,5 ay geçti yaklaşık. Nasıl oldun iyileştin mi? Gebelik için denemelere başladınız mı?Ben de öyle bir şey olmadı ama kürtajdan sonra da histeroskopiden sonra da kanamam sulu kan şeklindeydi hatta verilen kağıtta et suyu gibi kanama olabilir diye tarif edilmiş. Ben de antibiyotik kullandım sanmıyorum ama belki enfeksiyon olabilir..
Selam canım durumun nasıl şuan. Baya olmuş yazalı. Ben de yeni oldum yarın bir hafta olacak operasyon olalı. Sulu kanama şeklinde kanamam vardı 3 gün. son 6 gündür de kahve su gibi leke devam. Bana da bir haftalık antibiyorik verdi. Ve ostrojen hormuu verdi 28 günlük. Ayrıca spiral taktı hormonlu.