Histeroskopi sonrasında

savsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2025
1
0
1
38
Merhabalar ii geceler herkese ekim birinde histeroskopi oldum pcosluyum benim sorum şu histeroskopi sonrasında ilaç kullanan var mı hormon ilacı gibi bana verdi doktoru kullanıorum ama benim polip ve şekil bozukluğum vardı

Merhabalar ii geceler herkese ekim birinde histeroskopi oldum pcosluyum benim sorum şu histeroskopi sonrasında ilaç kullanan var mı hormon ilacı gibi bana verdi doktoru kullanıorum ama benim polip ve şekil bozukluğum vardı
Cyclo progynova vermişti bana. Birkaç ilaç daha vardı isimlerini hatırlamıyorum.

Bende olacağım. Ağrılı bir ameliyat mı? İşlemden sonra sorun yaşadınız mı

Ben bir ay doğum kontrol ilacı kullandım, doktorum yapışıklık olmaması için vermişti çok şükür faydasınıda gördüm

Bende olacağım. Ağrılı bir ameliyat mı? İşlemden sonra sorun yaşadınız mı
Benim biraz uzun sürdü rahimde perde vardı endişe etmeyin kişiden kişiye değişiyor ben biraz anestezi atarken zorlandım, kanama bir süre devam ediyor ağrım hafifti

Benim biraz uzun sürdü rahimde perde vardı endişe etmeyin kişiden kişiye değişiyor ben biraz anestezi atarken zorlandım, kanama bir süre devam ediyor ağrım hafifti
Teşekkür ederim cevap için geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…