Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benden miyom alindi.o gun kan geldi.evw gectim lekelenme olarakti.bi ara hic gelmedi.dun bugun hafif karin agrisi vekanama artti..benim adetim duzensiz ara kanmalarim vardi.gunler hep.sasti...acaba adet mi oldum .normal mi degil mi bilemesim...10 gun oldu islem.olali hemen adet olurmuyum ki17 temmuz da oldum uterun septum ameliyatı operatif histeroskopi oldum operasyondn çıktıktan snra yoğun kanamam oldu ertesi gün dindi gibiydi ama bi kaç gündür kanamam geri başladı senin nasıl ne için oldun doktorumu arayıp sorucam o bana nrmal kanaman olur demişti ama dinmeye yaklaşıp geri bşlaması beni korkuttu
Merhaba benden miyom alindi.o gun kan geldi.evw gectim lekelenme olarakti.bi ara hic gelmedi.dun bugun hafif karin agrisi vekanama artti..benim adetim duzensiz ara kanmalarim vardi.gunler hep.sasti...acaba adet mi oldum .normal mi degil mi bilemesim...10 gun oldu islem.olali hemen adet olurmuyum ki
cok tesekkur ederim...bend karnimd hafif agri ve birazda olsa geliyor.herhal adet oldum...miyomdan dolayi o kadar duzensiz ve kanamaliydi ki dengem sasti.vede o kadar kan gitmesine ragmen olmakta sasirtti.insallah kotu bir seyim yoktur.kontrole 1 hafta var..insallah sizinde duzelir..estrofem baslanmadi..sizin hamilelikle ilgilimi.bend miyom alindi yalnizca.baska bir sey denmediBen doktorumla görüştüm canım bugn geçmiş olsun öncelikle. Dolu dolu kanaman olursa gel dedi bana kişiden kişiye değişir bu operasyonun sonuçları dedi bugün düne göre az mesala kanamam dün kanamayla beraber kasıklarmda kramplarmda oluyordu bugn birşeym yok çok şükür. Ve sna estrofem başladılar mı opersyndan snra
Evet hamileliğe hazırlıyor rahmi doktor perde vardı bnde onu temzledi işte hormon desteği yapıyor şimdicok tesekkur ederim...bend karnimd hafif agri ve birazda olsa geliyor.herhal adet oldum...miyomdan dolayi o kadar duzensiz ve kanamaliydi ki dengem sasti.vede o kadar kan gitmesine ragmen olmakta sasirtti.insallah kotu bir seyim yoktur.kontrole 1 hafta var..insallah sizinde duzelir..estrofem baslanmadi..sizin hamilelikle ilgilimi.bend miyom alindi yalnizca.baska bir sey denmedi
Kanaman nasıldı peki yoğun muydu doktorla görüştüm ben herkesin bünyesi farklı oluyor normalde kesilmesi lazımdı dedi çok aşırı gelmeye başlarsa beklemeden gel dediBenim de arkuat uterus kaynaklı histeroskopi oldu sonrasında yaklaşık 10 gün kanamam ara ara devam etti
Kanama çok yoğun değildi 7-8 saatte bir az az akıyordu akıntı gibi. Rengi karpuz rengi gibiydi açık renkti ve adet kanı gibi koyu renkli ya da kokulu değildiKanaman nasıldı peki yoğun muydu doktorla görüştüm ben herkesin bünyesi farklı oluyor normalde kesilmesi lazımdı dedi çok aşırı gelmeye başlarsa beklemeden gel dedi
Insallah saglikli bebis dunyaya getirirsiniz..Evet hamileliğe hazırlıyor rahmi doktor perde vardı bnde onu temzledi işte hormon desteği yapıyor şimdi
İnşallah allah herkese göstersin evlat bambaşka bişy başımdan o kadar ameliyt o kdar bebk kaybı geçti ama yinede bi umut diyor insan işteInsallah saglikli bebis dunyaya getirirsiniz..
Benm dha devam ediyor 10 güne kdar sürebiliyormş baklım inşallah kısa zamanda geçer. Benim bildiğin kan kırmızısı gbi geliyodu şimdi kesilmeye başladı artıkKanama çok yoğun değildi 7-8 saatte bir az az akıyordu akıntı gibi. Rengi karpuz rengi gibiydi açık renkti ve adet kanı gibi koyu renkli ya da kokulu değildi
Allahim insallah nasip.eder...bend miyomdan kurtuldum.tekrar olusmasza olismadan insalalh benimd bebegim olir cok istiyorum gonlumuzce olsun insallahİnşallah allah herkese göstersin evlat bambaşka bişy başımdan o kadar ameliyt o kdar bebk kaybı geçti ama yinede bi umut diyor insan işte
Amin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasınAllahim insallah nasip.eder...bend miyomdan kurtuldum.tekrar olusmasza olismadan insalalh benimd bebegim olir cok istiyorum gonlumuzce olsun insallah![]()
Cok cok aminnn canim insallahhhAmin canım allah kucaklarımızı boş bırakmasın![]()
Merhaba,Evet hamileliğe hazırlıyor rahmi doktor perde vardı bnde onu temzledi işte hormon desteği yapıyor şimdi
merhaba hamileliğe hazırlıyor doktor demişsiniz de bende aynı durumdayım geçen ay rahim filmi çekti doktorum temiz çıktı şimdi 2 ay daha deneyin eğer gebelik olmazsa histeroskopi çekicez dedi yani halk arasındaki tabiriyle tarla kontrolü yapıcakmış. peki sizin histeroskopiden önce ki adımlarınız neydi?Evet hamileliğe hazırlıyor rahmi doktor perde vardı bnde onu temzledi işte hormon desteği yapıyor şimdi
bende de perde var şuan 8 haftalık kalbi durdu bebeğin hemen almayalım 2. Kez dene dediler 6. Haftada kalbi durdu yine bu kez ameliyata karar verdim bende ancak perde kalp durması yapmaz diyor çoğu doktor sizin neden düştüİnşallah allah herkese göstersin evlat bambaşka bişy başımdan o kadar ameliyt o kdar bebk kaybı geçti ama yinede bi umut diyor insan işte
Sizin ameliyattan once gebeliginiz oldumu. Bende pazartesi aldirdim perdemiEvet hamileliğe hazırlıyor rahmi doktor perde vardı bnde onu temzledi işte hormon desteği yapıyor şimdi
Evet 2 kez ama ikisinde de kalbi durdu bebeğin ameliyat olmadım henüz sizin ameliyatınız nasıldı sonrasında ağrınız oldu mu bende ameliyat için Eylül’ü beklyiorumSizin ameliyattan once gebeliginiz oldumu. Bende pazartesi aldirdim perdemi