Histeroskopi

Evet 2 kez ama ikisinde de kalbi durdu bebeğin ameliyat olmadım henüz sizin ameliyatınız nasıldı sonrasında ağrınız oldu mu bende ameliyat için Eylül’ü beklyiorum
Benim hic gebeligim olmamisti sanada gecmis olsun kayiplar daha zor tabi. Benim ikisi bi arada oldu hep histeroskopi hem laporoskopi agrim uyaninca biraz oldu dikis yerlerinde bide bende sonda vardi o canimi yakiyodu bide gaz sisligi oluyo karnin dolu gibi evdeyim simdi hala gecmedi sanki dogurmus gibiyim onun harici bisi yok ayaklaniyon zaten hemen korkmana gerek yok nedem eylul de senin baska bisi mi var

Benim hic gebeligim olmamisti sanada gecmis olsun kayiplar daha zor tabi. Benim ikisi bi arada oldu hep histeroskopi hem laporoskopi agrim uyaninca biraz oldu dikis yerlerinde bide bende sonda vardi o canimi yakiyodu bide gaz sisligi oluyo karnin dolu gibi evdeyim simdi hala gecmedi sanki dogurmus gibiyim onun harici bisi yok ayaklaniyon zaten hemen korkmana gerek yok nedem eylul de senin baska bisi mi var
Kürtaj olduğum için 2 kez adet görmem gerekiyormuş hiteroskopi için öyle dedi doktor son gebeliğimde perdeden uzaktı bebek ama kalbi yine durdur sebebi bilinmiyor

Kürtaj olduğum için 2 kez adet görmem gerekiyormuş hiteroskopi için öyle dedi doktor son gebeliğimde perdeden uzaktı bebek ama kalbi yine durdur sebebi bilinmiyor
Anladim canim hayirlisi olsun olduktan sonra sansin daha yuksek oluyomus insallah saglikli gebeliklerimiz olur perde olanlarin cogu dusukle sonuclaniyomus ama kalp durmasini. Bilemedimnsimdi ama simdi soylede dusunmek gerek sagliksiz bebwkleri vucut zaten atiyomus oyle dusun iyi olsaydi dururdu zaten

Anladim canim hayirlisi olsun olduktan sonra sansin daha yuksek oluyomus insallah saglikli gebeliklerimiz olur perde olanlarin cogu dusukle sonuclaniyomus ama kalp durmasini. Bilemedimnsimdi ama simdi soylede dusunmek gerek sagliksiz bebwkleri vucut zaten atiyomus oyle dusun iyi olsaydi dururdu zaten
Evet haklısın bende sebebini bulamadıkları için çok üzülüyorum bu duruma perdeden sonra tüp bebek yapmak istiyorum çünkü doğal yollarla belki de hep sağlıksız olucak kafam çok karıştı bütün doktorlar dene bi daha perde 5 Aydan sonra düşük yapar dedi onlara dene demek kolay tabi ben cesaret edemiyorum artık

Evet haklısın bende sebebini bulamadıkları için çok üzülüyorum bu duruma perdeden sonra tüp bebek yapmak istiyorum çünkü doğal yollarla belki de hep sağlıksız olucak kafam çok karıştı bütün doktorlar dene bi daha perde 5 Aydarn sonra düşük yapar dedi onlara dene demek kolay tabi ben cesaret edemiyorum artık
Tabi dene demesi kolay kaybi yasayan biz oluyoruz benimde dusugum olsaydi belki banads tekrar dene derlerdi ama ben hic gebe kalamadigim icin Engel olabilecegi dusunuldu kismen de olsa. Ama bencede riske atma imkanin varsa ameliyatindan sonra yaptir tup bebegini yada bi kere daha dene kendine sans ver rabbim saglikla kavustursun allah yardimcin olsun canim

Benm dha devam ediyor 10 güne kdar sürebiliyormş baklım inşallah kısa zamanda geçer. Benim bildiğin kan kırmızısı gbi geliyodu şimdi kesilmeye başladı artık
Merhaba bnde histeroskopi oldum hormon ilaclarndan sonra adet oldum biteli 1 hafta oldu adetim ama simdi tekrar kanama yaşiylrum.siz boyle bisey yaşadinizmi

Back
X