Histeroskopi

DerinSu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
20.776
48
733
İstanbul
Selam kızlar...ben normal rahim filmini çekildim nisan ayında..ama şimdi doktor ultrasonla baktıgında perdeden şüphe etti..histeroskopi illa çekelim demedi ama ben çektirmek istiyorum..histeroskopi filmi çektirenler fiyatlar konusunda yardımcı olabilirmi..istanbul avrupa yakasında hangi hastanelerde uygundur acaba?bikaç yerde okudum da 1.000-2.000lerden bahsediyolar bana çok fazla geldi...bikaç kişide 300tl ye çektirdigini yazmış eger öyleyse iyi...Buda rahim filminin bi çeşidi aslında ama içine daha detaylı bakılıyo galiba..perde rahim filminde çift rahimle karıştırılıyo çünkü..bana çift rahim dendi filme bakılıp...neyse yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

aynı sorun bendede vardı ameliyat oldum 5 düşügüm vardı..şimdi hamile olmayı bekliyorum..rahim filmide ortaya cıktı cift rahimle karıstırıyor cogu doktor..doktorunun tecrubesıde cok onemli

gözek sagol cnm..ayy takvimini gorunce sevındım hayırlı olsun:nazar:bak kalmayı beklıyorum derken kalmsn bile;)benım durumu sorarsan;esım asker suan.ama o kısmetse bıtırdkten snra ılk ıs histereskopi ins.anlamak ıcın bikac dusuk olmasını bekleyemem yasım 30,deneme yanılma lüksum yok.hoş,yasm kucuk olsaydı da aynıni yapardm.anlamak ıcın dusuk yapmayı beklemezdm.son sordgmda doktor bıkac dusuk olursa cektrmek gerektnı söylemstı cunku.hayırlısi artık.

gözek sagol cnm..ayy takvimini gorunce sevındım hayırlı olsun:nazar:bak kalmayı beklıyorum derken kalmsn bile;)benım durumu sorarsan;esım asker suan.ama o kısmetse bıtırdkten snra ılk ıs histereskopi ins.anlamak ıcın bikac dusuk olmasını bekleyemem yasım 30,deneme yanılma lüksum yok.hoş,yasm kucuk olsaydı da aynıni yapardm.anlamak ıcın dusuk yapmayı beklemezdm.son sordgmda doktor bıkac dusuk olursa cektrmek gerektnı söylemstı cunku.hayırlısi artık.[/QUOT

Mrb tatlım,nasılsın?beni hatırladınmı:3:biliyosun bende geçen sene kasımda laporoskopi ve histeroskopi olmuştum,çok şükür iki ay sonrada hamile kalmıştım,inş senin de öyle olur cnm..:34:buarada eşin ne zaman gelicek tatlım,inş çok yoktur..!

Mrb tatlım,nasılsın?beni hatırladınmı:3:biliyosun bende geçen sene kasımda laporoskopi ve histeroskopi olmuştum,çok şükür iki ay sonrada hamile kalmıştım,inş senin de öyle olur cnm..:34:buarada eşin ne zaman gelicek tatlım,inş çok yoktur..!

canım merhaba,hatırlamaz mıyım ya denızcım.ıyım sagol sende ıyısn ıns?bebısın gelmesıne az kaldi galıba takvıme bakmadım ama tahmini yani:)ins.benımde o operasyonlardan snra rahatca olur.esıme gore kendıliginden kalcam ama kalsam 7yıldır kalırdım.mutlaka rahimde bi sorun var ve halledilmesı gerek...esımın 6ay bıtti cnm,15gundurde burada:)2ay hava degısımıne geldi.rahatszlanmış orada:(böyle yani cnm.bakalım mevlam neler yazdı.hayırlısı artık.öpuyorum denızcım:38:

canım merhaba,hatırlamaz mıyım ya denızcım.ıyım sagol sende ıyısn ıns?bebısın gelmesıne az kaldi galıba takvıme bakmadım ama tahmini yani:)ins.benımde o operasyonlardan snra rahatca olur.esıme gore kendıliginden kalcam ama kalsam 7yıldır kalırdım.mutlaka rahimde bi sorun var ve halledilmesı gerek...esımın 6ay bıtti cnm,15gundurde burada:)2ay hava degısımıne geldi.rahatszlanmış orada:(böyle yani cnm.bakalım mevlam neler yazdı.hayırlısı artık.öpuyorum denızcım:38:

Çok şükür iyiyim cnm,geri sayıyoruz artık,15 eylülden sonra her an gelebilir minik kızım..:nazar:cnm hiç öle umutsuz olma,7 yıldır olsaydı olur filan deme sakın,bak benim ablam 16 yıl sonra hamile kaldı hemde kendiliğinden,daha önce de onca zaman tedavi olmasına rağmen..!ama bir problem varsa mutlaka halledilmesi gerek tabi,eminim histeroskopi olursan mutlaka faydasını görürsün cnm,gerçi belli mi olur bak eşin hazır izine gelmiş 2 ay,değerlendirmen lazım dimiiii...:1::1::1:

Çok şükür iyiyim cnm,geri sayıyoruz artık,15 eylülden sonra her an gelebilir minik kızım..:nazar:cnm hiç öle umutsuz olma,7 yıldır olsaydı olur filan deme sakın,bak benim ablam 16 yıl sonra hamile kaldı hemde kendiliğinden,daha önce de onca zaman tedavi olmasına rağmen..!ama bir problem varsa mutlaka halledilmesi gerek tabi,eminim histeroskopi olursan mutlaka faydasını görürsün cnm,gerçi belli mi olur bak eşin hazır izine gelmiş 2 ay,değerlendirmen lazım dimiiii...:1::1::1:

cnm yaa Allah bi nefeste kurtarsn.. minigini sağlıcakla al kucagına...Evet haklısn tabıkı ama ne bılım 7yıl olmayınca.Hayırlısı artık.Zaten degerlendryoruz bu gunlerı merak etme:1:normalde esim gttgnden berı dogun kntrol hapı kullanıodum kıstlerden temızlenmek ıcın ama almadım bu ay,aldrtmadı daha dogrusu.Öbur ay da kullanmıcam bakalım.Adete 2 gun var.Eşim pek heveslı yıne.Bense olmamştr falan dıyerek onu uzmek ıstemedgmden umuduna ortak oluyorum.Tabı rabbım bilir olup olmadıgını.Dıyorum ya 7yıl az dgl.7yılda olmayan 2ayda mı olcak demeden duramıyo ınsan.Allaha teslimiz,o neylerse guzel eyler.Bakarsn bıkac gune hamisim diye gelirim bu topıce;)

Back
X