Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar benimde 3x5 mm polip vardı gebeliğe engel değil demişlerdi ama aşılamam tutmadığı için doktor histeroskobiyle bakıcam varsa alıcam dedii sizin durumunuz nedir yaptırdınızmı?Yarın Histeroskopiyle polip aldıracağım boyutu 4x5 mm aldırdıktan sonra hamile kalan var mı ?
Merhaba geçen ay aldırdım bu ay ilk defa denedik reglime daha 6 gün varMerhabalar benimde 3x5 mm polip vardı gebeliğe engel değil demişlerdi ama aşılamam tutmadığı için doktor histeroskobiyle bakıcam varsa alıcam dedii sizin durumunuz nedir yaptırdınızmı?
Merhaba aldırdıktan sonra ilk denemede hamile kaldım haberiniz olsun. Allah isteyen herkese nasip etsinMerhabalar benimde 3x5 mm polip vardı gebeliğe engel değil demişlerdi ama aşılamam tutmadığı için doktor histeroskobiyle bakıcam varsa alıcam dedii sizin durumunuz nedir yaptırdınızmı?
Merhaba aldırdıktan sonra ilk denemede hamile kaldım haberiniz olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Özelde aldırdım benay masallah bende bir dahaki ay aldırayım direk ya. özelde mi devlette mi aldırdınız?
Yaaa çok sevindiim bende salı günü aldırdım ultrasonla göremedikleri polip 2 taneymis sasırdım. Peki tedavisizmi hamile kaldınız acabaMerhaba aldırdıktan sonra ilk denemede hamile kaldım haberiniz olsun. Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Merhablar ben devlette aldırdım aşılama sürecine girmiştik tıtmayınca doktora ısrar ettim baktı emin olamadı ama operasyonla bakalım varsa alalım dedi 1 tanesi bile gözükmeyen polip 2 taneymisay masallah bende bir dahaki ay aldırayım direk ya. özelde mi devlette mi aldırdınız?
ya bende takipteyim suanda bu aydan sonra olmazsa bende bir sorucam. ısrarla gebelıge engel buyuklukte değil diyor.Merhablar ben devlette aldırdım aşılama sürecine girmiştik tıtmayınca doktora ısrar ettim baktı emin olamadı ama operasyonla bakalım varsa alalım dedi 1 tanesi bile gözükmeyen polip 2 taneymis
Banada öyle demişlerdi ultrasonda gözükmüyordu ama tam aşılama yaptığımız yerde o yüzden bi bakalım dediler aldırıp gebe kalanda çok kalamayanda ama ben aldırmak istedim bakalım süreç nasıl ilerliyicekya bende takipteyim suanda bu aydan sonra olmazsa bende bir sorucam. ısrarla gebelıge engel buyuklukte değil diyor.
hadi inşallah guzel haberlere. bende bu aydan sonra bakıcam bir bakalım doktor 3ya deneyelım olmazsa aldıralım dedi.Banada öyle demişlerdi ultrasonda gözükmüyordu ama tam aşılama yaptığımız yerde o yüzden bi bakalım dediler aldırıp gebe kalanda çok kalamayanda ama ben aldırmak istedim bakalım süreç nasıl ilerliyicek