Hızla kilo veriyorum 😞😞

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Zaten 49 kiloyla hamile kaldım şuan 2,5 aylık hamileyim mide bulantısı vs.. fazla yiyemiyorum.. morelim çok bozuk 45 kilo olmuşum normal mi yaaa geri alabilecekmiyim

Alırsın tabiki daha hamileliğin çok başındasın ben 4 aylığım 5 kilo aldım çok bile zaten ilk 3 ay bebek yediklerinden beslenmiyor stres yapma bebeğin içeride büyüyor

Zaten 49 kiloyla hamile kaldım şuan 2,5 aylık hamileyim mide bulantısı vs.. fazla yiyemiyorum.. morelim çok bozuk 45 kilo olmuşum normal mi yaaa geri alabilecekmiyim
Bulantılardan bende 5 6 kg kadar vermiştim galiba şuan geri alıyorum çünkü iştahım açıldı rutin kontrole gidiyorsanız sıkıntı etmeyin dr zaten uyarır bişi olma ihtimali olduğunda

Canım bende bulantılardan 4. Aya kadar 14 kilo verdim bulantılarım anca azaldı kilo almaya başladım korkma sadece susuz besinsiz kalmamak için bol bol acile git serum taktır ben besinsizlikten bakteri enfeksiyon sorunu yaşadım yoksa bebek 3 ay bitene kdar senden beslenmiyo kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…