Hızlı artan hcg

ARYA4570

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
165
133
23
Merhabalar. Ben 1 kasimda hamile olduğumu öğrendim hcg degerim 4+2 de 1552 cikti.5 kasjmda tekrar hcg bakildi 13332 cikti.6 kasimda agri icin acile gittim kesemun 9 mm oldugunu bebek ve yolsac yok daha dedi. İnternette molar gebelik olabilir yaziyor.bu durumu yasayan var mi. Sat a gore bugun 5+3.

Doktor konusunda evet gerçekten haklısın.Yakın zamanda geçirdiğim operasyon için 15 gün boyunca resmen kapı kapı dolaştım. Ki bu bebek inşallah doğru insan çıkar karşınıza hangi şehirdesiniz?
Canim guzel artmis ama cok artinca mol gebelik yazinca insan korkuyor.bide iyi doktora rast gelmeyince daha kotu

Korköa bence 5+3 kalp atısı için cok erken birwz bekle 6 haftadan sonra duyarsın inşallah stres yapma

Korköa bence 5+3 kalp atısı için cok erken birwz bekle 6 haftadan sonra duyarsın inşallah stres yapma
Canim zaten daha bebegi bile goremedik.kalp atisini duymayacagimi biliyorum.2 yildir istiyoruz.eylul de tup bebek denedim negatif sonuclandi.1 kasimda hamile oldugumu ogrendim sasirdim.ben beklemiyordum.deger biyle ani yukselince doktorlar da bisey demeyince korktum.yoksa bu haberi almak icin 2 yil bekledik.Allah isteywn herkese nasip etsin inşallah

Eger ki doktorun öylr bir şüphesi olsa derdi böyke birsey olabilir 1 hafta sonra gel bakalim yoksa söyke yaparız der cnm ama ztn cocuk keseye girince kalp atışı başlar ben öyle biliyorum önce bebek görüp sonra kalp atışı degil inşallah inşallah duyarsın korkma

Bende aynı şeyi yaşadım hatta konu açmıştım buraya beta çok yüksek bebekte görünmüyo sağlıksız demişlerdi 4+6 dım bende sonra başka doktora gittim saçmalamışlar dedi ve şükür gebeliğim sağlıklı ilerliyo şu an. Sizde stres yapmayın inşallah güzel sonuç olur

Arya sana tavsiyem peşini bırakma. İnşallah normaldir hiçbir sıkıntın olmaz yalnız benim bu konuyla ilgili çok olumsuz bir tecrübem oldu. Geçen sene çok sorunlu geçti. Molar gebelik yaşadım. Kese görününce doktorlar bekleyip görmek taraftarı olabiliyor başka bir doktordan fikir almaktan sakın çekinme ve asla geç kalma. Ben çok olumsuz ihtimallerden inatla üstüne gidip bunun ikiz olamayacağını ailemde olmadığını söyleyerek kurtuldum ona rağmen 5 gün hastanede yattım beta takibi yapıldı. O çok sevgiyle beklediğimiz beta değerim daha 5. haftama gelmeden 50 binlerde hastaneye yattığımda 80binlerdeydi. İlk fark ettiğimde 4 haftalıktı ilk bakılan 1500 2 gün sonra 5000 sonraki 2günde 10binlere dayandı. Yani diyeceğim asla 1 görüşle yetinme ve geç kalma. Detayları anlatıp moralini bozmak istemem. Boş bir kese böyle gün geçtikçe kese büyüyor ancak bebek oluşumu görülmüyor vücut allak bullak oluyor gerçekten çok sıkıntı çektim.
1 kasımda 1500 civarı
3 kasımda 3000
5 kasımda 6000 hadi 7-8 bin olabilir
ancak ikiz gebelik yoksa değeriniz şüphe uyandırıcı sakın kendini ihmal etme. İnşallah çok olumlu güzel sonuçlar gelsin ama sen kendini ihmal etmeyip üstüne düşmelisin.
Bir de beta takibini yapmanı öneririm sağlık ocağına gidip kan verebilirsin en azından artışla ilgili bir fikrin olur bu da inşallah seni rahatlatır.

Arya bir de ağrıdan bahsetmişsin nasıl bir ağrı? Bir tarafında şişlik baskı gibi mi?

Aryacım dualarım seninle çok beklemişsiniz bu bebeği. İnşallah hiçbir olumsuzluk ihtimali olmasın yalnız kontrole muhakkak önden git acilde bakanlar asla yeterli bilgiye sahip değil bunu unutma. Eşini dinlemeni bir an önce uzman bir hekimle görüşmeni sana tavsiye ederim.

Benim doktordan duyduğum 1500 lerdeyken alttan bakıldığında bebek görünmeli 3000 lerdeykende karından bakıldığında görülmeli bebeği göremediler mi peki kesede?

Benim doktordan duyduğum 1500 lerdeyken alttan bakıldığında bebek görünmeli 3000 lerdeykende karından bakıldığında görülmeli bebeği göremediler mi peki kesede?
Aynı şekilde olmalı ama ben de 5binlerde minnacık bir kese görünmüştü doktor inatla ikiz olma ihtimalini düşündü yalnız içim huzursuz sürekli araştırmaya başladım başıma geleceği mi biliyordum yoksa Allah yüzüme mi bakmıştı bilmiyorum. Mol gebelik sürekli aklıma düştü araştırmalarım sonucu. Ben başka doktora da randevu alıp ondan da fikir aldım. Sonunda tıp fakültesine sevk edildim. Sevkim gerçekleştiğinde tıp fakültesindeki profesör nasıl anlamadılar çoktan fark edilmeliydi diye diğer doktorlara laf etmişti. Kürtaj akabinde 5 gün hastanede yatarak beta takibi ilaçlar aldım beta düşsün diye. (Bu beta yükselişi araştırmışsanız diğer organlara sıçrayan çok tehlikeli bir sürece sebep oluyor mol gebelik geç kalındığında bu kısımdan çok bahsedip huzursuz etmek istemem amacım sadece yaşayan biri olarak uyarmak bir yardımım olabilirse yardımcı olmak) Dilerim konuyu açan arkadaşımız bunların hiçbirini yaşamasın ancak tedbir bizden yardım Allah'tan. Biz tedbir almak zorundayız şimdi tekrar hamileyim sürekli betamın peşindeyim. İnanır mısınız 200leri ilk gördüğümde aşırı sevinmiştim o kadar korkuyordum tekrar aşırı yükselişleri görürüm diye. Her şey bizim için hayatta aylarca bekledim hatta gebeliği tekrar düşünmeye korktum şimdi tekrar oldu şükür. Kimse yaşamasın Aryacım senin de güzel haberlerini alırız inşallah. Ama her şeyin başı sağlıktır ihmal etme kendini kesinlikle..

Çok geçmiş olsun size amin inşallah konu sahibinin başına gelmez bende kimyasal geçirdim erken farkettim hamile olduğumu kendimdeki değişiklikten zaten kanamayla attım eylül ayında yaşadım bunu umarım tekrardan sağlıklı şekilde hamile kalırım.

Çok teşekkür ederim. Kimyasal gebelikte yaşadım diyeceksiniz yaşamadığın ne var :) Ağustos ayıydı. Bu konuyu doktorumla görüştüğümde bunun çok iyi bir şey olduğunu vücudun gebeliğe hazır olduğunu bir kaç aya hamile kalabileceğimi söylemişti. Gerçekten öyle oldu. Ekimde hamile kaldım. Ben pembe konuşmaları değil gerçekleri konuşurum etrafımda da böyle dostlarım olsun isterim. Size söyleyeceğim en yakın zamanda inşallah güzel haberinizi alırız hiç merak etmeyin. Stres yapmayın :)

Geçen ay eşim şehir dışındaydı çok şansımız olmadı yumurtlama öncesi ve sonrası 1 er kere şansımız oldu ondan olmadı muhtemelen inşallah dediğiniz gibi vücudum da hazırdır bu ay ümidim var inşallah olacak moralimi bozmuyorum gayet pozitifim mutluyum sağlıklı besleniyorum sadece sabırsızım diyelim :) inanıyorum olacak evrene pozitif mesajlar gönderiyorum ve bol bol dua ediyorum :)

Süper bu enerji ve dualarla eminim ki Rabbim size de bu güzel haberi en kısa zamanda verecektir. Folik asit zaten kullanıyorsunuzdur diye düşünüyorum ama yine de yazmak istedim.

Süper bu enerji ve dualarla eminim ki Rabbim size de bu güzel haberi en kısa zamanda verecektir. Folik asit zaten kullanıyorsunuzdur diye düşünüyorum ama yine de yazmak istedim.
amiinn inşallah Kullanıyorum canım sadece birkaç gündür ara verdim onun yerine avakado yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…