Hızlı beta hcg artışı

ikraaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2022
44
8
1
28
Merhaba arkadaşlar. Şu an gebeliğinin 5+1 inci günü. İlk hamile olduğumu 15 şubatta öğrenmiştim. Beta hcg değerim 15 şubatta 76, 16 şubatta 118, 18 şubatta 325 ve 22 şubatta 2710 çıktı. İki kat artışı göz önüne alırsak eğer 20 şubat 650 22 şubat 1300 olması gerekmez miydi? Hızlı bir artış mi var yoksa bu durum normal mi? Çoğul gebelik değildir sanırım

Gebelik ilerledikçe 2 günde 2 katından fazla artış oluyor. Çok daha fazla artışlar da olduğunu görmüştüm çoğul gebelik olmadan.

Benimde böyleydi.. Tam hatırlamıyorm ama 4gun snra aniden 4000lere fırlamıstı.. Bi tane oglum var.. Merak etmeyin normaldir🤗

Benim bi anda firlamisti 2 katından daha coktu 3 4 kattı yani ve ikiz gebelikti. 3 uncu kese suphe edildi qma bozuktu o diger bebegim de gelisemedi tek oglum dogdu. Umarim Allah gonlune ve bakabilecegine gore verir 😋

Merhaba arkadaşlar. Şu an gebeliğinin 5+1 inci günü. İlk hamile olduğumu 15 şubatta öğrenmiştim. Beta hcg değerim 15 şubatta 76, 16 şubatta 118, 18 şubatta 325 ve 22 şubatta 2710 çıktı. İki kat artışı göz önüne alırsak eğer 20 şubat 650 22 şubat 1300 olması gerekmez miydi? Hızlı bir artış mi var yoksa bu durum normal mi? Çoğul gebelik değildir sanırım
Merhaba canım ikiz mi bebeğin merak ettim. Benim de betam yüksek çıktı şuan tek kese ama belli olmaz

Benim de tek kese çıktı 14 martta kontrole gideceğim belli olacak bakalım. Çünkü 4 kat bir artış olmuş. Sonuçu paylaşırım :)
Yaa oyle mi ben yarın gidiyorum tekrar bakicaz bı de kalp atışını dinliycez inşallah duyulursa. İkiz olup olmadığı oradan da belli olur galiba

Back
X