Bulaşık Makineleri Hızlı yıkama özelliği olan bulaşık makinesi

gbeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2
0
6
Edirne
arkadaşlar hepinize merhaba burada çok yeniyim ve yardımınıza ihtiyacım var.yazlık evimde kullanmak için hızlı yıkama özelliği olan bir bulaşık makinesine ihtiyacım var.araştırdıklarım içinde regal de 30 ve 50 dak.yıkayan bir model buldum ama markasından dolayı kafam çok karışık hangi markayı satan satıcıya gitsem kendi malını övüp diğer markaları yere batırıyor.yazlığımızın olduğu yerde sular kireçli ve tamir işide biraz zahmetli olduğundan çok kararsız kaldım.regal kullanan varmı? memnun mu? bunun gibi 30veya 50 dak.bulaşık yıkayan başka model bilen var mı? yardımcı olabilirseniz inanın beni büyük bir dertten kurtarmış olursunuz.şimdiden teşekkürler

real i bilmiyorum ama ben altus marka kullanıyorum 4 programlı bulaşık makinesini kullanıyorum. 1 program 30 dk
2. program 2,25 dk 3 program 58 dk 4. program 1,25 gibi birsey ..ben memnunum tavsiye ederim. 30 dk ki eğer bulaşıklar arınmışşsa güzel yıkıyor ama arıtmadan kurumuş koyarsan bazen temiz olmayabiliyor

merhaba

LG d1455cf modeli var sadece yıkması 29 dk. Ama hızlı&kuru 59 dakika sürüyor. Yeni modellerde bu süre dahada kısadır muhtemelen :)

çok teşekkür ederim,araştırırken hoover markasını buldum.şimdi onu inceliyorum..ne zor işmiş bunlar böyle evde 1994 yılında aldığım arçelik lady kullanıyorum.yıllardır tık demedi..teknoloji geliştikçe insanın karar vermeside bir o kadar zorlaşıyor

Haklısınız vallaha söylediğim LG d1455cf modelini incelediniz mi peki ?

hızlısını bulayım derken ıyı yıkaması olmayanı almamaya gayret gostermelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…