Hizmet Hastanesi Doğum

Kardelenims

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
21
1
86
Kızlar slm, 27. haftamdayım. Doğum için doktorum hizmet hastanesini önerdi. Netten biraz araştırdım hizmetleri vs güzel ama tecrubeli annelerin de fikirlerini öğrenmek istiyorum.
Hizmet hastanesinde doğum yapan var mı aranızda şikayet yada beğeni detay verebilir misiniz....:26:

merhaba ben kısmetse 2-3 haftaya hizmet hastanesinde doğum yapacağım.senelerdir gittiğim hastane gayet memnunum

ben de medicanaya gidiyorum şu an ama doktorum sanki normal doğumu çok zorlamayacak gibi normal doğumu zorlayacak bir doktor olsun istiyorum. Bir de hizmetteki fiyatlar hakkında bilgi verir misin?

:) Sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum:49:

Meltem hanim a gidiyorum suan 38+2 haftam ve normal dogum olacak kismetse

ben de medicanaya gidiyorum şu an ama doktorum sanki normal doğumu çok zorlamayacak gibi normal doğumu zorlayacak bir doktor olsun istiyorum. Bir de hizmetteki fiyatlar hakkında bilgi verir misin?

:) Sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum

:) Sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum

valla beminki zorluyor normali.benim doğum sigoram var allianz 2.115 dedi ama ssk ya 3.550 galiba emin değilim.bebeğe de 700 tl bakım parası alıyorlarmış.eğer suit oda istersen +500 tl

valla beminki zorluyor normali.benim doğum sigoram var allianz 2.115 dedi ama ssk ya 3.550 galiba emin değilim.bebeğe de 700 tl bakım parası alıyorlarmış.eğer suit oda istersen +500 tl

teşekkür ederim. Bakalım şimdilik doktorumdan memnunum doğumu da onda yapmayı düşünüyorum ama son haftalarda belli olacak benimki sanki. aklımda normal doğumu zorlayan doktor olması iyi olacak alternatifim olur.
doğumuna da az kalmış heyecanlısındır şimdi:) Umarım doğumun da istediğin gibi olur. lütfen doğumdan sonra zamanın olduğunda mutlaka deneyimlerini paylaş. genelde yeni annelerin pek zamanı olmuyor ama:(

teşekkür ederim. Bakalım şimdilik doktorumdan memnunum doğumu da onda yapmayı düşünüyorum ama son haftalarda belli olacak benimki sanki. aklımda normal doğumu zorlayan doktor olması iyi olacak alternatifim olur.
doğumuna da az kalmış heyecanlısındır şimdi:) Umarım doğumun da istediğin gibi olur. lütfen doğumdan sonra zamanın olduğunda mutlaka deneyimlerini paylaş. genelde yeni annelerin pek zamanı olmuyor ama:(

Insallla yazabilirim buraya yazamasamda 2014 mart anneleri basligi altina bakabikirsiniz

Meltem hanımda doğum yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. Şehir dışından doğum için istanbula geldim ve internetteki yorumlara göre meltem hanımı tercih ettim. Ama malesef yorumlardaki gibi olmadı. Kendisi kesinlikle normal doğum yanlısı değildir. İlk başta öyle görünüp 39 . Haftada minyonsun dedi. Sanki daha önce tipimi görmemiş gibi. Ameliyat anında anestezi fazla verildi ve ölümden döndüm. Üstelik çok pahalı bir hastane ve odalar hizmet kesinlikle o paraya değmiyor.

Back
X