HİZMET HASTANESİ...Meltem Eğilmez

GAMZELXIX

UĞURBÖCEĞİM GEL ARTIK
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
615
3
96
İstanbul
slm kızlar..bebek tedavisi için uzun zaman ara verdim ve şimdi tekrar dr. arayışları içerisindeyim.yardımcı olursanız çok sevinirim..
.aslında medicana ınternantional hastanesinde Aysun Güney Laçin i düşünüyordum.ama çok yoğun,randevu almak için 3 hafta beklemem gerekiyor..bende o kadar beklemek istemiyorum..
birde hizmet hastanesinden Meltem Eğilmez hanınım çok iyi olduğunu duydum...gidenler varmı biraz bilgi almak istiyorum nasıl bir dr.şimdiden teşekkür ederim

cnm bende meltem hnm ın hastasıyım
ve çok memnunum
o da biraz yoğun ama çok ilgili bilgili güler yüzlü bi dr
ben henüz hamile kalamadım ama meltem hnm dan asla vazgeçmem

değişmiş olabilir ama 10.ayda ssk lı ya sezeryan 1700 normal doğum ise 1000-tl idi
telefonda da sorabilirsiniz cevap veriyorlar

meltem hanımda cok yogun bir insan 10-15 gun sonraya anca randevu verebiliyolar doktor iyi fena değil ama hastane ssk hastanesi gibi cok kalabalık güya özel hastane o yüzden ben bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

cnm bende meltem hnm ın hastasıyım
ve çok memnunum
o da biraz yoğun ama çok ilgili bilgili güler yüzlü bi dr
ben henüz hamile kalamadım ama meltem hnm dan asla vazgeçmem

teşekkür ederim canım,bende randevu almaya karar verdim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
pekii sen ne kadar zamandır gidiyosun Meltem hanıma...

teşekkür ederim canım,bende randevu almaya karar verdim.inşallah hakkımızda hayırlısı olur...
pekii sen ne kadar zamandır gidiyosun Meltem hanıma...

cnm hakkımızda hayırlısı evet
ben 2 senedir gidiyorum kendisine
valla kk da bir kaç konu açıldı meltem hnm hakkında
olumlu fikirlerde var olumsuz da
ben aramızdaki ilişkiyi hasta-dr ilişkisi değil de
abla-kardeş ilişkisine benzetiyorum
2 kez aşılama yaptı kendisi bana
1.ci de kimyasal gebelik oldu 2.deneme negatifti
benim bir çok kez umudum kırılmışken
hep ayağa kaldırdı beni
benim için özel birisidir
burdan reklam yapıyormuş gibi olmasın
göreceli bi kavram
ama gitmeni tavsiye ediyorum
hoşuna gitmezse bi daha gitmezsin
olur biter

cimbomlu çok üzüldüm canımm :( hayırlısı böyleymiş..ama yılmak yok ALLAH ın hakkı üçtür..inşallahh üçüncü de alırsın bebeğini kucağına...:))
bende pko var..gebeliği hiç düşünmediğim bir dönemde hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı...sonrasında da istememe rağmen olmadı ..HSG çekildi,hormon testleri 6 ayda bir yapılıyo,herşey normall ama yinede olmadı
sonrasında eşimde de problemler çıktı..şimdi o tedavisini görürken bende düzgün bir doktor bulma peşindeyim...çok fazla dr. değiştirdim ama senin dediğin gibi abla-kardeş olacak şekilde,tam anlamıyla güvendiğim birini bulamadım..inşallah Meltem hanım son doktorum olur :)

Arkadaşlar bende miyom var. Hamile kalmadan önce Meltem Hn.a gitmeyi çok arzu etmiştim. Fakat bir türlü randevu alamadım. Doktorların tavsiyesiyle hamile kaldım. Doktor arayışlarım hep sürdü. En sonunda Avrupa Florance nıgtıngale hastanesinde Yar. Doç. Nilgün Güdücüye gittim. 4,5 aylıkken aşırı derecede sancım ve karnımda kasılmalar oldu.Doktorum bana böbreklerinde taş var dedi. Ben de Hizmet hastanesi böbrek konusunda iyi diye oraya gittim. Böbrek ultrasonu çeken doktor bebeklerimden birinin kesesini yırttığını gördü ve acilen kadın doğuma gönderdi. Bu olayla Meltem Hn. benimle ilgilendi. Çok iyi bir doktor. Benim doktorum benle ilgilenmezken o bana bir anne şefkatinde yaklaştı. ışini bilen ve deneyimli bir doktor. ınsana değer veriyor. Ben Meltem Hn. ve doğumhane ebelri, hemşireleri hepsinden çok memnun kaldım. O kötü günlerimde bana çok yardımcı oldular.Bu olaydan da anladım ki. Doktor seçerken ünvanı fala değil, yaklaşımı en iyi olanı seçmekmiş. Allah nasip ederde yeniden hamile kalırsam Meltem hn.a gitcek yine inşallah.

Gamzelim; Ben de Meltem hanımın hastasıyım... Ocak ayında dış gebelik teşhisi koydu fakat sigortam olmadığı için devlet hastanesinde daha uygun fiyta ameliyat olursun istersen dedi... Ben ertesi gün cerrahpaşaya gittim.. Muayeneden sonra tecavüze uğramış gibi hissettim... Eşim hemen hizmet hastanesine geri götürdü... Meltem hanım çok ilgili güler yüzlü biri... hemen o gün ameliyat etti... içim çok rahat meltem hanıma çok güveniyorum... Olumsuz yorumlar beni ilgilendirmiyor güler yüzü ve muayene esnesındaki rahatlatıcı tavrı bana yeter... Git çok memnun kalıcağına eminim...

ben üç ay önce miyom ameliyatı için doktor ve hasatne araştırıdm.hizmet hastanesi evime yakn diye oraya gititm.doktor meltemden randevü aldımm..sağolsunn halen tüylerm ürperiyorr aklıma geldikce.. bi dövmediği kaldı.o zaman miyonla kist arasındaki ayrımı bile bilmiyordum .sende miyom varmış beni yanlış neden yölendiriyorsun.yımurtalığını alacağızzz.çok sahibi olamazsın artık ama adet olursun diye söyelyip azarlayarak.ben karşısında ağlamamk için kendimi dışarı attımm... halen hizmet hastanesinin önünden geçerken tüylerim diken diken oluyorrr..nasıl bi doktırkiiimiyomun rahimde olduğunu bilmiyorr..ve ben iki f-hafta ağladımm yumurtalıklarım alınacak diyee...tolga ergin i tavsiye ettiler karşıda bağdat caddesinde ve ben amleliyat oldumm. rahimden üç adet miyom aldılarr... iki ay oldu ameliyat olalaı. şimdi sağlığıma kavuştumm.ve ne rahmime ne yumurtalığıma dokundular.....

meltem hanim gebelik oncesi rutin kontrollerime gittigim bi dr
hamile kalinca evime yakin oldugu icin medicana b.duzu asli hna devam etmeye karar verdim
cok suskun bi drdu icime sinmedi
sonra bi tanidigimiz olan erkek dra devam ettim
8. ayda suyun azaliyo plasentan eskiyo
sezeryana alabilirim dedi
cok korktum erken dogum yapmaktan
aglaya aglya solugu meltemde aldim
suyumun normal oldugunu riskli bi durum olmadigini
plasenta eskimesininde hamileligin sonuna yaklastigim icin
normal oldugunu soyledi
ama diger dru karalamadi kesinlikle
son ay takibimi onda yaptirmaya karar verdim
cok destek oldu
randevulari iple cektim
ve normal dogum yaptim hemde epiduralsiz:)
hersey cok guzel ilerledi
guleryuzu ilgisi ve guven vermesi en siddetli
sancilarimda bile beni gulumsetti
dogum ani harikaydi
esimide doguma soktu hatta doguma yardim ettirdi:)
karnima bastirmasini istedi ebeyle birlikte
evliligimiz boyut atladi resmen
dogumun sonunda meltem hn alnimda optu beni
anne gibiydi
allah razi olsun ondan
hastane yenilendi bu arada
odalar gayet basarili
kuafor ve fotograf hizmetide var dogum paketinin icinde
gonul rahatligiyla tavsiye ederim herkese
eskisi gibi randevu almakta zor degil

ben üç ay önce miyom ameliyatı için doktor ve hasatne araştırıdm.hizmet hastanesi evime yakn diye oraya gititm.doktor meltemden randevü aldımm..sağolsunn halen tüylerm ürperiyorr aklıma geldikce.. bi dövmediği kaldı.o zaman miyonla kist arasındaki ayrımı bile bilmiyordum .sende miyom varmış beni yanlış neden yölendiriyorsun.yımurtalığını alacağızzz.çok sahibi olamazsın artık ama adet olursun diye söyelyip azarlayarak.ben karşısında ağlamamk için kendimi dışarı attımm... halen hizmet hastanesinin önünden geçerken tüylerim diken diken oluyorrr..nasıl bi doktırkiiimiyomun rahimde olduğunu bilmiyorr..ve ben iki f-hafta ağladımm yumurtalıklarım alınacak diyee...tolga ergin i tavsiye ettiler karşıda bağdat caddesinde ve ben amleliyat oldumm. rahimden üç adet miyom aldılarr... iki ay oldu ameliyat olalaı. şimdi sağlığıma kavuştumm.ve ne rahmime ne yumurtalığıma dokundular.....

Ben daha önce meltem hanımla ve hastane ile ilgili fikrimi yazmıştım ama yine yazmak istedim.Ben hamileliğimde kendisine gidiyordum hastane çok kalabalık randevu saatlerine uyulmuyor meltem hanımın sekreteri ise anlatılmaz yaşanır beni nefret ettirdi hareketleriyle.Benim hamileliğim bebeğin erken gelmesi nedeniyle son buldu daha sonra gittiğim bir prof dan bana verdiği bilgilerin çoğunun yanlış olduğunu öğrendim.Ancak kendisinde hareket olarak hiç ters bir hareket görmedim tatlı bir doktordu bence ama hastalarına çok az zaman ayırıyor yoğunluktan.Hastanenin doğum katında çalışan ebe hemşireler şevkat dolular çok ilgililer ayrılırken minnet duygusu ile ayrıldım ancak Meltem hanımın rutin sorunsuz bir hamilelikte iyi olsa bile riskli durumlarda yetersiz olduğunu düşünüyorumm

Meltem hanımın hastasıyım ilk önce bana tüpün tıkalı dediler. Ağlayarak Meltem Hanıma gittim tahlil röntgen istedi ve yanlış teşhis konduğu ortaya çıktı. Moral verdi. Veee kendiliğinden 1 ay sonra hamile kaldım. 9 aydır beraberiz. Çok memnunum . 6. ayda bir anda çok kilo aldım diyetisyene yönlendirdi. Hasta psikolojisi ile kızdım ama bırakmadım. Dediği gibi fazla kilo almadım ve şuan 9 aylık hamile olmama rağmen rahat hareket ediyorum, bebeğim sağlıklı büyüyor; ama ben hantallaşmadım. Şimdi son 3-4 hafta kaldı. Normal doğuma uygun olursam 38. hafta muayene sonrası söyleyecek yanımda olduğu desteği ile başarabileceğimi söyledi. Ben de herkese Meltem Hanımı tavsiye ederim. Süperrr bir hafıza, güler yüz ve dobralıkla her hastayı anlar ve gerekeni anlatır. Dürüst bir insan, kandırmıyor insanı. Neyse o! bence çok öenmli bu. herkese tavsiye ederim. Ne derse çıkıyor daha yanılmadı :)))

Back
X