• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hizmet hastanesiiiine giden var mııııı?

ben gitmedimde bi arkadaşım gidiyodu hatta doğumunu da orda yaptı çok memnun kaldığını hatta bida hamile kalırsam yine oraayaa giderim diyodu canımm..

slm cnm bende gitmedim ama 6 ay önce bi arkadaşım doğumu orda yaptı. sezeryanla yapmasını uygun görmüş dr bebek ters olduğu için çok memnun kaldığını söledi çok ilgililermiş ve yeni doğan bakım ünitesi herşeyi varmış dr ismi aklımdaydı ama unuttumşutarafagitti

slm cnm bende gitmedim ama 6 ay önce bi arkadaşım doğumu orda yaptı. sezeryanla yapmasını uygun görmüş dr bebek ters olduğu için çok memnun kaldığını söledi çok ilgililermiş ve yeni doğan bakım ünitesi herşeyi varmış dr ismi aklımdaydı ama unuttumşutarafagitti

ya iyiki söyledin yeni doğan bakım ünitesini.bende soracaktım bu seferki gidişimde doktora.saol tekrar.

Canım ,* Türk Böbrek Vakfı Özel Hizmet Hastanesini kastediyorsun değilmi? onu kast ediyorsan ben oraya gidiyorum, Ağustosda Doğum yapacak Anneler kısmından, bana buradan göremessen ulaşabilirsin.

Back
X