Hmile kalmak için her yolu deneyen hanımlar buyrun yeni topiğimize...................

melekim03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
421
19
118
ÖNCELİKLE ÇÖREKOTU NUN FAYDALARI PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ MUHAMMED(SAV) ÖLÜM DIŞINDA HER DERDE DEVA DİYE SÖYLEMİŞ...BUNUNLA YOLA CIKARAK COK BASIR BIR KARISIM BULDUM YAZIYORUM...BEN BAŞLADIM DÜN ....

_2 Y.K.(TAHTA KAŞIK OLACAK) BAL
_1Y.K. TARÇIN
_1Y.K ÇÖREKOTU(EGER ÇEKEBILIRSENİZ ROBOTTA VAKIT KAYBETMEDEN KARISIMA KATMALISINIZ...ÇUNKU HAZIR ÇEKILMIS ÇÖREK OTU BEKLEMEDE OLDUUU İÇİN HEM ZARARLI HEMDE BİZİM İŞİMİZ İÇİN FAYDASIZ Bİ UĞRAS OLUR)...YOK ÇEKEMZSENİZ 1YK ÇÖREK OTUNU DİREK KARISIMA DÖKÜN VE ÇİĞNEYEREK YUTUN ÇÜNKÜ ÇİĞNEDEN YUTULAN Ç.OTU FAYDA SAĞLAMADIĞI GIBI BAGIRSAKLARIDA ÇİZİYOR VE HAZMEDILMEDEN DISARI ATILIYORMUS....

BUNU Bİ KAVANOZDA KARIŞTIRIN VE HERGÜN SABAH VE AKSAM AÇ KARNA 1ÇAY KAŞIGI ÇİĞNEYEREK YUT.ARDINDAN SU İÇEBILIRSINIZ...ADETİN4.VE 12.GUNLERİ ARASINDA YENEBILIR...

BUNUN DISINDA BAL POLEN VE ARISÜTÜ KÜRÜ vs.....

Aslında aktarlar bu karışımı yapıp verıyo fakat şöle bişi duydum arısütü gun işiğina maruz kalmamalı o yüzden kendınız hazırlamanızda fayda var...

1KG BAL 2Y.K. KEÇİBOYNUIZU TOZU 2T.K. ZENCEFİL 2T.K.ZERDEÇAL 1T.K ÇAMFISTIPI 2T.K. ÇÖREKOTU

1T.K. ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ 25GR POLEN 50GR ARI SÜTÜ(IŞIKLrı kapat dök) 1T.K KEREVİZ TOHUMU 1TK HAVUÇ TOHUMU 1TK ÇAKŞIR OTU

KIRMIZI GİNGSENG(red kore gingseng) tahta kasığı ile aç karna 1 tatlı kaşiği ye ve 1bardak su iç..

Kavonozu folyo ile kapla.................

Ayrıca.....Elma yaği ve sıvıyaği mucizesi

Bi pamuğu bu iki yaga bandırıp iç bölgeye koymanız gerekmektedir...
biraz yakıcı olabılıyor fakat dayanamazsanız kilodunuza günlük ped kullanıyorsanız onun üztüne yerlestırebılırsınız...

koyduğunuzdan bi vakıt sonra ağzınızda elma tadı hıssetteksınız..eger akıntı çoğalmaya baslarsa içinizdeki iltahap sökülmesi demekmiş..

3gece koy 3 gece ara ver hamıle kaldığını öğrenene kadar devam edebılırsınız...

bununlada hamıle kalan bir cok insan varmış duyduğuma göre eskı zaman kadınları böle kalıyolarmıs...

umarım bu yazı fayda sağlar...şimdiden bebişlerimize kavuşmamız dualarımızla...........

Hamile kalmak için yumurtalık geliştirici macun tarifi:

Malzemeler:

* 1 çay bardağı çörekotu,
* 1 çay bardağı defne tohumu,
* yarım çay bardağı arı poleni,
* yarım çay bardağı hünnap,
* 600 gram çiçek balı.

Hazırlanışı ve Kullanımı:

Çörekotu, defne tohumu, arı poleni ve hünnap rondoda çekilip toz haline getirilir.

Derin bri cam kap içerisinde balda katılarak iyice karıştırılıp macun kıvamına getirilir.

Her gün aç karnına 1 çorba kaşığı yenir.

Allah’ın izniyle macun bitiminde hamilelik gerçekleşir diyen Ermiş,
eğer gebe kalamadıysanız aynı macunu bir kez daha yapınız dedi.

Kekik: Çok faydalıdır, antiseptik özelliği vardır. Kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz. Bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır.

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Her gün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz. Ya da çayını yapıp her gün 1 bardak içebilirsiniz.

Arslanpençesi:Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu üçlendirir. Adet üzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir.

Safran:Yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur.Gebe kalmayı kolaylaştırır.

Yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı...

Civanperçemi: Adet kanamalarını düzenler. Myomların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır.

Soğan: Her gün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir, gebelik kolaylaşabilir.

Merhaba canim guzel bi konu...hamile kalmak icin cok fazla yontem kullananlardanim bende, ama en son dusunduyum ve yapmaya hazirlandigim bi sey var, 2hafta once laparoskipi oldum ben, esimdede % dusuklugu var.
bal + ceviz+ findik+hindisatan cevizi+zencefil+ siyah corek otu+kayisi kurusu+hurma kurusu+incir kurusu+kirmizi uzum kurusu

2kavanoz yapacam, kendime ve esime..Balda sifa vardir diyor Yuce Allah, bizde artik umudumuz bal olsun dedik, ishe yararmiii ?

HAYIRLI EVLÂD İÇİN…

Muhakkak ki Allah’ın takdiri yerine gelecektir!

Öyle ise bize hayırlı nesil talep etmek düşüyor. Bakın o da bize nasıl öğretiliyor:

“Rabbena heblena min ezvacina ve zürriyâtina kurrete a’yunin vec’alna lilmuttakıyne imama.”

“Rabbimiz bizlere, gözlerimizi nurlandıracak, korunmak isteyenlere yol gösterecek evlâdlar bağışla eşlerimizden.”

Evlâd isteyen ana-babalara Cenâb-ı Hakk’ın öğrettiği bir duâ bu. Hayırlı evlâdı olsun isteyenler,

şayed bu duâya namazlarından sonra devam ederken çocukları olursa, umulur sâlih bir nesil sahibi olurlar.

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."allahümme in terzukni min

hazihil vak'ati veleden üsemmiyhi Muhammeden..........

HAMİLE kalmak isteyen bayanlar bide bunu deneyin........

kızlar bir arkadaşım 7 sene çocugu olmuyordu dün telefon açtı ve hamileyim dedi çok sevindim

nasıl oldu diye sorarken aşagıdaki şeyleri yapmış bende sizinle paylaşmak istedim allah kimsenin kucagını

boş bırakmaz inş

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini

su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk

ihsan eder."

Erkek çocuk olması için:

Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp,

dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse

, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım)

der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu

Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur.

Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor

merhaba canim guzel bi konu...hamile kalmak icin cok fazla yontem kullananlardanim bende, ama en son dusunduyum ve yapmaya hazirlandigim bi sey var, 2hafta once laparoskipi oldum ben, esimdede % dusuklugu var.
Bal + ceviz+ findik+hindisatan cevizi+zencefil+ siyah corek otu+kayisi kurusu+hurma kurusu+incir kurusu+kirmizi uzum kurusu

2kavanoz yapacam, kendime ve esime..balda sifa vardir diyor yuce allah, bizde artik umudumuz bal olsun dedik, ishe yararmiii ?

inanarak yaptiğin zaman neden olmasın canım benım allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasıbetsın..

Biliyorsun kı herseyın bası inanarak yapmak tereddutsuz .... Sms biz bunu yapamıyoruz aslında bakarsan çokta zor değil hani.... Bende 4 aydır denıyorum....kistim varmıs...yumurtlamam yılda 2-3 kez oluyomus...bende soğan kurune basladım...15 gunsonra kıstımın kucukduunu görduk dr um sasırdı ....bana devam etmemi söyledı ve hiç ilaç vermedi tatlım....ben de bu yukarda verdııın karısımı uygulayacagım bakalım inşaallah mayıs ayında ümitlim...rabbim kucaklarımızı bebişlerle doldursun ....

merhaba canim guzel bi konu...hamile kalmak icin cok fazla yontem kullananlardanim bende, ama en son dusunduyum ve yapmaya hazirlandigim bi sey var, 2hafta once laparoskipi oldum ben, esimdede % dusuklugu var.
Bal + ceviz+ findik+hindisatan cevizi+zencefil+ siyah corek otu+kayisi kurusu+hurma kurusu+incir kurusu+kirmizi uzum kurusu

2kavanoz yapacam, kendime ve esime..balda sifa vardir diyor yuce allah, bizde artik umudumuz bal olsun dedik, ishe yararmiii ?

ne zamandır istiyorsun bebek tatlım

kızlar bıldıgınız duyduğunuz sonuç alınmış başka öneri ve yazılarınız olursa paylaşalım

hep beraber bırbırımıze destek olalım...sadece bebek değil başka sıkıntılarımızıda paylaşalım kocaman bi aıle olalım...

dualar okuyalım ayetler paylaşalım sırt sırta verip bebişlerimizi bekleyelim...

hamile hanımlarda bebiş isteyenlerde gelın hep bırlıkte arkadaslıklar kuralım.....

PROLAKTIN DE GEBE KALMAYA ENGEL OLUYORMUS VE BUNUN İÇİNDE TESTERE DİŞLİ ASLAN PENÇESİ KÜRÜ VARMİŞ

Testere dişli arslanpençesi

Latince adı : Allcemilla vulgaris
ıngilizce adı : Layd’s mantle
Almanca adı : Frauenmantel
Özellikleri : Bayanlarda tüylenmeye karşı ● östrojen hormonu yükseltici ●
iltihaplı eklem romatizmasına karşı ● FSH hormonu yüksekliğine
karşı ● adet düzensizliğine karşı

Kürleri Uygulamadan Önce Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

1) Testere dişli arslanpençesi yaprak ve sapları beraberce kullanıldığında ishale karşı etkili olabilmektedir. ıshal olmayan birisi onun çayını içtiğinde kabız olurum endişesine de kapılmamalıdır. Çünkü kabızlık yapmaz. Bağırsağın perisaltik hareketlerini yavaşlatır ve kontrol altına alır. Hareketli bağırsak sendromu (irritable bowel syndrome, ibs) şikâyeti olanlara iyi bir yardımcıdır.
2) Zor kapanan yaralarda veya ameliyat sonrası ameliyat yaralarının hızlı bir şekilde kapanmasında iyi bir yardımcıdır.
3) Sık sık anemi (demire bağlı kansızlık) yaşayanlara haftada en az beş-altı kez bu bitkinin çayını içmelerini tavsiye ederim.
4) Erken menopoza girme yatkınlığı gösteren bayanların yardımcısıdır. Genç kızlar ve kadınlar adet düzensizliği yaşıyorsalar, testere dişli arslanpençesi mükemmel bir yardımcıdır. O, aynı zamanda kadınlık hormonlarının dengelenmesinde de yardımcıdır. Rahimde oluşmuş miyom veya miyomların neden olduğu ara kanamaları da durdurabilme ve kontrol altına alabilme gücüne sahiptir.
5) Adet dönemlerinde fazla kan kaybına uğrayan veya adetleri uzun süren bayanlara bu bitkiyi öneririm.
6) Testere dişli arslanpençesinin ebter ve/veya GOD tohumların tarımının yapıldığı alanlara yakın bölgelerde yetişenlerin kullanılmaması gerektiğini önemle belirtmekte fayda görüyorum. Ülkemizde, GOD tohumlarla her ne kadar tarım yapılmıyorsa da, ne acıdır ki, sebzede %95 ebter tohum tarımı yapılmaktadır.
7) Oniki yaş altı çocukların herhangi bir kürü hekimlerine danışmadan uygulamalarını kesinlikle önermiyorum.

Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

ıleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

Kür 2: FSH hormonu yüksekliğine karşı
Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. ılki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

ne zamandır istiyorsun bebek tatlım

soylediklerin cok dogru canim inanmak en onemlisi.ben 2yildir evliyim canim, bende pko vardi bi turlu tedaviye cevao vermedi, kendimde zayif biriyinm kac doktor gezdim olmadi yumurtalamayi basaramadik, en son laparoskopi yapdirdim 2 hafta once. esimde de zaten sorunlar vardi % dusuk biraz spermlerde. hayirlisi olsun, bu bal karisimini yapacagiz inseALlah bakalim sifa Allahdandr.

soylediklerin cok dogru canim inanmak en onemlisi.ben 2yildir evliyim canim, bende pko vardi bi turlu tedaviye cevao vermedi, kendimde zayif biriyinm kac doktor gezdim olmadi yumurtalamayi basaramadik, en son laparoskopi yapdirdim 2 hafta once. esimde de zaten sorunlar vardi % dusuk biraz spermlerde. hayirlisi olsun, bu bal karisimini yapacagiz inseALlah bakalim sifa Allahdandr.

allah şifa versin ya şafi ismiyle şifa niyetine de öyle ye olurmu canım...

evet arkadaşlar bende geçtiğimiz ay çörek otu kullanmaya başlamıştım bu ayda kullandım ama 5 cm kist oluştu bende şu anda yasmin d.k hapı kullanıyorum daha önce de klomen kullanmıştım klomendede kistim olmuştu 3 cm çörek otu onuda solladı valla ama herkezde aynı etkiyi yapacak diye bişey yok çörek otu ile hamile kalan çok kadın var çok okudum kadınlar klübünde inşallah hepimizin bebişleri rabbimin izni ve hayrı ile gelir göbişlerimize bebek istiyorken d.k hapı kullanmak o kadar kötü bir duygu ki eminim yaşayan arkadaşlar vardır.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

evet arkadaşlar bende geçtiğimiz ay çörek otu kullanmaya başlamıştım bu ayda kullandım ama 5 cm kist oluştu bende şu anda yasmin d.k hapı kullanıyorum daha önce de klomen kullanmıştım klomendede kistim olmuştu 3 cm çörek otu onuda solladı valla ama herkezde aynı etkiyi yapacak diye bişey yok çörek otu ile hamile kalan çok kadın var çok okudum kadınlar klübünde inşallah hepimizin bebişleri rabbimin izni ve hayrı ile gelir göbişlerimize bebek istiyorken d.k hapı kullanmak o kadar kötü bir duygu ki eminim yaşayan arkadaşlar vardır.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah
Amin adiyecim....ben önceclıkle soğan kuru ıle kuulttum kıstlerımı....daha sonra çörek otuna başladım canım....ama hergun deıl 2 günde 1 de alabılırsın çünkü bazı bünye bı takım tedavilere ters tepkı gösteriyor.....ama soğan kuru ıle baslayabılırsın....çünkü ben bı hafta kullandım ve 2 kıstımde 1er cm kuculdu bu yüzden hala devam edıyorum.....inşallah sabrımızın sonu selamete varır...

Amin adiyecim....ben önceclıkle soğan kuru ıle kuulttum kıstlerımı....daha sonra çörek otuna başladım canım....ama hergun deıl 2 günde 1 de alabılırsın çünkü bazı bünye bı takım tedavilere ters tepkı gösteriyor.....ama soğan kuru ıle baslayabılırsın....çünkü ben bı hafta kullandım ve 2 kıstımde 1er cm kuculdu bu yüzden hala devam edıyorum.....inşallah sabrımızın sonu selamete varır...

evet canım bende şuan soğan suyunu kullanıyorum 5 cm lik kistim için :) yasminide hergün aynı saatimde kullanıyorum çocuk istiyorken d.k hapı kullanmak evet çok kötü bir his ama diğer taraftanda o kadar rahatım ki bu ay olmayacağını biliyoruz ya istediğimiz zaman yaşıyoruz birlikteliği normal zamanda bugün günümüz yapmalıyız ertesi gün gene istediğinde yok bugün yapmayalım sperm biriksin yarın günümüz aynen bu hale gelmiştik çok çok kötü bişey gerçekten şuanki rahat fikrim ile düşünüyorumda ne kadar sıradanlaştırıyoruz birlikteliklierimizi halbuki at kafadan ne zaman istersen o zaman yaşa deilmi ama yok işte illa o stres saracak hakkımızda hayırlısı inşallah canım

evet canım bende şuan soğan suyunu kullanıyorum 5 cm lik kistim için :) yasminide hergün aynı saatimde kullanıyorum çocuk istiyorken d.k hapı kullanmak evet çok kötü bir his ama diğer taraftanda o kadar rahatım ki bu ay olmayacağını biliyoruz ya istediğimiz zaman yaşıyoruz birlikteliği normal zamanda bugün günümüz yapmalıyız ertesi gün gene istediğinde yok bugün yapmayalım sperm biriksin yarın günümüz aynen bu hale gelmiştik çok çok kötü bişey gerçekten şuanki rahat fikrim ile düşünüyorumda ne kadar sıradanlaştırıyoruz birlikteliklierimizi halbuki at kafadan ne zaman istersen o zaman yaşa deilmi ama yok işte illa o stres saracak hakkımızda hayırlısı inşallah canım

Aynen deli oluyor ınsan ha bugun ha yarın ama stress insana yetıyo işte zor ama allah yanımızda olsun daıma kuzum

kızlar bende çok şeyler denedım 6 sene cocuğum olmadı cok tedavıler gördüm tüp bebek bıle yaptım olmadı ama rabbim kendiliğinden verdi çok şükür..hep bu SİTEYE GİRİP HAMILE KALAN BAYANLARIN YAZILARINI OKUYUNCA içim ferahlardi..şimdi hamıleyım hemde kendilğinden kaldım.nasıp oldumu oluyo işte çok dua edin.rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

kızlar bende çok şeyler denedım 6 sene cocuğum olmadı cok tedavıler gördüm tüp bebek bıle yaptım olmadı ama rabbim kendiliğinden verdi çok şükür..hep bu SİTEYE GİRİP HAMILE KALAN BAYANLARIN YAZILARINI OKUYUNCA içim ferahlardi..şimdi hamıleyım hemde kendilğinden kaldım.nasıp oldumu oluyo işte çok dua edin.rabbim hepinize nasip etsin inşallah...

çok güzel allahım sana bağışlasın bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:. bende birçokşeyi denedim burada yazan soğan kürü, adaçayı yağı, yakı yapıştırmak, adaçayı içmek vs vs:37::37::37::37::37::37: bir defa hamile kaldım ama 5 haftalıkken düştü.kimyasal gebelikmiş maalesef:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:. allaha sığınıyorum ve biliyorumki rabbim zamanı geldiğinde bebeğimi kucağıma almamı nasip edecek. çünkü hamile kalmamam için hiçbir sorunum yokken kalamıyosam sadece doğru zaman değildir diye düşünüyorum.allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Soğan kürünü çok duymuştum ama çörekotununda mutlaka faydası olacağına inanıyorum

meraba bende aranıza yeni katıldım incir kürü denedim ama hep yarım bıraktımm kime önerdiysem herkess hamile kaldı :) ama kendim bi türlü tam uygulayamadım tam yine başlamışkenn tedaviye başladım merionall iğnee ovitrlle folbiol derkenn bıraktım bişey olur diee doktoruma sordumm çok abartma dedi acabaa bu kürleri tedaviyle birlikte uygulamak ii bişey mii

Back
X