Hmile olduğumu iş yerime nasıl söylesem?

torro

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
1.868
4.593
133
Merhaba hanımlar,

Hamileliğimin 9 haftası bitti, artık iş yerime söylemek istiyorum. Ben merkez ofiste çalışmıyorum, uzaktan destek veriyorum. Yarın merkeze gideceğim, gitmişken de söylemek istedim. Ertelesem, yakın zamanda tekrar gidemezsem de telefondan söylemek olmaz gibi geldi.

15-20 kişilik bir proje ofisi, çalışanların büyük çoğunluğu erkek ama patronum kadın :) Hepsini de çok severim, çok yakınızdır, ama napacağım tek tek gidip herkese mi söyleyeceğim hiç bilmiyorum, galiba biraz da utanıyorum

Sabah patronu yakalayıp hemen söyleyeyim diye düşündüm, öğle arasında da bi pasta alıp gitsem, böylece duyulsa nasıl olur sizce?
Sizler nasıl söylediniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler,

Sevgiler :)

Bence söylemelisn pasta iyi tercih. Çünkü ileride izin alman vs gerekecek hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bence söylemelisn pasta iyi tercih. Çünkü ileride izin alman vs gerekecek ♥ hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Çok teşekkürler, evet haklısınız.. Allah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…