Ya bende ınanılmaz vıcdan azabı cekıyrm sormayın ıcıyrm ama ıcım kan aglıyor ıcmesem cok kotu oluyrm anlattıgım gıbı bu da bebege zrr valla ben kendımı basıl tutucam bılemıyrm :/15 yıl kullandım günde bir paket içerdim ,hamileliğimi ögrenince 6-7 ye düşürdüm,gün içerisinde çok fazla çay ve kahve tüketirdim aynı zamanda.öncelikle sigaramı degiştirdim en hafif olanından aldım çek çek hiç birşey anlamıyorsun zaten :) kahve ve çay alışkanlıgımıda bıraktım ,sigara ve kahve süper ikiliydi bana göre ozmnlar :) snra 3 e düşürdüm sabah ögle akşam ,kendi kendimi tiksindirdim içtiğimde kendim kokuyordum içtiğim yer kokuyordu,en önemlisi bebeğimi zehirlemek böyle bir hakkım yoktu,bırakacam içmeyeceğim dedim 1 bucuk aydır da içmiyorum çok şükür,inan çok daha iyi hissediyorsun kendini
aslında doktorlar 3 taneye müsade ediyormuş sigaranın verdiği stres bebeğe daha fazla zarar veriyorsa,ama bırakman daha iyi olur tabi,başka şeylerle oyalamaya calış kendini ,bulantıların olursa zaten kendiliğinden tiksinirsin içemezsin :)Ya bende ınanılmaz vıcdan azabı cekıyrm sormayın ıcıyrm ama ıcım kan aglıyor ıcmesem cok kotu oluyrm anlattıgım gıbı bu da bebege zrr valla ben kendımı basıl tutucam bılemıyrm :/
6 haftadayım henuz mıde bulantım olmadı bulantılar kacıncı haftada baslar kı acaba :) hatta ben 1 haftada 1.5 kılo aldım bıleaslında doktorlar 3 taneye müsade ediyormuş sigaranın verdiği stres bebeğe daha fazla zarar veriyorsa,ama bırakman daha iyi olur tabi,başka şeylerle oyalamaya calış kendini ,bulantıların olursa zaten kendiliğinden tiksinirsin içemezsin :)
herkesin hamileliği farklı tabi benim 5.haftamda başlamıştı6 haftadayım henuz mıde bulantım olmadı bulantılar kacıncı haftada baslar kı acaba :) hatta ben 1 haftada 1.5 kılo aldım bıle
Yaaaa darısı basına ıns hadı bende bugun son sıgaramı ıctım bıdahada agzıma surmeyecegım asla dedım allahım güç kuvvet versın ıns bende kurtulayım su ılletten16 yıllık tiryakiyim. 24 Temmuzda çift çizgiyi gördüm 3+4 günlük hamileydim öğrendiğimde. O gün paketim çöpe gitmesin diye içtim25 temmuzdan itibaren ağzıma sürmedim. Yıllardır diyordum zaten ben bu sigarayı ancak hamile kalınca içmem diye. Kimse de inanmıyordu çünkü zevkle, severek içiyordum. Ama bebeğim ağır bastı bıraktım hemen. Almam gerekenden çok fazla kilo aldım ama olsun kilo verilir de çocuğuma verdiğim geri dönüşümsüz zararlar ne olacak? Bunu düşünün. Bebeğinize bunu yapmaya hakkınız yok. Ben de çok fazla sinirlendim, psikolojim çok fazla bozuldu hatta sigara aşerdiğim günler oldu ama hep tuttum kendimi.
İnşallah canım dayan ya doğumdan sonra içersin istersen yine. Şu hamilelik sürecinde içme en azından.Yaaaa darısı basına ıns hadı bende bugun son sıgaramı ıctım bıdahada agzıma surmeyecegım asla dedım allahım güç kuvvet versın ıns bende kurtulayım su ılletten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?