• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk

ArkAngel

Yaşamak, Direnmektir...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
1.413
2
106
Rize
$20326471.webp
14 Aralık 2012

Eşsiz Noldor ustaları, pek çok yüzük dövdüler.
Üç Yüzük, Elf efendilerine
Yedi Yüzük Cüce Hükümdarlarına;
Dokuz Yüzük ise İnsanoğlullarına.

Sauron ise gizlice tüm yüzüklere hükmedecek olan Tek Yüzük`ü dövdü. Ama Elfler onun düşüncelerini anladı ve kendileri için dövülen Üç Yüzük`ü sakladılar ve onları ele geçirmek isteyen Sauron`la aralarında çağlar boyunca sürecek savaşlar başladı...
Son 3 gün kaldı efsanemize kavuşmaya... 10 yıl sonra tekrar karşımızdalar:42:2016'ya kadar da bizimle birlikteler yine üçleme yapılmış.

Yüzüklerin Efendisi, aslında bu eşi benzeri olmayan hikayenin son kısmıydı. Kitaplarını okuyanlar bilir öncesi var bu hikayenin. İşte Hobbit, başlangıçlardan sadece biri. Eğer tahmin ettiğimiz gibi filmin diğer bölümlerinde diğer 2 kitap konu alınırsa tadından yenmez:1: Kafalar karışmadan bilgilendirmeyi yapayım.

Bu hikaye şöyle başlar;
1: Güç Yüzüklerine Dair
2: Hobbit
3: Silmarillion
4: Yüzüklerin Efendisi

Yüzüklerin Efendisi'ni gördük... Sıra hikayenin başlangıcına geldi:51:

Ben kitaplarını okumuş biri olarak mükemmel bir yolculuk sizleri bekliyor diyebilirim...

Film 3D ve 2D seçenekleriyle, Türkçe ve orjinal dil seçenekleriyle gösterime giriyor.

Birde Fragman vereyim size:[video=youtube;G0k3kHtyoqc]http://www.youtube.com/watch?v=G0k3kHtyoqc[/video]

Filmi izledikten sonra gelin müzakeresini yapalım:1:

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Bir sene boyunca sabırsızlıkla beklediğim filmdir.
Yüzüklerin efendisi bile hala heyecanlı bir şekilde izlenirken bu filmin de apayrı bir tat bırakacağına inanıyorum.

2003 den bu yana beklediğim filmdi. çekildi çekilcek derken işte karşımızda, yarın 17.30 seansıyla izliycem saatler geçmek bilmiyo :)

film çok güzeldi bayıldım ilk başlarda pek bişe anlamadım ama 15-20 dakika sonra o kadar zevkliydiki bide 3 boyutlu izledim tadından yenmedi vallahi ama öyle bi yerde bittiki biz bittiğini anlamadık ikinci arayı verdi sandık çok alakasız bitti ama 2. sinin gelceği yüzde yüz:)

Yaa resmen asik oldum izledim ve coook begendim The Hobbit, üç saatlik gözlüklü yorucu bir seyirlik olsa da pür dikkat izletmeyi, heyecanlandırmayı, eğlendirmeyi başarıyor. Ben bi sene daha nasil bekleyecegim ? :(

off çok güzeldi gerçektende film :16:
tam heyecanli anda bitirdiler yerimden hopladim bitemez, bitmemeli diye :1:
darisi devamina eminim güzel olcaktir...

Back
X