• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hobby Nevresim Takımı Kullananlar

Luines

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
136
4
116
Arkadaşlar hobby pamuk saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba?

Hiç bilgim yok ama evlilerin paylasım yaptıgı topikler 2010 gelinleri vs bu tarz topiklere sorarsan tecrübeli oldukları için yanıtlayabilirler belki :)
Çeyiz paylasım topiklerinede danısabilirsin . Belki bilgileri vardır ..

canım hobby degilde taç ve cotton box kullanıyorum çok memnunum:)))

Hobby saten pamuk nevresim takımı aldım hem de 99 TL'ye. Kumaşı gayet kaliteli görünüyor renkleri de canlı, 2 yıl da garantiliymiş. Eğer kullanan ve memnun kalan varsa birkaç tane daha almayı düşünüyorum..

güle güle kullan canım :))) sende kullanıktan sonra buraya yorum yazmayı unutma

özellikle pamuk satenini merak ediyorum. kullanan varsa fikir verebilir mi acaba?

Pek tavsiye etmem kurumsal bir firma değil gibi, muhtemelen fason üretim yaptıran bir firmadır. Cotton Box al uygun fiyatları hemde kalitesi Taç gibi.

Hobby için kurumsal değil, fason marka mı dediniz? Hobby Ozan Tekstil' in markasıdır. Ozan Tekstil ise Türkiye' nin en büyük havlu bornoz ve nevresim firmasıdır. 2.000 çalışanı vardır. Cotton box' ın 5.000 m2 kapalı alanı var. Hobby' nin 90.000 m2 kapalı, 120.000 m2 açık alanı vardır.
İnanmayan gelsin Denizli' ye gitsin fabrikalara. Cottonbox' ın dokuması yok, kumaşları fason yaptırıyor. Hobby' nin ise 100 adet bez tezgahı var.
Bilmeden yanlış bilgilendirme, dezenformasyon yapmayalım.
Bilginize.

Back
X