hobi edinmek istiyorum yardimmmm :((

masumyuzlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
16
4
1
Kocaeli
Slm kızlar, hayatımda hiç bir şey yolunda gitmiyor çok mutsuzum çalışıyorum geç saatte işten çıkıyorum.sadece pazar gunu izinliyim.oyuzden gezemiyorum bide fazla arkadaşım yok. Kafamı dagitmam lazim bana ne gibi onerileriniz olur.ne gibi hobiler edinebilirim yardım edinn

Yani nelerden hoşlandığını en iyi sen bilirsin aslında:)
Tiyatroya gidebilirsin,sinemaya gidebilirsin.
Evde boyama yapabilirsin;tepsilerini süsleyebilirsin,tual alıp resim yapabilirsin.
Yemek yapabilirsin mesela. Dünya mutfağını deneyebilirsin. Yeni yeni tatlar :)
Bazı el işi siteleri var oralarda evde kullanılmayan eşyaları değerlendirmek için çok güzel şeyler var:)
Günü birlik yaşadığın yerlere yakın olan güzel yerlere gidebilirsin:)
Arkadaşlarınla gün yapabilirsin,kısırlar börekler ımmmm karnım acıktı galibaa

tşk ederim cnm cevap verdiğin için beni pek umursayan olmamış zaten normal hayatımda da kimse umursamıyor belki burda umursayan olur dedım ama maalesef olmadı.ben daha çok ınsanlarla ıletısım kuarabılecegım bıseyler ıstıyorum

Burası kadınlar klübü ne demek ilgilenmiyorlar :)

Bi vakifa kuruma yazil. Bi tek pazar iziblisin onda da çevre klübü gibi kulüplere yardım edebilirsin. Böylece insanlarla istemesen dagi iletişimde olacaksın:) ve ne olursa olsun haline sukret ve gülümse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bulunduğun ilde yakınlarda varsa yoga ya da pilates kurslarını önerebilirim. hem vücudun hem ruhun arınır, daha iyi hissedersin.

Tek pazar günü izinli olduğum için bir şey yapamıyorum bütün kurslar haftasonu iki gün. Vakıflar hiç aklıma gelmedi bi araştırma yapiyim buralarda vardir umarim

Tşk ederim benimle ilgilenenler oldu :) plates ve vakiflarla sansimi denicem hayata yeniden bağlanmaya calisicam herzman daha kötü durumlarda olanları düşünüp halimize sukretmek lazım. .

spora baslayabilirsin bir spor kulubunde veya evde..
orgu ormeyi deneyebilirsin cok iyi geliyor gercekten.. atkilar bereler orebilirsin.. inanilmaz dinlendiriyor..
yemek yapmayi seviyorsan bu tarz seylere yonelebilirsin..

Valla ben calismiorm is ariyorum maddi sorunlardan dolayi
ama evde bnmde cnm skliyor bi hobi lazim
biz esimle dun kararlar aldik
dvd.alcaz ucuz olanlardan flmlr izlicz haftada 2gun
kitap okucaz
puzzle alip puzlle yapcz
bu ay maasla olmadi eylulde gerceklestiricz cnm sizde
bole yaparsiniz blki
baya ara vermistim kitp okumya iide oldu
bi de belediyenin kursuna yazilcam ebru kursuna cnm
kurslarada bakablrsn orda cok ii arkadaslar ediniyorsin
bemm gorustum bi iki kurs arkdsm var
fikie olur belki die yazdim cnm insl bulursun hobini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…