• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoca resmen çifte standart uyguladı,ne yapmalıyım

melis_560

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.703
30
88
Arkadaşlar bugün okulda sınıfça hepimiz sunum yapıcaktık.Ben aşırı derecede hastaydım sunumdan bir arkadaşımın ailevi işleri vardı birbirimizden kopuktuk bu yüzden sunuma hazır hissetmedik.Ayrıca yanlış konuya hazırlanmışız.

Hocaya haftaya yapabilir miyiz diye sorduğumuzda asla olmaz dedi.Bugünün işi bugün yapılmalıdır dedi.Ki haklıydı bizler de sustuk zaten bir şey demedik.Sunumlarımız vize-final notlarımız yerine geçiyor bu dersten kalma ihtimalimiz var.

Her neyse sınıfta sivri bir çocuk var.Aşırı tembel,hocalarla sürekli münakaşa içerisinde.Bu çocuk da aynı bizim gibi sunuma hazırlanmamış.Sunumdan haberi bile yokmuş.Hoca bu çocuğu çok sever.Hemen bizden sonra bu çocuğun grubunun sunumu vardı.Hocaya sunumu yapmayacağını söyledi bu çocuk.Hoca ise sen gel ben sana yardımcı olurum sen de gruba dahilsin dedi.Çocuk hiç bir şey yapmadı sadece hoca ona sorular sorarak çocuğu yönlendirdi.10 üzerinden 9 aldı bu şekilde çocuk...

Grup arkadaşlarım tepki vermeyince ben de aşırı hasta olduğum için sustum.Ama en gelemediğim şey haksızlık.Şuan sinirden kendimi yiyorum.Benim istediğim hocadan not almak değil.Tamam bize 0 versin çünkü gerçekten 0ı hakettik.Ama neden çifte standartta bulundu.

Sizce yarın odasına gidip güzel bir dille durumu sorgulamalı mıyım?Ve üniversitede okuyorum bildiğiniz gibi hocalarımız aşırı egolular.Beni yanlış anlayıp bana ters çıkma komple sınıfta bırakma durumu olabilir.Ne yapardınız benim yerimde olsanız?Sınıfta kalmayı göze alarak gidip hocayla konuşmalı mıyım?

al eline bi gül lokumu git güzel bi dille konuş.. tatlı yiyelim tatlı konuşalım :P biraz zıpırlık iyidir :)

al eline bi gül lokumu git güzel bi dille konuş.. tatlı yiyelim tatlı konuşalım :P biraz zıpırlık iyidir :)

Doğru olurdu canım da yapı itibariyle karşısındakine sempatiklikler yaparak durumu yumuşatabilen bir insan değilim.Hocalarıma asla hediye almam.Ama saygı çerçevemi de aşmam.

Hiç bir şey almadan öyle girip konuşmalı mıyım sence?

Ne söylersen söyle seni haksız çıkaracaktır .

''Benim işimi bana mı öğretiyorsun ? Sanane !'' bile demesi muhtemel .

Doğru olurdu canım da yapı itibariyle karşısındakine sempatiklikler yaparak durumu yumuşatabilen bir insan değilim.Hocalarıma asla hediye almam.Ama saygı çerçevemi de aşmam.

Hiç bir şey almadan öyle girip konuşmalı mıyım sence?

ben böyle hocaları iyi bilirim böyle biraz aykırı zıpır öğrencileri severler.. ben dediğim yöntemi bizzat kendim yaptım :P işe yarıyor :) bence espirilide olur... al gül lokumunu git hocanın yanına deki ;hocam lokum aldım birlikte yiyelim bide bişey diycektim ....... başla derdini anlat ama böle hocaya çakalll dr gibi anlat hani sizde az değilsin gibilerinde :D ben öle yaptım iyi gülük :))) hocayla ciddiyete bndirme işi bence :))

Ne söylersen söyle seni haksız çıkaracaktır .

''Benim işimi bana mı öğretiyorsun ? Sanane !'' bile demesi muhtemel .

Evet büyük ihtimalle de öyle söyleyecektir zaten canım.Bir de ben zaten okulumu bir sene uzattım.Not ortalamam da kritik eğer sınıfta kalırsam tekrar ailemle aram çok bozulacak.

Yine de aşırı derecede sinir oldum.Böylece susmayı durumu kabullenmeyi hazmedemeyecek gibiyim.Ne yapmalıyım bilmiyorum bu yüzden sizin fikirleriniz önemli.

Siz olsanız ne yapardınız ona göre ben de bir karar alıcam.

Bence konuşmanız doğru olacaktır.
Kötü niyetli olmadığınızı, sadece bu durumun sebebini merak ettiğinizi bildirin. Size bir yanlışımız mı oldu hocam bize öyle yaptınız falan diyebilirsiniz.
Kızacağı yönde değil de, daha masumane hakkını arayan öğrenci tavrında olmanızı tavsiye edebilirim.
Evet haksızlık gerçekten çok kötü, bir yıl tekrarlamak da kötü, ipler onların elinde olduğu için huyuna gitmeniz icap edebilir.
Sakın yanlış anlamayın lütfen, yalakalık yapmanız manasında yazmıyorum, sadece hani sinirlerinize çokça hakim olmanız gerekiyor, bunu belirtmek istedim. :)

Son düzenleme:
ben böyle hocaları iyi bilirim böyle biraz aykırı zıpır öğrencileri severler.. ben dediğim yöntemi bizzat kendim yaptım :P işe yarıyor :) bence espirilide olur... al gül lokumunu git hocanın yanına deki ;hocam lokum aldım birlikte yiyelim bide bişey diycektim ....... başla derdini anlat ama böle hocaya çakalll dr gibi anlat hani sizde az değilsin gibilerinde :D ben öle yaptım iyi gülük :))) hocayla ciddiyete bndirme işi bence :))

Aynen canım zıpır öğrencileri seviyor gerçekten.

Lise yıllarımda ben de öyleydim sivri bir öğrenciydim ama şuan ister istemez duruldum.Ve gerçekten gidip muziplikler yapamam sanırım.

Bence konuşmanız doğru olacaktır.
Kötü niyetli olmadığınızı, sadece bu durumun sebebini merak ettiğinizi bildirin. Size bir yanlışımız mı oldu hocam bize öyle yaptınız falan diyebilirsiniz.
Kızacağı yönde değil de, daha masumane hakkını arayan öğrenci tavrında olmanızı tavsiye edebilirim.
Evet haksızlık gerçekten çok kötü, bir yıl tekrarlamak da kötü, ipler onların elinde olduğu için huyuna gitmeniz icap edebilir.
Sakın yanlış anlamayın lütfen, yalakalık yapmanız manasında yazmıyorum, sadece hani sinirlerinize çokça hakim olmanız gerekiyor, bunu belirtmek istedim. :)

Tamam canım yarın gidip bu şekilde davranıcam.Eğer buna rağmen beni terslerse gerçekten artık Allah belirlesin haklı mı haksız mı diyeceğim.

Aynen canım zıpır öğrencileri seviyor gerçekten.

Lise yıllarımda ben de öyleydim sivri bir öğrenciydim ama şuan ister istemez duruldum.Ve gerçekten gidip muziplikler yapamam sanırım.

bence sende hala iş var :P yapabilirsin :) biraz paslanmışın ama bi gül lokumuyla pasları atmaya başla bence :D üniversitede böyle hocalar daha çok oluyor genelde :) çokta muziplik yapmazsın sadece o hocayla asla gidip adam gibi konuşma yeter çünkü adamın içini şişirirsin yeminle aman diyeyim :P öle hocalar hiç öyle şeylere gelemez bak tecrübeyle sabittir :)))

Tamam canım yarın gidip bu şekilde davranıcam.Eğer buna rağmen beni terslerse gerçekten artık Allah belirlesin haklı mı haksız mı diyeceğim.

Umarım insanlıktan nasibini almış bir eğitimcidir ve egoları uğruna sizi terslemez, yarın akşam gelişmeleri yazarsınız belki buraya, bol şans.. :)

bence sende hala iş var :P yapabilirsin :) biraz paslanmışın ama bi gül lokumuyla pasları atmaya başla bence :D üniversitede böyle hocalar daha çok oluyor genelde :) çokta muziplik yapmazsın sadece o hocayla asla gidip adam gibi konuşma yeter çünkü adamın içini şişirirsin yeminle aman diyeyim :P öle hocalar hiç öyle şeylere gelemez bak tecrübeyle sabittir :)))

:1:
Aynen kesin adamın içini şişircem ama ben üniversite hocalarından birisiyle yaşadığım bir olay yüzünden artık hiç bir hocayla samimi olmuyorum:50:

Bu hoca kadın olsaydı dediğini yapardım muhtemelen de okuldaki erkek hocaların hiç birisine güvenim yok.:26:

Umarım insanlıktan nasibini almış bir eğitimcidir ve egoları uğruna sizi terslemez, yarın akşam gelişmeleri yazarsınız belki buraya, bol şans.. :)

İnşallah canım,teşekkür ederim.

Umarım yarın hocayı okulda bulabilirim ve güzel haberlerle dönerim:)

:1:
Aynen kesin adamın içini şişircem ama ben üniversite hocalarından birisiyle yaşadığım bir olay yüzünden artık hiç bir hocayla samimi olmuyorum:50:

Bu hoca kadın olsaydı dediğini yapardım muhtemelen de okuldaki erkek hocaların hiç birisine güvenim yok.:26:

hımm anladım bacım.... takma kafaya :P inşallah hakkını verir :)))

kesinlikle konuş ne kaybedersin ki

ama giriş cümleleri önemlidir
ayrımcılık yaptınız kesinlikle deme
ilk cümlelerin de bu yönde olmasın

lokumu beğendim
melisin yorumuna da katılıyorum. dediği gibi
hocam size karşı farketmeden bir yanlış mı yaptım
çok üzüldüm şeklinde konuya girersen ki o muhtemelen konunun ne olduğunu anlamayacaktır

sonrasında da sunumumu rahatsız olduğum için yapamadım
x kişisine müsade edince ben üzüldüm
yanlışım olduğunu düşündüm dersin

kesinlikle konuş ne kaybedersin ki

ama giriş cümleleri önemlidir
ayrımcılık yaptınız kesinlikle deme
ilk cümlelerin de bu yönde olmasın

lokumu beğendim
melisin yorumuna da katılıyorum. dediği gibi
hocam size karşı farketmeden bir yanlış mı yaptım
çok üzüldüm şeklinde konuya girersen ki o muhtemelen konunun ne olduğunu anlamayacaktır

sonrasında da sunumumu rahatsız olduğum için yapamadım
x kişisine müsade edince ben üzüldüm
yanlışım olduğunu düşündüm dersin

Tamam canım konuşucam,umarım bir şey kaybetmem gerçekten:)

Lokum filan almam ama yapıcı bir şekilde konuşucam,üzüldüğümü belirticem.Teşekkür ederim yorumun için.

Ben olsam o dersin peşinden hemen konuşurdum :32:
Hem olay tazeliğini kaybetmemiş olurdu :28:
Neyse çok da geç sayılmaz ama :4:
Bence en kısa zamanda odasına git konuş :34:

Ben olsam o dersin peşinden hemen konuşurdum :32:
Hem olay tazeliğini kaybetmemiş olurdu :28:
Neyse çok da geç sayılmaz ama :4:
Bence en kısa zamanda odasına git konuş :34:

Normalde öyle yapıcaktım canım ama ateşim 40 dereceydi bugün ve aşırı sancılı geçen adet dönemimdeydim.Ama yarın gidip konuşucam artık.Yoksa hazmedemiyeceğim bu olayı.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.Ben artık uyuyorum herkese iyi geceler.

Normalde öyle yapıcaktım canım ama ateşim 40 dereceydi bugün ve aşırı sancılı geçen adet dönemimdeydim.Ama yarın gidip konuşucam artık.Yoksa hazmedemiyeceğim bu olayı.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.Ben artık uyuyorum herkese iyi geceler.

:30:
Çok geçmişler olsun arkadaşım :26: şuan nasılsın peki umarım biraz toparlamışsındır :26:
Her regl döneminde böyle mi oluyorsun sen :53:
Yarın konuşunca buraya yaz olur mu :16:

Back
X