• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoca resmen çifte standart uyguladı,ne yapmalıyım

Tabiki hakkını arayacaksın.
Hocan laftan anlamazsa, rektörlüğe gidersin.
Ben olsam daha o anda konuşurdum. Hiç gelemem öyle şeye.
Ayrıca üniversite hocası diye de kimse kimseye haksızlık yapamaz.
Kimseden de korkmaya, çekinmeye gerek yok.
Karşınızda kim olursa olsun, hakkınızı "kendinize olan saygınız için" aramak zorundasınız.
Burda önemli olan durum "hocanın ne tepki vereceği" değil. Sizin "hakkınız".

hani üniversitedesin merak ettim ? birde ben olsam hocanın odasına gidip mantık çerçevesi içinde aradaki saygı sınırını aşmadan izah ederdim. bende ünide son sınıfım. bizimde başımıza bu tarz şeyler geldi. ister istemez susmak durumundada kalınabılıyor. okul sınırları içindeyken o hoca sen öğrenci . sana not veren o sende sınava giren kişisin o yüzden çok fazla sivrilmeden durumu anlat. ne olur ne olmaz takar bırakır çünkü kompleksli oluyor doç.lar falan. sen bu durumu anlatırken hem ödevi yapmadın bide gelmiş sorguluyorsun derse şaşırma. sana diyebilir ki onların grubundan sunum yapacak kişiler vardı bi tek o eksikti bi şekilde tamamlandı sizde ortada sunum bile yok biriniz bile anlatmadınzı ortada var olan bişey yok konunuzdada yanlış falan. etraflıca düşün derim ;)

Son düzenleme:
Bende üniversitede okuyorm ve hakszlığın alasını görüyorum bazen :D

Nedense ağzı laf yapanlar hep hocanın gözünde 1 numara oluyorlar. :26:

Bence gidip odasına konuşma bile.

Çünkü umurlarında değiller. Yine bildiğini yapar bide üstüne azar yersinn :D

Çok hak yiyolar insanın geleceğiyle oynuyorlar sırf ona laf ettin diyee :25:

Anladığım kadarıyla siz sunumu yapmamışsınız.
Ama bahsi geçen çocuk hocanın yönlendirmesiylede olsa bir gruba dahil olmuş ve birazda olsa anlatmış.
Şu durumda aynı pozisyonda sayılmazsınız.
Sizde kalkıp bildiğiniz kadarıyla anlatsanız daha güçlü çıkardınız hocanın kaurşısına.
Hastada olsanız en azından çabaladığınızı gösterseydiniz hocanıza.
Birde hocanın size not verip vermediğini yazmamışsınız,size not verdimi:44:

Anladığım kadarıyla siz sunumu yapmamışsınız.
Ama bahsi geçen çocuk hocanın yönlendirmesiylede olsa bir gruba dahil olmuş ve birazda olsa anlatmış.
Şu durumda aynı pozisyonda sayılmazsınız.
Sizde kalkıp bildiğiniz kadarıyla anlatsanız daha güçlü çıkardınız hocanın kaurşısına.
Hastada olsanız en azından çabaladığınızı gösterseydiniz hocanıza.
Birde hocanın size not verip vermediğini yazmamışsınız,size not verdimi:44:

Hayır bize not vermedi.

Gidip konuştum hem de düzgün bir şekilde ama çeşitli bahanelerle kendisini haklı çıkardı.Beni de nazikçe odasından kovdu.

Bu ülkede hak adalet yok bence.Kim güçlüyse o haklıdır.Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

İÇin içini yese de asla sorgulama. Sana ne der, daha çok moralin bozulabilir. Üniv.de oluyor bazen böyle durumlar.

Diğer öğrenciye olan davranışını doğru bulmuyorum hocanın tabi ama sizin grubunda suçu var tabi biraz. Final yerine geçecek bir ödev nasıl ciddiye alınmaz ?

Son düzenleme:
Back
X