• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoca...

cileqq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
50
0
36
Gaziantep
:bbo:nerden başlıyıcam bilemiyorum ama başlıyım bir yerden......
Ben güzel sanatlara hazırlanıyorum bunun için kendi hocalarımın açtığı kursa gidiyorum çokta mutluydum ta ki arkdaşzede olana kadar...
Gitiiğim kursta hocalarım konuşmamla kilomla dalga geçerlerdi önemsemekten artık psikologa başvurdum...
Bana sert dvrnmaları beni çok yıprattı herşeyime bağırır hale geldik...
Ve bir gün hocam kurstan ovduğu bir arkadaşımı görmeye gittiğim için kursta bütün milletin ortasında aranızda karektersiz şerefsiz o benim istemediğim kursa giden adi insanlar var dedi....
Tabi o kurstan ayrılan arkdşla ben görüştüğüm için bana yöneldi...

sonra bu heresin ortasında yapılan knşma bitti hcmn yanına gittim hcam arkdşmla ben grşmeye gttm ama arknzdan knşmadım dedim inandıramadım...
Öle kaldım bana döndü ve sen xxx ortamın güzel bende gelmek istiyorum tutan yok gitmek isteyen gider dedi ve inanmadı yemin ettim çocuğumun hayrını görmiim dedim inanın lütfen dedim bana inşllh dedi..
benim bana inanmıyan ve hala dersime giren ve kurstada normal okul hayatındada bu insana karşı ne gibi bir dvrnş ve tutum içerisinde bulunmalıyım ...
ne yapıcam beni gördükçe surat asmalar başka hocaları üzerime salmalar vb ..

bana bir çıkış yolu gösterin lütfn

ve adam bana facebooku kapat demişti kapadım açtım sordu doğruyu söledim bana habire magazini seviyorsun sen diyip duruyor kursta iş .çeviriyorlar eşşek yerine koyuyorlar haberdar ediyorum diye adımı magazinciye çıarıyor bişe diyemiyorum aslında onu düşündüğümden yoksa of ya delirecem

Son düzenleme:
Bu ne biçim hoca, bu ne biçim ilişki böyle fisfisfis
Kimse kimsenin özel hayatına karışamaz, herkes istediğine gider, istediğiylede arkadaş dost olur,
Bunun için ne yemin etmeye nede onu inandırmaya mecburiyetiniz var :umursamaz:
Bazen insanlar üstüne gidildikçe şımarıyorlar, kusura bakmayın ama hocaysa hocalığını bilsin,
ılişkiniz öğrenci-öğretmen sınırını geçmesin günaydın veya merhabayla sınırlı kalın,

Görseniz bir üzerime salmış bütün hocalarımı arkdaşlarımı elim mahkum kursa gidicem ama suratını çekcem

evet hem o ve güya o görüştüğüm insanla onun arksından konuşmuşum ...............

Karşındaki insan paronayaksa yapabileceğin hiçbirşey yok tatlım. Hayret ediyorum doğrusu insanlar nasıl bu kadar zanla hareket edebiliyor, en iyisi sen hiç muhatap olma bu insanla. Kursuna git gel, görüştüğün herkesi de, millete anlatmak zorunda değilsin.

Bu nasıl bir kurs.. nasıl bir öğretmen öğrenci ilişkisi...
NAsıl oluyor da birleri birilerinin hayatına bu kadar müdahele edebiliyor, ve o birileri de müdahele edilmesine izin verebiliyor anlayamıyorum....

hocanın size ilgisimi var dicem ama
ilgisi olan bi insanda bu kadar dengesizlik yapmazkibilmiyorumkismile

bence sende hiç muhatap olma gördüğün yerde yüzünü salla
kendini ona buna kanıtlamayada calışma
oldugun gibi kabul edebilmeliler.:1hug:

antepde mi? yaşıyosun hemşoyuz galibaolumunekankayizsmile

Bu nasıl bir kurs.. nasıl bir öğretmen öğrenci ilişkisi...
NAsıl oluyor da birleri birilerinin hayatına bu kadar müdahele edebiliyor, ve o birileri de müdahele edilmesine izin verebiliyor anlayamıyorum....
:gitme:müdahale izin vermiyorum ama illa ki karışacaklar ....

hocanın size ilgisimi var dicem ama
ilgisi olan bi insanda bu kadar dengesizlik yapmazkibilmiyorumkismile

bence sende hiç muhatap olma gördüğün yerde yüzünü salla
kendini ona buna kanıtlamayada calışma
oldugun gibi kabul edebilmeliler.:1hug:

antepde mi? yaşıyosun hemşoyuz galibaolumunekankayizsmile

yok babam yaşında ..
ya muhatap olamsamda suratını görünce etklieniyorum ve psikolojim bozuk zaten üzerime alınıyorum herşeyini yani...

hayır yaşamıyorum Şeniz

bu ne biçim iştir,anlamadım gitti.resmen psikolojik baskı,bu da insanı en çok yıpratan şeydir.daha şimdiden gelecek dersi düşünmeye başlamışsın.sana bu kursun hiçbir hayrı olmaz ki,odaklanamazsın.
kesin bu adam şımartılmış da öyle davranıyordur.kurum amirlerine falan şikayet etsen ya da derse gittiğinde hiç dönüp bakmasan,muhattab olmasan.

herkesi üzerime salmış ablam ya bir gör yarın ursa gittiğimde günaydın desem mi demesem mi bile diye düşünüyorum artık sen düşün gerisini..
şikayet mi okuldan attırır kurstaki bir olayda bile bana seni okuldan atarım diyen birisi

O kursa gitme zorunluluğun var mı? Eğer yoksa gitme öyle birisinin kursuna. Normalde derslerinize giriyor mu bilmiyorum ama en azından daha az yüzünü görmüş olursun. Hem ne hakları var seninle kilolusun ya da konuşma tarzın farklı die dalga geçeye. Üniversite okumuş hocaların yaptığına bak yaa bu kadar kalitesiz ve seviyesiz insanlar olur mu? Bi kere onun konumunu bilip öğrencileriyle o şekilde konuşmaması gerekir çok cahilce ve salakça yaptığı şeyler... Ben bir anlam veremedim davranış sebebine, çocuk gibi davranmalar falan...

zorunluluğum var malesef dersimede giriyor gitmezsem beni sınıfta bıraır veya bıraktırır napıcam bilmiyorum ....

Ve bitti kurstan ayrıldım .....
ama bana bir başka hocanın kursuna gitmeyeceksin dedi silerim dedi napıcam ya napıcam

bu adam seni saplantı haline getirmiş belli sana karşı bişiler var ama bu şeyler ne bilinmez.. vallahi okurken senin yazılarını ben sinir oldum kim oluyo ki bu kadar sana engel koyabiliyor. sadece öğrencisisin neyin tribini attırığı sanıryor ki? ben güzelsanatlardayım canım hazırlandığın yeri bilmiyorum ama derhal adam akıllı sanatçı hocaların olduğu yerlere yönel ve ordan bağını kes tavsiyelerde de bulunabilirim bu konuda.. :)

çok doğru ama bu insanlar kurstan bağlantımı kessemde okulda sürekli engel teşkil edecekler beni tedirgin eden o zaten.
yardımcı olursan çok sevinirim cnm

bu kursa gitmek zorunda mısın ya da kurumun yetkilisi yok mu şikayet etsen
bu ne canım ne haddine sana karışmak

Back
X