hocalarına ya da asistanlarına aşık olanlara sesleniyorum...

lost0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
69
4
96
İstanbul
sevgili kızlar lütfen bu yoldan geri dönün.hayaller alemine dalmayın yıkılırsınız.yol yakınken geri dönün bu sevdadan.önce ümit verirler sonra evli çıkarlar.lakin benimki öle çıktı.bebeği olduğunu öğrendim.ama parmağında ne bir yüzük ne de facinde böyle bşey yoktu.bu bi de asistandı.2 yaş büyüktü benden ama hiç öle bişeyini söylemedi.aramızda çıkma gbi bşy olmadı ama sigara içmeye çağırıodu.göz kırpmayı bilodu.kakara kikler.çok aşık olmasam konuşmazdım tanıdım öğrendm.tam bi p..mş.onun yüzünden okulumun 1 senesi gitti neyseki ben o yoldan dönmüştüm.ama aklımdan çıkmıyordu.şimdi net oldu ve artık rahatım.ne salakmışım diyorum o kurduğum hayallere.bu 3.canımın yanışı erkelere güvenmeyin onlar sapıtıolar kızları görünce.o kadar rahatlar ki herşey onların elinde sankihele ki hocalara hiç güvenmeyin onlar sapık olabilo.asistanları zaten sallayın... dün gece hiç uyumadım bu yüzden.ama ii oldu.böyle bişey olsa da kesinleşse diye bekliyordum.acı çekmeyin kızlar kendinize size değer vercek gerçek kişiyi bulun.dünden sonra bunu sizinle paylaşmak istedim.bu başına gelen çok kişi var.onların oyunlarına aldanmayın biz çok saf olabiloruz aşk konusunda.umarım yardımcı olabilmişimdir.

sevgili kızlar lütfen bu yoldan geri dönün.hayaller alemine dalmayın yıkılırsınız.yol yakınken geri dönün bu sevdadan.önce ümit verirler sonra evli çıkarlar.lakin benimki öle çıktı.bebeği olduğunu öğrendim.ama parmağında ne bir yüzük ne de facinde böyle bşey yoktu.bu bi de asistandı.2 yaş büyüktü benden ama hiç öle bişeyini söylemedi.aramızda çıkma gbi bşy olmadı ama sigara içmeye çağırıodu.göz kırpmayı bilodu.kakara kikler.çok aşık olmasam konuşmazdım tanıdım öğrendm.tam bi p..mş.onun yüzünden okulumun 1 senesi gitti neyseki ben o yoldan dönmüştüm.ama aklımdan çıkmıyordu.şimdi net oldu ve artık rahatım.ne salakmışım diyorum o kurduğum hayallere.bu 3.canımın yanışı erkelere güvenmeyin onlar sapıtıolar kızları görünce.o kadar rahatlar ki herşey onların elinde sankihele ki hocalara hiç güvenmeyin onlar sapık olabilo.asistanları zaten sallayın... dün gece hiç uyumadım bu yüzden.ama ii oldu.böyle bişey olsa da kesinleşse diye bekliyordum.acı çekmeyin kızlar kendinize size değer vercek gerçek kişiyi bulun.dünden sonra bunu sizinle paylaşmak istedim.bu başına gelen çok kişi var.onların oyunlarına aldanmayın biz çok saf olabiloruz aşk konusunda.umarım yardımcı olabilmişimdir.

hanımefendi, kendi deneyimleriniz üzerinden insanları toptan karalama yoluna gitmişsiniz. asistanlar ve hocalar toptan sizin nazarınızda kötü kişiler ama bu yargınız tamamen 1 kişiye dayanıyor.

ben de şunu söyleyeyim: yüksek lisansımda yardımcı danışmanımla evlendim. benden 10 yaş büyük ve şu an doçent. siz öğrenci tarafından bakarak hoca ve asistanları sapık ve kızları kullanan tipler olarak nitelendiriyorsunuz. ben de, üniv deki kız öğrencilerin sırf birbirleriyle iddiaya girip, "hocaları baştan çıkarma" oyunu oynadıklarını biliyorum!!! derse özellikle mini etekle gidip ön sıraya oturan mı ararsınız, mikroskopta hocanın içine düşecek kadar yaklaşan mı... bana göre de ünv.deki kız öğrenciler kötü.

demem o ki, can acısıyla elinize klavye almış ve ağzınıza geleni yazmışsınız. bunu yaparken de insanları toptan sapık ilan edecek kadar ileri gitmişsiniz. hiç duymadınız mı: "HER MEMLEKETİN, HER MESLEĞİN İYİSİ DE VARDI KÖTÜSÜ DE" toptancılık yapmayın

sizin de bildiğiniz gibi öğrenci hoca ilişkilerinin %90'ı hüsranla biter.bunu da burada yazılan hocalarına aşık durumunda olan kızların çok olduğundan ve bu durumu sürekli eleştirip didik didik etmekten kendilerini yoruyorlar,üzüyorlar.Baktığınızda forumda yazılan öğrenci hoca ilişkilerinin hangisinde suç var? çoğunluk hocada değil mi?Yüz veriyorlar egolarını tatmin edip sonra da gidiyorlar.kızlar ölece kalakalıyor.ben genelleme yaparak konuştum herkesi kötülemedim.genelde hocalar böyledir kimisinin niyeti farklıdır,kimisi gönül eğlendirir kızlarımız da muallakta kalır acaba beni seviyor mu diye.ben buna üzüloyrum kendilerini kaptırmasınlar die.bnm de yaşadeğım günün birinde evli çıkabilr sevgilisi olablr bbunu son dakika öğrenmeleri onlar için tamamen hüsran olur.elme klavye almadan da yazmasını bilirim anlayan anlar zaten.!burda yazılan ilişkileri okudunz da mı böyle konuşma hakkını kendinzde buluyorsunuz?kendiniz hocanızla evlendinz diye onların suçu olmayacağı anlamına gelmiyor.sizinki binde 1 tane bulunacak ender durumlardan biri.ama burda anlatılanları okusaydınız kızların 1 sene onların hayaliyle yanıp tutuştuğunu ne kadar zor durumda olduklarını anlayabilecek misiniz?benimmki önemli değil ben başkalarının canını yanmasını istemedim.bende bir şey olmadı zaten.ama onlarınki bayağı derin bir şeyler yaşanmış.haliyle umuda kapılmaları çok doğal.ama yaşlarının genç olması itibariyle boş hayallere kapılacağına bira zçevrelerine bakmalarında fayda var diye düşünüyorum.umarım sizin anlayabileceğiniz şekilde anlatabilmişimdir!

genel söyleyeceğim kadın erkek ilişkisinde emin olmadan hayal kumamak gerek erkeklerde yalancılk a ve bir kıza umut verip hayali yıkma gibi birşey var evli olup bekar olduunu söyleyenler hayatında biri olup evlenmek isteyenler böyle erkekler var önce tanıma sonra aşk en mantıklısı,evlenmeden kendini bile kaptırmamak gerek mantıklısı

Konu öyle komik hatta trajikomik ki...
Yani siz sevdiniz ve karşılık alamadınızsa bu tüm eğitimcilerin ve bütün hocaların "sapık" ve "kötü" olduğu anlamına mı geliyor ?
Ahlak ve etik kurallarını siz mi belirliyorsunuz ?
İnsanların aşk la ilgili kurallarını düzenleyici misiniz ?
Ha bizim aklımız yok biz kime aşık olacağız bilmiyoruz kimi seveceğimizi bilmiyoruz siz biliyorsunuz.
Çok komik oluyorsunuz, çooook...

Arkadaş kendi deneyimi paylaşmış niye sert tepkiler verilmiş anlamadım.
Tamam herkes aynı değil elbette muhakkak iyilerde var ama genele baktığımızda hüsrana uğrayan çok.
Bende dikkat ettim forumda bir hayli konu var bu durumla ilgili.
Dikkatli olmak şart, sonuçta akademik kariyerini çoğu kişi tehlikeye sokmak istemez ya da ismini bu şekilde duyurmak istemez.

Sadece hoca, asistan, danışman olarak değilde kadın erkek ilişkilerinde hemen duygulara kapılmamak çok önemli.

Konu öyle komik hatta trajikomik ki...
Yani siz sevdiniz ve karşılık alamadınızsa bu tüm eğitimcilerin ve bütün hocaların "sapık" ve "kötü" olduğu anlamına mı geliyor ?
Ahlak ve etik kurallarını siz mi belirliyorsunuz ?
İnsanların aşk la ilgili kurallarını düzenleyici misiniz ?
Ha bizim aklımız yok biz kime aşık olacağız bilmiyoruz kimi seveceğimizi bilmiyoruz siz biliyorsunuz.
Çok komik oluyorsunuz, çooook...

ben sapık mı kötü mü dedim imdi nerenizden uyduyorsunuz bunları?kendisinin bende hala önemli bir yeri var.insan olarak.etik kuralları bellidir bir hocanın öğrencilerene nasıl davranması gerektiği.benim belirlememe gerek yok ki :) iyi olun siz aşık beni ilgilendirmez sonra gelip buralara dökülmeyin.gerçekten çok komiğim şu anda ben de gülüyorum bu şiddetli tepkinize.kuyruk acınız var muhtemelen :)

altı çizili yerde sapık yazmışsınız. ağır bir itham sizle ilişki yaşamamış ki adam iyi davrandı diye mi sapık oldu

altı çizili yerde sapık yazmışsınız. ağır bir itham sizle ilişki yaşamamış ki adam iyi davrandı diye mi sapık oldu

benim kastettiğim o hoca değil başka bir benden bayağı bir büyük hocaydı ve gerçekten taciz edecek boyutta sapıktı..yani başkaları da olabliliyor dedim dikkat edin.

Back
X