hocam bilgi verebilirmisiniz

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
merhaba hocam 1 senedir korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı ..doktora gittik testlerimizi yaptırdık doktorum sadece prolaktinin yüksek olduğunu söylemişti ve hapla düşürdük
hsg de çekildim bir sorun görülmedi
progesteron testide mart ayında yapıldı 7.42 çıktı doktorum yumurtlama var dedi ve aşılama yaptırmaya karar verdik bu ay .
size sorum ultrasonda yumurtalığımın birinde küçük kistler vardı doktorum zararsız olduğunu söyledi ama benim pco sorunum olabilirmi acaba o kistler kafamı karıştırdı açıkçası hormon testlerimide inceleyebilirmisiniz sizce bu testte göre pco olabilirmiyim
birde eşimin spemiogram testi ni yorumlayabilirmisiniz sayısı düşük sanırım aşılama için yeterli olurmu acaba
şimdiden teşekkür ederim hocam..

Eklentiler

• IMG_20160422_170530.webp
    IMG_20160422_170530.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20160422_170334.webp
    IMG_20160422_170334.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 88
merhaba hocam 1 senedir korunmuyoruz ama bebeğimiz olmadı ..doktora gittik testlerimizi yaptırdık doktorum sadece prolaktinin yüksek olduğunu söylemişti ve hapla düşürdük
hsg de çekildim bir sorun görülmedi
progesteron testide mart ayında yapıldı 7.42 çıktı doktorum yumurtlama var dedi ve aşılama yaptırmaya karar verdik bu ay .
size sorum ultrasonda yumurtalığımın birinde küçük kistler vardı doktorum zararsız olduğunu söyledi ama benim pco sorunum olabilirmi acaba o kistler kafamı karıştırdı açıkçası hormon testlerimide inceleyebilirmisiniz sizce bu testte göre pco olabilirmiyim
birde eşimin spemiogram testi ni yorumlayabilirmisiniz sayısı düşük sanırım aşılama için yeterli olurmu acaba
şimdiden teşekkür ederim hocam..
merhabalar : deneyımlı ellerde yenı bır sperm testı yapılması uygun olur ( sayı - hareker- kruger e gore morfolojık degerlendırme yapılmalı)Benzer degerler cıkar ise yumurtlatma ve /veya asılama yapılabılır . Asılama basarı sansı %10-12 ( yuksek degıldır) olacaktır. Hormon degerlerınız iyi gorunuyor. Bol sans dılerım.

Back