Hocam eşimin değerlerini yorumlar mısınız

yasemen19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
48
0
86
Çorum
hocam bende eşimin değerlerini yazıyorum yardımcı olabilir misniz ilk kez yaptırdık testi
sperm konsantrasyonu 7 ml
hareketlilik %30
ileri hızlı hareketli %6
ileri yavaş hareketli %11
yerinde har.sperm %13
hareketsizlik %70
morfoloji %normal norm %3
hareketli sperm kons. 2 ml
ileri hızlı har.sperm 0,4 ml
ileri yavaş hareketli sperm 1 ml
ortalama hız 1 mic
sperm hareket indeksi 8
toplam sperm 28 m/ejac
hareketli sperm 8 m/ejac
ileri har. spermler 6 m/ejac
YIKAMA SONRASIhacim 1 ml
sperm konsantrasyonu 4 ml
hızlı ileri hareketli %55
yavaş ileri hareketli %40
hareketsiz %5

merhaba sperm volümü çok fazla ve sayısal mililitrede az. bu nedenle bence bir spermiogram testi daha yapılarak karar verilmeli. eğer aynı değerlerdeyse tüp bebek önerilebilir. sevgiler.

Hocam tekrar yaptırdığımızda değerler yine aynı çıkarsa direk tüp bebeğe mi geçmemiz gerekiyor.Çünkü bu ay doktorum aşılama yapalım dedi.Aşılamada şansımız yok mu?

İlginiz için tşk ederim hocam.Peki eşimin tedavi olma gibi bir durumu olamaz mı? Direk tüp bebek mi deneyelim?

Hocam birde ben 12 ay önce normal yolla hamile kaldım fakat 8 haftalıkken kalbi durdu. o zaman bu hamilelik nasıl olmuş olabilir

Ben eşinizin bir kez daha sperm testi yatırmasından yanayım. Sonucuyla da düzgün bir tüp bebek merkezinde doktorunuzla konuşmanızdan yanayım. Size doğru yönlendirme ancak o zaman yapılabilir. çünkü bir çok parametre birlikte değerlendirilerek hastaya uygun tedavi seçilir. Daha önce gebe kalmışsınız da bu şanslısınız anlamını taşır. Ama aynı şansı bir daha ne zaman yakalarsınız bilemem. Istanbuldaysanız da buyrun kliniğe gelin karşılıklı konuşalım. Sevgiler.

ilginiz için tşk ederim hocam.peki eşimin tedavi olma gibi bir durumu olamaz mı? Direk tüp bebek mi deneyelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…