Hocam normal yolla çocuğum olurmu

Hira Mira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
41
31
3
48
Hocam ben 40 yasindayim 3 yillik evliyim cocugum olmuyor Amh 0.02 fsh 16.62 prolaktin 8.75 estradiol 54.04 LH 10.4 TSH 1.06 bunlar benim sonuclarim devlet hastanesinde yapılan Amh değeri 4.78 doktor güvenilir değil dedi özel bir yerde yaptırdım 0.02 çıktı. Eşimin spermiyogram test sonucu iyi olduğu söylendi bu sonuçlara göre normal yoldan hamile kalabilirmiyim cevaplarsaniz çok sevinirim Teşekkürler

Hocam ben 40 yasindayim 3 yillik evliyim cocugum olmuyor Amh 0.02 fsh 16.62 prolaktin 8.75 estradiol 54.04 LH 10.4 TSH 1.06 bunlar benim sonuclarim devlet hastanesinde yapılan Amh değeri 4.78 doktor güvenilir değil dedi özel bir yerde yaptırdım 0.02 çıktı. Eşimin spermiyogram test sonucu iyi olduğu söylendi bu sonuçlara göre normal yoldan hamile kalabilirmiyim cevaplarsaniz çok sevinirim Teşekkürler
merhabalar : yasınız ve amh degerınız ıtıbarı ıle zaman sızın ıcın cok degerlı . Amh degerı yumurtalarınızın tuketıme gttıgıne ısaret etmekte. Tüp bebek tedavısı uygun olucaktır. Ama bu degerler tup bebekte de zorlugunuz oldugunu gostermekte. Bol sans dılerım.

Cvp için cok teşekkür ederim hocam bu demek oluyoki ben hiçbir zaman anne olamiycam tüp bebek için maddi imkanimda yok tek hayalim anne olmakti:anneadayı::KK43::KK42::KK42::KK35:

Cvp için cok teşekkür ederim hocam bu demek oluyoki ben hiçbir zaman anne olamiycam tüp bebek için maddi imkanimda yok tek hayalim anne olmakti:anneadayı::KK43::KK42::KK42::KK35:
Canim lutfen umitsizlige kapilma " benim en ziyanda kulum benden umidini kesendir der ALLAH (C.C.)
Incir kürünü denedin mi?
Internetten arastir ve bu kürü dene muhakkak ama FSH degerinde yüksek once testere disli aslan pencesini cayini yap sonra incir kuru ve hicbir zaman umudunu kaybetme

selm benım tup bebek oldu dusuk yaptım 1 amrtda regl olmadım korunmadık hamıle olma sansım olabılrmı yoksa kırk gun mu beklemeleyım olsun ıstyorum ya ınsaşşalh allah buyuk

konsatrsyn: 1000,000
motilite 58%
prg hızlı 5%
yavas 25%
yerınde 28%
harektsz%42 sonuc bu acaba norml yola kalabılryım dusuk yaptım arkası hemen olur dedı doktrom ama beklıyorum halaa

merhabalar : yasınız ve amh degerınız ıtıbarı ıle zaman sızın ıcın cok degerlı . Amh degerı yumurtalarınızın tuketıme gttıgıne ısaret etmekte. Tüp bebek tedavısı uygun olucaktır. Ama bu degerler tup bebekte de zorlugunuz oldugunu gostermekte. Bol sans dılerım.
iyi günler hocam ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim 5 ay önce klomen hamile kaldım boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum.. şimdi tekrar klomen tedavisi görüyorum ama süreci hızlandırmak için aşılama ardından da tüp bebek yaptrmak istiyorum.. acaba aşılamanın veya tüp bebeğin benim koşullarımda birisi için tutma ihtimali doğal yolla gebelik ile aynı mıdır?? hormon testlerim aşağıdaki gibidir. rahim smear testim temiz çıktı ve rahimde miyom polip kist veya pko gibi bir rahatsızlığım yok..
AMH:2.72
PROLAKTİN:9
FSH:9.6
E2:36
eşimin spermiyogram degerlerini doktorum gayet iyi olarak degerlendirdi.. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..

Canim gecmis olsun rabnim isterse onun katinda hic bi sey imkansiz degildir zaten yanliz degilmiyiz. Bu koca dunyada bizim rabbimiden baska kimimiz benim de cocugum olmuyor allah vermirsa vardir bi bildigi gecenlerde bi arkadasla tanistim oda 40 yasinda ve simdi gebe tek yumurtasi donlenmis ve o yumurtayla hamile umudunu kaybettirme

Back
X