Hocam sizce ne yapmalıyız ?

Hocam merhaba eşimle 21 aydır evliyiz.Eşim 31 ben 27 yaşındayım Adetlerim düzenli 25-28 günler arasında oluyor.Evlendiğimizden beri hiç korunmadık.Herhangi bir gebelikde oluşmadı.Progesteron baktırmıştım 8 ay önce 21.günümde 14.43 çıkmıştı yumurtlamam hakkında doktorlar yeterli diyor.Eşimin spermiogram kruger yöntemine göre de yapıldı.Dna hasara da bakıldı. Dna hasarı %13.59 çıktı. Enfeksiyon varmı diye semen kültürüne de bakıldı.Temiz çıktı .Bu sonuçlarla bekleyin 6 ay daha doğal yolla olur dendi.Eşim şuan emodex kullanmakta.Akıntım var olduğu için gynomax , apranax 275 mg ,maksipor 1 g film tablet ve hipotiroid teşhisi sebebiyle euthrox 25 mcg kullanmaktayım. Ağustosta 2.senemize gireceğiz. Ve 6 ayımız da doluyor.
Sizce ne yapmalıyız.Ağustosa kadar gebelik olmazsa beklemeye devam etmelimiyiz. Şimdiden teşekkür ederim cevabınız için.
merhabalar :Yumurtalık rezervınız yapılacak usg de sag ve solda antral folıkul sayımı yapılarak degerlendırılmeli.
amh hormon bakılmalı. Rezerv normal ıse yumurtlatma ve/veya aşılama yapılabılır . Gebelık olusmaz ıse tup bebek tedavısı uygun olur. Bol sans dılerım.

Back