• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hocam sonuçlarıma bakabılır msınız durum nedir

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
estradiol:63.28
tsh:3.31
LH:4.08
Prolaktin:5.65
fsh:6.45

ultrason sonuçlarım
uterus antevert konumda olup normal boyutdadır.endometrum kalıınlıgı 6,5mm dir.myometrium homojen ekodadır. her iki overde milimetrik boyutta multipl follikül kistleri mevcuttur.

hocam kistlerim gitmiş mı? doktorum ilacı bırakdırdı 2 ay ara ver dedi ama dururumum hakkında acıklama yapmadı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler
:sm_confused:

estradiol:63.28
tsh:3.31
LH:4.08
Prolaktin:5.65
fsh:6.45

ultrason sonuçlarım
uterus antevert konumda olup normal boyutdadır.endometrum kalıınlıgı 6,5mm dir.myometrium homojen ekodadır. her iki overde milimetrik boyutta multipl follikül kistleri mevcuttur.

hocam kistlerim gitmiş mı? doktorum ilacı bırakdırdı 2 ay ara ver dedi ama dururumum hakkında acıklama yapmadı. bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekürler
:sm_confused:
selam bana yazdığın sonuçlara göre bir problem görünmüyor. bıramışsın madem ilaçlarını da doktorunun belirlediği takvimle yola deavam edersin. ama mutlaka doktoruna durumla ve gidişhatla ilgili sorularını sor.

teşekkür ederim hocam ilacı doktorum bırakdırdı inşallah düzenli olur agdetlerim tekrar teşekkür ederim çok mutlu oldum kendini yenılemez umarım kıstler

Back
X