• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hocam yardımcı olur musunuz?

fcanan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
386
51
318
Muğla
Hocam merhaba daha öncede sorumu cevaplamıştınız.İlçede görev yapıyorum ve tedavi için üniversiteye gidiyorum burada da danışacağım kimse yok.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
4 kez klomenin ardından özel bir hastanede aşılama önerildi.Ben tedaviye üniversiteye gitmeye başladım.Oradaki doktorda 2 kere daha klomeni deneyelim adetin 3.günü gel dediler.Sizce 6 kez kullanmak doğru mu yaşım 29 buarada?
Asılmak sormak istediğim adetin 3.günü haftasonuna geliyor 2.gün gitmek mi 5.gün gitmek mi daha doğru olur cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba 2. Günü gidebilirsiniz. Ama klomen tedavisi ilk beş günde başlanabilexceği için 5. Gün de gitmeniz sorun olmaz. Deneme sayınız sizin beklentilerinizle ve doktorunuzun yaklaşımıyla ilgilidir. Ben 3 kereden fazla önermiyorum .yoruluyor ve hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Sevgiler.

hocam merhaba daha öncede sorumu cevaplamıştınız.ilçede görev yapıyorum ve tedavi için üniversiteye gidiyorum burada da danışacağım kimse yok.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
4 kez klomenin ardından özel bir hastanede aşılama önerildi.ben tedaviye üniversiteye gitmeye başladım.oradaki doktorda 2 kere daha klomeni deneyelim adetin 3.günü gel dediler.sizce 6 kez kullanmak doğru mu yaşım 29 buarada?
Asılmak sormak istediğim adetin 3.günü haftasonuna geliyor 2.gün gitmek mi 5.gün gitmek mi daha doğru olur cevaplarsanız çok sevinirim.

Back